K0ZAK 105 Опубликовано: 28 января Рассказать Опубликовано: 28 января (изменено) Оскільки мені набрид срач в нашій темі рекрутингу, я вирішив створити спеціальне місце для цього. Що сталося з українським ком’юніті? Анатолій продовжує руйнувати наше суспільство, тому я вирішив звернутися до всіх мемберів нинішнього та колишнього алі ColorsOfFreedom, мемберів інших українських пачок і соло-гравців. UAsquad стартував без алі з Анатолієм, бо це було волевиявлення народу. Майже ніхто вже не хотів робити алі з таким лідером. На МВ5 були постійні сварки з іншими пачками, дроп ділився абсурдним способом, нас штрафували за те, чого не було в правилах, а інші правила порушувалися безкарно, Толік постійно був незадоволений. Ну ок, як там без UAsquad (який нічого не вирішував на КМах) - багато ти взяв у цьому сезоні? На МВ6 від Анатолія пішов клан з альянсу, пішло багато сильних пачок, до нас переходять навіть сольникі, і кажуть, що їм не сподобалося грати в Ukraine. І все це - результат дій Толіка. Мене дуже обурює те, що він розвалив наше українське ком’юніті. У цьому сезоні я завжди намагався допомогти мемберам клану Ukraine. Б’ють юкрейнів — я вписуюся допомагати, кидаючи спот. Не варів, а просто тому, що б’ють члена нашого українського ком’юніті. Але останнім часом відбувається якийсь треш. Спочатку Толік в ЛС пропонує мені влаштувати бунт в ПЛці й піднімати ПЛів проти Марево, потім деякі пачки Ukraine намагаються нас гангати на спотах… У чатах відбувається дикий срач, і все це нас розколює. Нас, як ком’юніті. А був же сильний альянс (ну як для бігвара Вотера). І грати було цікаво. Але Толік усе це множить на нуль. Тепер гангають нашу тему рекрутингу? Ну ок, поки що на кожен висер знаходиться спростування. Нас звинуватили в альянсі з іншими кланами, але ці альянси були лише на один файт. А як мутити альянс з НордсВіндами на МВ4, Толік, норм було? А як на МВ5 ми відібрали Руну у варів (здається, у Гейтів), залишалося зовсім мало часу захищати замок, Толік ПРнувся і забрав людей допомагати кому? Жені ВОНу! ТОП мув! А Гейти заходять і просто переїжджають нас чисельністю, звісно. Півтори години ми їбались за цей замок, а він його просрав заради допомоги тому, кого поливав усю дорогу. Але мене він не забув під'їбати мене, що я тиждень пограв в ОП клані =) Сподіваюся, Толік завершить кар’єру, і колись у альянсу CoF буде нормальний лідер. А поки що, все що я чую від інших гравців, це: «не хочу мати справ з Толіком». Тому мені щиро шкода, що в нас немає алі з OldSchool, натягнуті відносини з адекватними пачками з Ukraine, і загалом, коли гравці заходять подивитися на український сайд, вони бачать ось це все. Усе вищенаписане — суто моя думка, не має відношення до позиції клану чи КЛа. А на питання "що сталось з Укр ком'юніті Е-Глобал - стався Анатолій. Тепер це синонім факапу. Изменено 28 января пользователем K0ZAK exhale, Valkorion, LPf41nt и 14 других 5 7 2 1 2 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Foxetss 152 Опубликовано: 28 января Рассказать Опубликовано: 28 января Українці - чемпіони в національних змаганнях за зраду) Тупо Кайдашева сім'я на мастєрворкє чем круче шкаф, тем больше пачек бреганов и светок нужно шоб его повалить liMdX, K0ZAK, jackdisine и 3 других 3 1 1 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
K0ZAK 105 Опубликовано: 28 января Автор Рассказать Опубликовано: 28 января 28.01.2026 в 18:20, Foxetss сказал: Українці - чемпіони в національних змаганнях за зраду) Тупо Кайдашева сім'я на мастєрворкє 100% jackdisine 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Akashy 14 Опубликовано: 28 января Рассказать Опубликовано: 28 января Как с фул цц + 2е цц на старте, просрать людей так, что бы через 3 месяца в цц было 21 пати, и те не фуловые) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
