Перейти к публикации
K0ZAK

Розкол в UA ком'юніті. UAsquad vs Ukraine? O_o

Рекомендованные сообщения

14.02.2026 в 12:16, intelligence сказал:

"Хтось не хоче визнавати очевидні факти" - звучить як нав'язування своєї суб'єктивної думки (а якщо не визнають то вони сектанти чи вороги). Виглядає як інфантильна позиція ображеного хлопчика, а не чоловіка. Грай собі та заспокойся.

П.С. (початок теми був виправданний гангом вашої рекрутингової теми нашими мемберами, а я ось зайшов, первірив та здивувався..... 1 мембер клану запостив щось, а ви це приподносите як позицію всієї спільноти і ВСЕСВІТНІМ ГАНГОМ вашої рекрутингової теми..... Ну мені стало зрозуміло що ви ще хлопчики, якщо розвели такий цирк і в засос смокчетесь з мерзями, які на 20-30 сторінок гангали нашу рекрутингову тему)

досить дойобуватись і виправдовувати свої дії, будьте чоловіками і зачільтесь. сука. ганг рекрутингової теми. я єбу.

Дивись, Толік виглядає як додік - це суб'єктивна думка.
А те що він робить і є пруфи на всі заявки - це об'єктивні факти. 
І якщо ти не можеш відрізнити факти від думки, то хлопчик з нас двох - точно не я)
Ганг рекрутингу - це остання крапля, а не привід для цієї теми.
За ганги Ферзів не відповідаю а ні я, а ні клан UAsquad.
Якщо Толік не підтримував би ті ганги, він би прийшов до Марево та вибачився за скажену собаку що зірвалась випадково з цепки.
Але Толік ніколи так не робив, його навчить цьому життя, коли він вийде за рамки світу лінейдж. А судячи з кількості його паків - станеться це доволі скоро.

Ну і як ми всі бачимо, спочатку людина щось розписує за адекватність, а в наступному повідомленні одразу мат, образи та жалюгідні спроби чимось зачіпити мене.
Марно. Зачілься)

14.02.2026 в 12:17, vladmakarrov сказал:

Козак, я толика уже давно знаю))) Ты точно уверен что у них будут вставляться камни в пухи?)))

Це догадки на даний момент. Я думаю наступна така статистика і твої слова підтвердить і мої. Статистика хоч трохи, але зміниться.

14.02.2026 в 15:45, K0ZAK сказал:

За ганги Ферзів не відповідаю а ні я, а ні клан UAsquad.

За ганги ферзей ответственный Я, все вопросы ко мне =)) У меня для этого свой повод есть, обоснованный фактами, какой толик лицемерный х....сос))

ЮАсквадам респект и уважение) 

image.png

09.02.2026 в 10:33, Ledger сказав:

На рахунок облоги Руни з минулого сезону. На тій облозі ми приблизно 1 год 40 хвилин билися для того, щоб перекастувати замок, що нам вдалося в результаті. Але після перекасту нас всіх викинуло в місто, а клан вари були під замком. Коли ми добігли до мосту замка Руни і стали на регруп, я уточнив де знаходяться паки клану Юкрейн і паки клану Юасквад, на що отримав інфу, що сквади в замку упали, чекають випорт (якого уже не дочекаються), чи ідуть з міста(не пам'ятаю точно), вари кастують, паки Юкрейн після перекасту Руни полетіли на Орен. На хресті на палілці стояла кількість варів, яку наявними силами ОС ми убити не могли, ФОІ в наявності не було, щоб спробувати бігти збивати каст. Саме тому я дав команду на пр, тому що варіанту засейвити замок на мою думку не було. А емоційна реакція була пов'язнана з тим, що хоч було витрачено багато сил і був досягнутий результат, ми абсолютно без бою цей результат віддали.На мою суб'єктивну думку нам буквально потрібно було ще раз регрупнутись і спробувати зачистити замок/убити кастера/регрупнути сайд і далі уже летіти по іншим замкам.

Дякую що відповів, певні деталі не сходяться з тим як я то запам'ятав, але фінал від того не змінився, мув з ПРом був дивним та неочікуваним (особливо беручи до уваги такі довжелезні та епічні Орфен та перший Дент), й як бачиш ще й в результаті до кінця нормально не прокомунікований з сторони КЛів якщо ми, то через рік на форумі обговорюємо. 

