K0ZAK 105 Опубликовано: 14 февраля Автор Рассказать Опубликовано: 14 февраля 14.02.2026 в 12:16, intelligence сказал: "Хтось не хоче визнавати очевидні факти" - звучить як нав'язування своєї суб'єктивної думки (а якщо не визнають то вони сектанти чи вороги). Виглядає як інфантильна позиція ображеного хлопчика, а не чоловіка. Грай собі та заспокойся. П.С. (початок теми був виправданний гангом вашої рекрутингової теми нашими мемберами, а я ось зайшов, первірив та здивувався..... 1 мембер клану запостив щось, а ви це приподносите як позицію всієї спільноти і ВСЕСВІТНІМ ГАНГОМ вашої рекрутингової теми..... Ну мені стало зрозуміло що ви ще хлопчики, якщо розвели такий цирк і в засос смокчетесь з мерзями, які на 20-30 сторінок гангали нашу рекрутингову тему) досить дойобуватись і виправдовувати свої дії, будьте чоловіками і зачільтесь. сука. ганг рекрутингової теми. я єбу. Дивись, Толік виглядає як додік - це суб'єктивна думка. А те що він робить і є пруфи на всі заявки - це об'єктивні факти. І якщо ти не можеш відрізнити факти від думки, то хлопчик з нас двох - точно не я) Ганг рекрутингу - це остання крапля, а не привід для цієї теми. За ганги Ферзів не відповідаю а ні я, а ні клан UAsquad. Якщо Толік не підтримував би ті ганги, він би прийшов до Марево та вибачився за скажену собаку що зірвалась випадково з цепки. Але Толік ніколи так не робив, його навчить цьому життя, коли він вийде за рамки світу лінейдж. А судячи з кількості його паків - станеться це доволі скоро. Ну і як ми всі бачимо, спочатку людина щось розписує за адекватність, а в наступному повідомленні одразу мат, образи та жалюгідні спроби чимось зачіпити мене. Марно. Зачілься) 14.02.2026 в 12:17, vladmakarrov сказал: Козак, я толика уже давно знаю))) Ты точно уверен что у них будут вставляться камни в пухи?))) Це догадки на даний момент. Я думаю наступна така статистика і твої слова підтвердить і мої. Статистика хоч трохи, але зміниться. scream666 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
vladmakarrov 57 Опубликовано: 14 февраля Рассказать Опубликовано: 14 февраля 14.02.2026 в 15:45, K0ZAK сказал: За ганги Ферзів не відповідаю а ні я, а ні клан UAsquad. За ганги ферзей ответственный Я, все вопросы ко мне =)) У меня для этого свой повод есть, обоснованный фактами, какой толик лицемерный х....сос)) ЮАсквадам респект и уважение) K0ZAK, MapeBo и DimkaTheGreat 3 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Morwyn 17 Опубликовано: 15 февраля Рассказать Опубликовано: 15 февраля 09.02.2026 в 10:33, Ledger сказав: На рахунок облоги Руни з минулого сезону. На тій облозі ми приблизно 1 год 40 хвилин билися для того, щоб перекастувати замок, що нам вдалося в результаті. Але після перекасту нас всіх викинуло в місто, а клан вари були під замком. Коли ми добігли до мосту замка Руни і стали на регруп, я уточнив де знаходяться паки клану Юкрейн і паки клану Юасквад, на що отримав інфу, що сквади в замку упали, чекають випорт (якого уже не дочекаються), чи ідуть з міста(не пам'ятаю точно), вари кастують, паки Юкрейн після перекасту Руни полетіли на Орен. На хресті на палілці стояла кількість варів, яку наявними силами ОС ми убити не могли, ФОІ в наявності не було, щоб спробувати бігти збивати каст. Саме тому я дав команду на пр, тому що варіанту засейвити замок на мою думку не було. А емоційна реакція була пов'язнана з тим, що хоч було витрачено багато сил і був досягнутий результат, ми абсолютно без бою цей результат віддали.На мою суб'єктивну думку нам буквально потрібно було ще раз регрупнутись і спробувати зачистити замок/убити кастера/регрупнути сайд і далі уже летіти по іншим замкам. Дякую що відповів, певні деталі не сходяться з тим як я то запам'ятав, але фінал від того не змінився, мув з ПРом був дивним та неочікуваним (особливо беручи до уваги такі довжелезні та епічні Орфен та перший Дент), й як бачиш ще й в результаті до кінця нормально не прокомунікований з сторони КЛів якщо ми, то через рік на форумі обговорюємо. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
SoloSws 52 Опубликовано: 16 февраля Рассказать Опубликовано: 16 февраля (изменено) Запахло манкуртом Изменено 16 февраля пользователем SoloSws MrOMG и K0ZAK 1 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Vladlow 43 Опубликовано: 16 февраля Рассказать Опубликовано: 16 февраля 16.02.2026 в 21:35, SoloSws сказав: Бро, есть комбинация Shift + Windows + S. Либо CMD + Shift +4 в случае мака, если память не подводит. Так что помог соали сходить на фринту то? Asuran 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
