scream666 1 Опубликовано: 11 февраля Рассказать Опубликовано: 11 февраля 11.02.2026 в 16:56, vampirqer сказал: дякую) ми себе називаємо манкуртами, нас це веселить. Ми можемо з цього посміятися. Он AstFire запропонували титул Потужний Манкурт поставити тонкий юмор, который Юкрейнам не понять(особенно ерончику-петушку местному) Но в целом я позицию твою понял Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
MapeBo 59 Опубликовано: 11 февраля Рассказать Опубликовано: 11 февраля 11.02.2026 в 16:56, vampirqer сказал: дякую) ми себе називаємо манкуртами, нас це веселить. Ми можемо з цього посміятися. Он AstFire запропонували титул Потужний Манкурт поставити У всех в своих пати есть рофлы , которые понимает только эта пати ) это норм ) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Владік 23 Опубликовано: 11 февраля Рассказать Опубликовано: 11 февраля 11.02.2026 в 14:28, Fredrbob сказал: Пишу як соло гравець, який відіграв в UaSquad 1.5 місяця Відчуття ніби побував в дурдомі, при вступі обіцяють укр клан, по факту вступають в алі до самі знаєте кого, організація клану відсутня, на кмах біда В тг групі клану враження, ніби сидять недорозвинуті, закомплексовані люди, єдиний ворог яких, інший укр клан, який чомусь не в алі самі знаєте з ким По даній темі видно, що найбільш проактивні люди це і є ті недорозвинуті з тг, виглядає це все досить ображено, що противно читати На цьому етапі всім бб, українцям гарної гри! Блін. В мене вища освіта, чого сразу недорозвинений? Просто специфічний. Комплекси - ну да, член хотілось би більше але я працюю щоб це не впливало на мене як на особистість. Також спеціально в тг навіть фото своє показую, може й номер телефону, щоб це не виглядало як Бітард з двача який за фоткой анонімуса драконе людей Ворог, як писав Леджер - не в грі ) Шкода, що у тебе складось таке враження. Дуже бажаю знайти тобі сильне ком'юніті єдинодумців, де тобі буде комфортно. Люди різні, гумор різний і на рівні клану це доволі важко проконтролювати. Дуже цікаво було б почути щодо організації і КМів , без дойобу, думку зі сторони,як гравця. (Сприйняв на свій рахунок про відсталих, бо пишу піздєц шо там, то тут) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
MapeBo 59 Опубликовано: 11 февраля Рассказать Опубликовано: 11 февраля 11.02.2026 в 14:28, Fredrbob сказал: Пишу як соло гравець, який відіграв в UaSquad 1.5 місяця Відчуття ніби побував в дурдомі, при вступі обіцяють укр клан, по факту вступають в алі до самі знаєте кого, організація клану відсутня, на кмах біда В тг групі клану враження, ніби сидять недорозвинуті, закомплексовані люди, єдиний ворог яких, інший укр клан, який чомусь не в алі самі знаєте з ким По даній темі видно, що найбільш проактивні люди це і є ті недорозвинуті з тг, виглядає це все досить ображено, що противно читати На цьому етапі всім бб, українцям гарної гри! Реально человек с 1 смс на форуме и с таки?) Назови хоть ник в игре, иначе НЕВЕРИМ Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
BoostedAnimal 233 Опубликовано: 11 февраля Рассказать Опубликовано: 11 февраля (изменено) 41 сторінка "Вічно можна дивитися на вогонь, воду і людей, що намагаються щось довести в інтернетах" (с) Jason Statham P.S. тему варто було створювати, щоб щодня читати коменти Паузи <3 Изменено 11 февраля пользователем BoostedAnimal A samurai has no goal, only a path. 🥷 Владік2 и MapeBo 1 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Мальта 276 Опубликовано: 11 февраля Рассказать Опубликовано: 11 февраля 11.02.2026 в 14:28, Fredrbob сказал: Пишу як соло гравець, який відіграв в UaSquad 1.5 місяця Відчуття ніби побував в дурдомі, при вступі обіцяють укр клан, по факту вступають в алі до самі знаєте кого, організація клану відсутня, на кмах біда В тг групі клану враження, ніби сидять недорозвинуті, закомплексовані люди, єдиний ворог яких, інший укр клан, який чомусь не в алі самі знаєте з ким По даній темі видно, що найбільш проактивні люди це і є ті недорозвинуті з тг, виглядає це все досить ображено, що противно читати На цьому етапі всім бб, українцям гарної гри! Пу-пу-пуууу... Форсим тепер відгук про юасквад, получається..? А, пацани?😁 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