16.02.2026 в 21:35, SoloSws сказав:

Бро, есть комбинация Shift + Windows + S. Либо CMD + Shift +4 в случае мака, если память не подводит. Так что помог соали сходить на фринту то?

14.02.2026 в 14:17, vladmakarrov сказал:

image.png.76cc7cd59ef6a6caa06fc3ba7b78a986.png

Козак, я толика уже давно знаю))) Ты точно уверен что у них будут вставляться камни в пухи?)))

продали кристалики, кинули 50 колов в клан на анимал боне для собак, остальные колы продали

По сути мне похуй что он там делает с колами. Я это все к тому, почему с ним никто не хочет играть. Это одна из весомых причин - продавать буст на рынке, а не оставлять его в клане.
Чисто свиноферма под прикрытием клана. Если бы это все было во благо буста.... так посмотрите, там чисто бичи ходят одетые в бв сеты, или ма сеты даже без атт. На каждом чаре буста колов на 300.

с подключением

22.02.2026 в 00:04, Amerikanec сказал:

вместо тысячи слов

image.png.7b50c925e39e77b600ef8aba5a2c12c8.png

У тебя не интересно. Титулы скрыты. Там "Your Nightmarе" :pandaredlol:

image.png.91441360385366e67cc07a26cb1eaeb1.pngimage.png.42fc9c1f60096d275deb9cd90194dfb2.png

Изменено пользователем K0ZAK

От дивись Толік, ти на радіо (25:40 на запису) бажаєш ЮАсквад "в рідну гавань" і через пару слів....цитую: пройти свої дитячі обідки...не бути ображенками"

От ти в одному реченні одразу і запрошуєш людей і поливаєш гівном. Ти проти Марево почав брудну гру. Не наші мембери почали лізти в вашу тему рекрутингу, не наш КЛ почав написувати особисті ПЛам з брудними закликами, не наш КЛ почав написувати в чат бруд про іншого КЛа.... І ти все одно думаєш що то "дитячі обідки"? Та з тобою просто мало вже хто хоче грати. Кількість пройобаних паків тому пряме підтвердження. Бо ти ніколи не ставився до людей з повагою. 
Ти на радіо так красиво щебечеш, але твої справи доводять зовсім інше.

І після того всього піздєца ми що робим сьогодні? На першій осаді б'ємо всіх окрім вас. Всіх. Заборів, Л2 тімів, Гейтів, ретагнутих підарів з Іреалей в ОМЛ, стоїмо за межами замку на драках і що далі відбувається?
Ти мало того що міг хоч подякувати Марево в особисті, але ж ні...ти та твої мембери почали на ГК в чат висирати і далі хуйню в бік нашого клану.

А треба було мабуть в пріорітет бити вас, що б вам було чим зайнятись ввечері. І піхуй на тих Гейтів, Л2тім і тд

А потім "а чому вони не захотіли в алі?"
Ну навіть не знаю :pandaredlol:

22.02.2026 в 23:52, K0ZAK сказав:

На першій осаді б'ємо всіх окрім вас. Всіх. Заборів, Л2 тімів, Гейтів, ретагнутих підарів з Іреалей в ОМЛ, стоїмо за межами замку на драках і що далі відбувається?
Ти мало того що міг хоч подякувати Марево в особисті, але ж ні...ти та твої мембери почали на ГК в чат висирати і далі хуйню в бік нашого клану.

А хто почав срач в Дварвені підіймати, а Козак? Тільки не кажи що не ти, бо це ти почав, тому і отримав у відповідь негатив. Тому може спочатку на свої дії потрібно дивитися а потім звинувачувати когось. 
Я сам кайфанув від першої осади, було прям добряче надавати заборам по щокам. І ми доречі вас також не били, крім одного разу коли ви в нас намагалися перекастувати замок. 
А поки що ти дійсно виглядаєш ображенкою яка намагається десь підколоти Анатолія про бв сет чи ще щось, навіть тему создав цю.
Дуже шкода що із-за декількох таких індивидів будується якесь негативне ставлення до всього вашого клану. 
Як то кажуть бажаю щастя здоровля і тд. ДумайТе.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Вставить в виде обычного текста

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Сейчас на странице   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.
  • Создать...