SoloSws 52 Опубликовано: 16 февраля Рассказать Опубликовано: 16 февраля (изменено) Спецом с телефона И да, ты не догнал прикола Изменено 16 февраля пользователем SoloSws Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Владік 23 Опубликовано: 17 февраля Рассказать Опубликовано: 17 февраля 16.02.2026 в 21:35, SoloSws сказал: Запахло манкуртом DimkaTheGreat, MrOMG, K0ZAK и 2 других 1 4 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Vladlow 43 Опубликовано: 18 февраля Рассказать Опубликовано: 18 февраля 17.02.2026 в 00:09, SoloSws сказав: И да, ты не догнал прикола Так помог то или нет? 🙂 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
xKAMENNIYxEBALAY 1 Опубликовано: 20 февраля Рассказать Опубликовано: 20 февраля 14.02.2026 в 14:17, vladmakarrov сказал: Козак, я толика уже давно знаю))) Ты точно уверен что у них будут вставляться камни в пухи?))) продали кристалики, кинули 50 колов в клан на анимал боне для собак, остальные колы продали По сути мне похуй что он там делает с колами. Я это все к тому, почему с ним никто не хочет играть. Это одна из весомых причин - продавать буст на рынке, а не оставлять его в клане. Чисто свиноферма под прикрытием клана. Если бы это все было во благо буста.... так посмотрите, там чисто бичи ходят одетые в бв сеты, или ма сеты даже без атт. На каждом чаре буста колов на 300. с подключением Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Amerikanec 733 Опубликовано: 21 февраля Рассказать Опубликовано: 21 февраля (изменено) вместо тысячи слов Изменено 21 февраля пользователем Amerikanec MapeBo 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
K0ZAK 105 Опубликовано: 22 февраля Автор Рассказать Опубликовано: 22 февраля (изменено) 22.02.2026 в 00:04, Amerikanec сказал: вместо тысячи слов У тебя не интересно. Титулы скрыты. Там "Your Nightmarе" Изменено 22 февраля пользователем K0ZAK MapeBo, MrOMG, Morwyn и 3 других 1 1 4 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
K0ZAK 105 Опубликовано: 22 февраля Автор Рассказать Опубликовано: 22 февраля От дивись Толік, ти на радіо (25:40 на запису) бажаєш ЮАсквад "в рідну гавань" і через пару слів....цитую: пройти свої дитячі обідки...не бути ображенками" От ти в одному реченні одразу і запрошуєш людей і поливаєш гівном. Ти проти Марево почав брудну гру. Не наші мембери почали лізти в вашу тему рекрутингу, не наш КЛ почав написувати особисті ПЛам з брудними закликами, не наш КЛ почав написувати в чат бруд про іншого КЛа.... І ти все одно думаєш що то "дитячі обідки"? Та з тобою просто мало вже хто хоче грати. Кількість пройобаних паків тому пряме підтвердження. Бо ти ніколи не ставився до людей з повагою. Ти на радіо так красиво щебечеш, але твої справи доводять зовсім інше. І після того всього піздєца ми що робим сьогодні? На першій осаді б'ємо всіх окрім вас. Всіх. Заборів, Л2 тімів, Гейтів, ретагнутих підарів з Іреалей в ОМЛ, стоїмо за межами замку на драках і що далі відбувається? Ти мало того що міг хоч подякувати Марево в особисті, але ж ні...ти та твої мембери почали на ГК в чат висирати і далі хуйню в бік нашого клану. А треба було мабуть в пріорітет бити вас, що б вам було чим зайнятись ввечері. І піхуй на тих Гейтів, Л2тім і тд А потім "а чому вони не захотіли в алі?" Ну навіть не знаю scream666 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Vladlow 43 Опубликовано: 22 февраля Рассказать Опубликовано: 22 февраля 22.02.2026 в 23:52, K0ZAK сказав: На першій осаді б'ємо всіх окрім вас. Всіх. Заборів, Л2 тімів, Гейтів, ретагнутих підарів з Іреалей в ОМЛ, стоїмо за межами замку на драках і що далі відбувається? Ти мало того що міг хоч подякувати Марево в особисті, але ж ні...ти та твої мембери почали на ГК в чат висирати і далі хуйню в бік нашого клану. А хто почав срач в Дварвені підіймати, а Козак? Тільки не кажи що не ти, бо це ти почав, тому і отримав у відповідь негатив. Тому може спочатку на свої дії потрібно дивитися а потім звинувачувати когось. Я сам кайфанув від першої осади, було прям добряче надавати заборам по щокам. І ми доречі вас також не били, крім одного разу коли ви в нас намагалися перекастувати замок. А поки що ти дійсно виглядаєш ображенкою яка намагається десь підколоти Анатолія про бв сет чи ще щось, навіть тему создав цю. Дуже шкода що із-за декількох таких індивидів будується якесь негативне ставлення до всього вашого клану. Як то кажуть бажаю щастя здоровля і тд. ДумайТе. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Мальта 276 Опубликовано: 22 февраля Рассказать Опубликовано: 22 февраля 🤡 MrOMG и scream666 1 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Мальта 276 Опубликовано: 22 февраля Рассказать Опубликовано: 22 февраля прієхалі Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.