scream666 1 Опубликовано: 11 февраля Рассказать Опубликовано: 11 февраля (изменено) секундочку) Изменено 11 февраля пользователем scream666 не цитировал) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
scream666 1 Опубликовано: 11 февраля Рассказать Опубликовано: 11 февраля 11.02.2026 в 11:30, vampirqer сказал: бля) дякую чел насмішив дуже. Ми просто в голос всі поржали. Спершу скажу шо на цьому скріні всі з Дніпра окрім одного грека і це було просто для рофлу написано(наче ви на голову хотіли стати чи шось таке) xDD А по друге тобі б чайку з ромашкою попити якщо ти усюди намагаєшся скриті сенси шукати і зраду) чел, не зная ситуации, рассказывает про то что на голову хотели стать, я лично скрин делал и присутсвовал там, а ты делаешь предположения) А в шутку писать такое в укр.клане это такое) Факт в том что Леджер этот скрин что ему скинули просто проглотил без реакции Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
vampirqer 12 Опубликовано: 11 февраля Рассказать Опубликовано: 11 февраля 11.02.2026 в 15:45, scream666 сказал: чел, не зная ситуации, рассказывает про то что на голову хотели стать, я лично скрин делал и присутсвовал там, а ты делаешь предположения) А в шутку писать такое в укр.клане это такое) Факт в том что Леджер этот скрин что ему скинули просто проглотил без реакции тепер будь ласка перечитай шо я написав в перший раз, не повіриш я теж там був, глянь ніки на скріні і те шо у мене під ніком профілю написано. Ти цей скрін скільки 2 місяці винашував, питання нашо?) Я написав "наче", означає шо я не впевнений, було 2 місяці тому чи скільки. Це перше шо нам згадалося коли скрін побачили. А в друг нам Леджер перевірку паспорту влаштував, просто тебе не проінформували) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
LPf41nt 49 Опубликовано: 11 февраля Рассказать Опубликовано: 11 февраля 11.02.2026 в 16:40, vampirqer сказал: Ти цей скрін скільки 2 місяці винашував, питання нашо?) ніхто там нічого не винашував, просто це згадалось після того, як тут Леджер почав розказувать про "братішек" натякаючи на манкуртів))) все та сама пісенька про манкуртів)) а тут вияснилось що у вас в клані прийнято українців називати хо***ми))) ні ну кожний їбеться як йому хочеться))) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
LPf41nt 49 Опубликовано: 11 февраля Рассказать Опубликовано: 11 февраля я сука рлі кожен раз дивуюсь як в перший))) типу сука кидаєш якісь скріни, пишеш якісь доводи шо ось вот ви ж самі ніхуя не пухнасті. Ні блядь, то всьо хуйня, а ось ви (сквади) ТОЧНО МАНКУРТИ. Ні ну ок:DDDD Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
LPf41nt 49 Опубликовано: 11 февраля Рассказать Опубликовано: 11 февраля @vampirqer до речі ви зараз часом не в ПХ граєте? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
vampirqer 12 Опубликовано: 11 февраля Рассказать Опубликовано: 11 февраля 11.02.2026 в 16:47, LPf41nt сказал: я сука рлі кожен раз дивуюсь як в перший))) типу сука кидаєш якісь скріни, пишеш якісь доводи шо ось вот ви ж самі ніхуя не пухнасті. Ні блядь, то всьо хуйня, а ось ви (сквади) ТОЧНО МАНКУРТИ. Ні ну ок:DDDD будь ласка, покажи де я на юа сквади шось казав? побачив скрін своєї паті яка чомусь тут вспила, відповів. якщо ти сприйняв "наче на голову стали" як образу і намаганням перекинути вину на вас, то повторюсь попий ромашки може легше дихати стане. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
