Перейти к публикации
K0ZAK

Розкол в UA ком'юніті. UAsquad vs Ukraine? O_o

Рекомендованные сообщения

Оскільки мені набрид срач в нашій темі рекрутингу, я вирішив створити спеціальне місце для цього.

Що сталося з українським ком’юніті?
Анатолій продовжує руйнувати наше суспільство, тому я вирішив звернутися до всіх мемберів нинішнього та колишнього алі ColorsOfFreedom, мемберів інших українських пачок і соло-гравців.

UAsquad стартував без алі з Анатолієм, бо це було волевиявлення народу. Майже ніхто вже не хотів робити алі з таким лідером.

На МВ5 були постійні сварки з іншими пачками, дроп ділився абсурдним способом, нас штрафували за те, чого не було в правилах, а інші правила порушувалися безкарно, Толік постійно був незадоволений.
Ну ок, як там без UAsquad (який нічого не вирішував на КМах) - багато ти взяв у цьому сезоні?

На МВ6 від Анатолія пішов клан з альянсу, пішло багато сильних пачок, до нас переходять навіть сольникі, і кажуть, що їм не сподобалося грати в Ukraine.
І все це - результат дій Толіка.
Мене дуже обурює те, що він розвалив наше українське ком’юніті.

У цьому сезоні я завжди намагався допомогти мемберам клану Ukraine. Б’ють юкрейнів — я вписуюся допомагати, кидаючи спот. Не варів, а просто тому, що б’ють члена нашого українського ком’юніті. Але останнім часом відбувається якийсь треш.
Спочатку Толік в ЛС пропонує мені влаштувати бунт в ПЛці й піднімати ПЛів проти Марево, потім деякі пачки Ukraine намагаються нас гангати на спотах… У чатах відбувається дикий срач, і все це нас розколює. Нас, як ком’юніті.
А був же сильний альянс (ну як для бігвара Вотера). І грати було цікаво.
Але Толік усе це множить на нуль.

Тепер гангають нашу тему рекрутингу? Ну ок, поки що на кожен висер знаходиться спростування.
Нас звинуватили в альянсі з іншими кланами, але ці альянси були лише на один файт.

А як мутити альянс з НордсВіндами на МВ4, Толік, норм було?
А як на МВ5 ми відібрали Руну у варів (здається, у Гейтів), залишалося зовсім мало часу захищати замок, Толік ПРнувся і забрав людей допомагати кому? Жені ВОНу! ТОП мув! А Гейти заходять і просто переїжджають нас чисельністю, звісно. Півтори години ми їбались за цей замок, а він його просрав заради допомоги тому, кого поливав усю дорогу.
Але мене він не забув під'їбати мене, що я тиждень пограв в ОП клані =)

Сподіваюся, Толік завершить кар’єру, і колись у альянсу CoF буде нормальний лідер.
А поки що, все що я чую від інших гравців, це: «не хочу мати справ з Толіком».

Тому мені щиро шкода, що в нас немає алі з OldSchool, натягнуті відносини з адекватними пачками з Ukraine, і загалом, коли гравці заходять подивитися на український сайд, вони бачать ось це все.

Усе вищенаписане — суто моя думка, не має відношення до позиції клану чи КЛа.

А на питання "що сталось з Укр ком'юніті Е-Глобал - стався Анатолій. Тепер це синонім факапу.

image.png.3210cdb0eca2f3581c01b5a38ad37253.png

Изменено пользователем K0ZAK

Українці - чемпіони в національних змаганнях за зраду) Тупо Кайдашева сім'я на мастєрворкє

чем круче шкаф, тем больше пачек бреганов и светок нужно шоб его повалить

28.01.2026 в 18:20, Foxetss сказал:

Українці - чемпіони в національних змаганнях за зраду) Тупо Кайдашева сім'я на мастєрворкє

100%

Как с фул цц + 2е цц на старте, просрать людей так, что бы через 3 месяца в цц было 21 пати, и те не фуловые)

28.01.2026 в 18:29, Akashy сказал:

Как с фул цц + 2е цц на старте, просрать людей так, что бы через 3 месяца в цц было 21 пати, и те не фуловые)

фул цц + 2е ЦЦ на старте это всего 3ЦЦ?
1500 чел? 
О чем ты?)

То відправляйте Марево до нас в ТС і нехай втрьох Леджер Марево  і Толя  укладуть потужну угоду і на мердж всі разом залітаємо

Укросрач це національна ідея 

image.png

image.png

Изменено пользователем vampirqer
видалив зображення

жесть
поїхали:
1 хотіли стартанути без нас - трохи печально, але і ладно би. у нашої пачки (і в мене як ПЛа) +- 0 негативу, хочете пограти свою гру - чом би й ні
2 люди приходять, переходять. діло житєйське. не погоджуюсь щодо "це результат дій Толі" - яких конкретних дій? шо саме ставалось не так, що вони уходили?) (чи їх уводили хм?)
3 "Толя розвалив комуніті" - так зберіть своє, в чому проблема? 
4 про допомогу - початок був такий самий. потім пацани розповідали за неподобающу поведінку - діло таке, буває, конфлікти на спотах-катах-хуятах, таке і в алі траплялось\трапляється\буде траплятись. але весь негатив і !мир в серці призвів до того, шо поки ми стоїмо балдієм в макросах і катаєм дотку\кс приходить мембер вашого клану і розфлагує нас цілеспрямовано) після кількох подібних епізодів негатив сам по собі існує як данність
5 розколи в алічатах - я б взагалі його забанив окрім ПЛів та Клів) 99% хуйні там від дефолт мемберів шо на пиві приколи тянуть
6 по темі рекрутингу не в контексті, сорі, скіпну
7 руна на мв5 - був контекст внутряковий для чатів і стратегії. якшо тобі її не донесли чому так - питання до того, хто мав цю інфу донести) в нас теж були питання, після пояснень все було логічно 
8 а тепер короночка, яку ви розганяєте:
image.png.3210cdb0eca2f3581c01b5a38ad37253.png
тоді рлив не Толя))

Изменено пользователем donskor

Хз, нас просили не чіпати Сквадів і допомагати по можливості на спотах у цьому сезоні. Після того як деякі сквади декілька разів сами починали з агресії і влітали в нас ми почали давати їм піздюлей повсюди. 

Марево теж міг сказати "дайте поРЛити", Толя з Леджером такто по черзі керують парадом а то деякі думають що тільки Толя завжди РЛить, і факапи бували в обох, всі люди, не без цього.

На перших дентах радів за перемогу Сквадів, але відношення на спотах стало ну просто кринжове, наче чсв проснулося.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Вставить в виде обычного текста

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Сейчас на странице   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.
  • Создать...