K0ZAK 105 Опубликовано: 28 января Автор Рассказать Опубликовано: 28 января 28.01.2026 в 18:29, Akashy сказал: Как с фул цц + 2е цц на старте, просрать людей так, что бы через 3 месяца в цц было 21 пати, и те не фуловые) фул цц + 2е ЦЦ на старте это всего 3ЦЦ? 1500 чел? О чем ты?) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
K0ZAK 105 Опубликовано: 28 января Автор Рассказать Опубликовано: 28 января Ладно, что-то да взял таки 😅 MapeBo и MrAlexBlack 2 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
SoloSws 52 Опубликовано: 28 января Рассказать Опубликовано: 28 января AVE LEDGER K0ZAK, Valkorion, Lans1ng и 1 другой 1 1 1 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
devil in i 10 Опубликовано: 28 января Рассказать Опубликовано: 28 января Ситуації, аналогічні описаним, стаються з вини обох сторін. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
SoloSws 52 Опубликовано: 28 января Рассказать Опубликовано: 28 января То відправляйте Марево до нас в ТС і нехай втрьох Леджер Марево і Толя укладуть потужну угоду і на мердж всі разом залітаємо Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
vampirqer 12 Опубликовано: 28 января Рассказать Опубликовано: 28 января (изменено) Укросрач це національна ідея Изменено 28 января пользователем vampirqer видалив зображення Foxetss, Мальта, K0ZAK и 3 других 6 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
TheBudulai 12 Опубликовано: 28 января Рассказать Опубликовано: 28 января Женю ВоНа пригласите руководить алянсом Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
donskor 152 Опубликовано: 28 января Рассказать Опубликовано: 28 января (изменено) жесть поїхали: 1 хотіли стартанути без нас - трохи печально, але і ладно би. у нашої пачки (і в мене як ПЛа) +- 0 негативу, хочете пограти свою гру - чом би й ні 2 люди приходять, переходять. діло житєйське. не погоджуюсь щодо "це результат дій Толі" - яких конкретних дій? шо саме ставалось не так, що вони уходили?) (чи їх уводили хм?) 3 "Толя розвалив комуніті" - так зберіть своє, в чому проблема? 4 про допомогу - початок був такий самий. потім пацани розповідали за неподобающу поведінку - діло таке, буває, конфлікти на спотах-катах-хуятах, таке і в алі траплялось\трапляється\буде траплятись. але весь негатив і !мир в серці призвів до того, шо поки ми стоїмо балдієм в макросах і катаєм дотку\кс приходить мембер вашого клану і розфлагує нас цілеспрямовано) після кількох подібних епізодів негатив сам по собі існує як данність 5 розколи в алічатах - я б взагалі його забанив окрім ПЛів та Клів) 99% хуйні там від дефолт мемберів шо на пиві приколи тянуть 6 по темі рекрутингу не в контексті, сорі, скіпну 7 руна на мв5 - був контекст внутряковий для чатів і стратегії. якшо тобі її не донесли чому так - питання до того, хто мав цю інфу донести) в нас теж були питання, після пояснень все було логічно 8 а тепер короночка, яку ви розганяєте: тоді рлив не Толя)) Изменено 28 января пользователем donskor EgoTySe и Ice_UA 1 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
ErAdan 3 Опубликовано: 28 января Рассказать Опубликовано: 28 января Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
SoloSws 52 Опубликовано: 28 января Рассказать Опубликовано: 28 января Сьогодні теж РЛив не Толя Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Vladlow 43 Опубликовано: 28 января Рассказать Опубликовано: 28 января Хз, нас просили не чіпати Сквадів і допомагати по можливості на спотах у цьому сезоні. Після того як деякі сквади декілька разів сами починали з агресії і влітали в нас ми почали давати їм піздюлей повсюди. Марево теж міг сказати "дайте поРЛити", Толя з Леджером такто по черзі керують парадом а то деякі думають що тільки Толя завжди РЛить, і факапи бували в обох, всі люди, не без цього. На перших дентах радів за перемогу Сквадів, але відношення на спотах стало ну просто кринжове, наче чсв проснулося. Ice_UA 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.