scream666 1 Опубликовано: 11 февраля Рассказать Опубликовано: 11 февраля 11.02.2026 в 16:40, vampirqer сказал: тепер будь ласка перечитай шо я написав в перший раз, не повіриш я теж там був, глянь ніки на скріні і те шо у мене під ніком профілю написано. Ти цей скрін скільки 2 місяці винашував, питання нашо?) Я написав "наче", означає шо я не впевнений, було 2 місяці тому чи скільки. Це перше шо нам згадалося коли скрін побачили. А в друг нам Леджер перевірку паспорту влаштував, просто тебе не проінформували) Ну просто леджер то рассказывает про польские паки и значек,тут кидаешь другой пруф,опять это другое и шутка оказывается) Чисто клоун что Леджер,у которого 0 реакции было на этот скрин и чисто вы) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
LPf41nt 49 Опубликовано: 11 февраля Рассказать Опубликовано: 11 февраля 11.02.2026 в 16:50, vampirqer сказал: будь ласка, покажи де я на юа сквади шось казав? побачив скрін своєї паті яка чомусь тут вспила, відповів. якщо ти сприйняв "наче на голову стали" як образу і намаганням перекинути вину на вас, то повторюсь попий ромашки може легше дихати стане. ні, я взагалі там не був, я з іншоїх паті. Ромашки може й попив би, але воно не заспокоює)))) це типу просто чайок)) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
vampirqer 12 Опубликовано: 11 февраля Рассказать Опубликовано: 11 февраля 11.02.2026 в 16:50, LPf41nt сказал: @vampirqer до речі ви зараз часом не в ПХ граєте? так, там вирішили сезон дограти. Передбачаючи крики от ви манкурти, повторюсь шо зі сторони свого паку в сторону юа сквадів ми нічого не писали про манкрутів) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
MapeBo 59 Опубликовано: 11 февраля Рассказать Опубликовано: 11 февраля 11.02.2026 в 16:52, vampirqer сказал: так, там вирішили сезон дограти. Передбачаючи крики от ви манкурти, повторюсь шо зі сторони свого паку в сторону юа сквадів ми нічого не писали про манкрутів) Велком ту зе Клаб ) LPf41nt, emrijen и BoostedAnimal 3 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
scream666 1 Опубликовано: 11 февраля Рассказать Опубликовано: 11 февраля 11.02.2026 в 16:52, vampirqer сказал: так, там вирішили сезон дограти. Передбачаючи крики от ви манкурти, повторюсь шо зі сторони свого паку в сторону юа сквадів ми нічого не писали про манкрутів) Почему не кричали ? С твоей логикой это тоже была бы норм шутка? Мы же друг друга манкуртами можем называть,а другие нет,я так понял?) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
LPf41nt 49 Опубликовано: 11 февраля Рассказать Опубликовано: 11 февраля 11.02.2026 в 16:52, vampirqer сказал: Передбачаючи крики от ви манкурти, повторюсь шо зі сторони свого паку в сторону юа сквадів ми нічого не писали про манкрутів) Отакої))) Ми до речі в цілому ні кого манкуртами не називаємо, тільки відповідаємо на такі закиди)) взагалі від слова манкурт аж верне, як і від Толіка. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
vampirqer 12 Опубликовано: 11 февраля Рассказать Опубликовано: 11 февраля 11.02.2026 в 16:54, MapeBo сказал: Велком ту зе Клаб ) дякую) 11.02.2026 в 16:54, scream666 сказал: Почему не кричали ? С твоей логикой это тоже была бы норм шутка? Мы же друг друга манкуртами можем называть,а другие нет,я так понял?) ми себе називаємо манкуртами, нас це веселить. Ми можемо з цього посміятися. Он AstFire запропонували титул Потужний Манкурт поставити Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
LPf41nt 49 Опубликовано: 11 февраля Рассказать Опубликовано: 11 февраля 11.02.2026 в 16:56, vampirqer сказал: Он AstFire запропонували титул Потужний Манкурт поставити мейк сенс)) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.