SoloSws 52 Опубликовано: 11 февраля Рассказать Опубликовано: 11 февраля Шо то хуйня шо это хуйня вот это обе хуйни такие.... K0ZAK 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Demid_here 464 Опубликовано: 11 февраля Рассказать Опубликовано: 11 февраля (изменено) 11.02.2026 в 15:28, Fredrbob сказал: Пишу як соло гравець, який відіграв в UaSquad 1.5 місяця Відчуття ніби побував в дурдомі, при вступі обіцяють укр клан, по факту вступають в алі до самі знаєте кого, організація клану відсутня, на кмах біда В тг групі клану враження, ніби сидять недорозвинуті, закомплексовані люди, єдиний ворог яких, інший укр клан, який чомусь не в алі самі знаєте з ким По даній темі видно, що найбільш проактивні люди це і є ті недорозвинуті з тг, виглядає це все досить ображено, що противно читати На цьому етапі всім бб, українцям гарної гри! с ним? fixxed local Изменено 11 февраля пользователем Demid_here MapeBo и Владік2 2 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Владік2 27 Опубликовано: 11 февраля Рассказать Опубликовано: 11 февраля 11.02.2026 в 19:42, Мальта сказал: Пу-пу-пуууу... Форсим тепер відгук про юасквад, получається..? А, пацани?😁 Алло, это зелимхан, хозяин интим салона. Вопрос тихо-мирно будем решать или мои волки подъедут, ели сдерживаю что б на адрес не выехали Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Владік2 27 Опубликовано: 11 февраля Рассказать Опубликовано: 11 февраля 11.02.2026 в 20:35, Demid_here сказал: с ним? С Кем? мне же интересно Demid_here 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
LPf41nt 49 Опубликовано: 11 февраля Рассказать Опубликовано: 11 февраля 11.02.2026 в 14:28, Fredrbob сказал: На цьому етапі всім бб, українцям гарної гри! Толя, ну йоб твою мать, ти палишся))) давай вже грузи свій норм акк, досить бути куколдом, розкажи нам як так вийшло, що ти не нафармим нічого окрім бв+8)))) K0ZAK, emrijen и scream666 3 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Demid_here 464 Опубликовано: 11 февраля Рассказать Опубликовано: 11 февраля 11.02.2026 в 21:41, Владік2 сказал: С Кем? мне же интересно думал изначально картинка локально ляжет, поправил Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Мальта 276 Опубликовано: 11 февраля Рассказать Опубликовано: 11 февраля 11.02.2026 в 20:38, Владік2 сказал: Алло, это зелимхан, хозяин интим салона. Вопрос тихо-мирно будем решать или мои волки подъедут, ели сдерживаю что б на адрес не выехали Бля, я не помню, як в том мємє далі було( Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
BobFredr 1 Опубликовано: 11 февраля Рассказать Опубликовано: 11 февраля Я мав дуже поганий досвід в клані Юкрейн. Був там 1,5 місяця перших. Клан лідер (так званий) Анатолій - постійно прибігає к цькуванню соло гравців. Каже якщо саб потрібний не викачаєш - будеш оштрафований. Але при цьому! При цьому!!! Навіть якщо я викачаю саб хіла\овера - дроп соло гравцям не дається від босів. Та про що говорити, давайте хоч згадаємо як я в клан вступав...по паспорту!!! Це що взагалі таке? MapeBo, LPf41nt, Владік2 и 4 других 5 1 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Владік2 27 Опубликовано: 11 февраля Рассказать Опубликовано: 11 февраля 11.02.2026 в 23:22, BobFredr сказал: Я мав дуже поганий досвід в клані Юкрейн. Був там 1,5 місяця перших. Клан лідер (так званий) Анатолій - постійно прибігає к цькуванню соло гравців. Каже якщо саб потрібний не викачаєш - будеш оштрафований. Але при цьому! При цьому!!! Навіть якщо я викачаю саб хіла\овера - дроп соло гравцям не дається від босів. Та про що говорити, давайте хоч згадаємо як я в клан вступав...по паспорту!!! Це що взагалі таке? Друже, а що саме не влаштувало? Які б дав рекомендації? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.