Перейти к публикации
K0ZAK

Розкол в UA ком'юніті. UAsquad vs Ukraine? O_o

Рекомендованные сообщения

@Владік2 ось тобі, до нашої минулої бесіди, зацікавлена в перемовинах сторона конфлікту🤷‍♂️

image.png

22.02.2026 в 23:17, Vladlow сказал:

А хто почав срач в Дварвені підіймати, а Козак?

Ти або за чатом слідкуй, або не пиши таку єресь.
Це ваші тіпи там почали крінжа навалювати
Я хз чи писав хтось відео в той момент, чи скріни...але мабуть ні, конент міста не дуже цікавий)

ти дійсно виглядаєш ображенкою

Чому? От просто поясни чому)
Бо поки що це пустий дзвін якийсь з твоєї клавіатури
Це як сказати що ти виглядаєш підсосом Анатолія. Але без доказів ці "ти виглядаєш" нічого не важать.

підколоти Анатолія про бв сет

Джуд у кожній другій паті є. Покажи мені нормальну пачку, де джуд бігає в БВ.
Ну наведи приклад)
*в той час, коли люди веспер вдягають вже. Це ж КЛ ваш йопт...ну скиньтесь йому чи шо...

22.02.2026 в 23:37, Мальта сказал:

@Владік2 ось тобі, до нашої минулої бесіди, зацікавлена в перемовинах сторона конфлікту🤷‍♂️

В яких перемовинах?
Бля...
Давай просте питання. Наприклад останній ефір на радіо з Анатолієм. 
Ти почув там повагу до нашого клану, чи зневагу? 

23.02.2026 в 01:14, K0ZAK сказал:

Ти або за чатом слідкуй, або не пиши таку єресь.
Я хз чи писав хтось відео в той момент, чи скріни...але мабуть ні, конент міста не дуже цікавий)

Чому? От просто поясни чому)
Бо поки що це пустий дзвін якийсь з твоєї клавіатури
Це як сказати що ти виглядаєш підсосом Анатолія. Але без доказів ці "ти виглядаєш" нічого не важать.

Ну наведи приклад)
*в той час, коли люди веспер вдягають вже. Це ж КЛ ваш йопт...ну скиньтесь йому чи шо...

пачка ВЕЛИКОГО и УЖАСНОГО --- АЛЕМАРА пойдет?

наш джуд переоделся из БВ только вчера

pic

23.02.2026 в 00:37, Мальта сказал:

а хтось казав що ми зараз зацікавлені в алі КоФ? Наче вже давно ні))

а по друге я давно казав що треба вар, бо ваші постійно приходять заважати, щоб не було їбатні з цими расфлагами і тд

23.02.2026 в 02:34, geran4eG сказал:

пачка ВЕЛИКОГО и УЖАСНОГО --- АЛЕМАРА пойдет?

наш джуд переоделся из БВ только вчера

Та я ж про нормальні пачки, а не про Алємара

23.02.2026 в 00:37, Мальта сказал:

Я пішов з цього спорту. Повісив рукавиці на цвях...
Не граю, тому важко аналізувати саме ігрові моменти але з радіо я там підгорів трошки у декількох моментах та й від реакції. 

Чисто зі сторони тут замкнуте коло, що базується на наступному : 
1. Взаємні образи 
2. Двозначність мувів(мабуть найбільш критичне на разі) - виключно виходячи з інтерв'ю КЛ Юкрейн признав прям муви як СТРАТЕГІЧНО НЕОБХІДНІ , а наш клан торкнувся одразу ребрендинг
3. Всі чекають доки перед ними вибачаться  

І побудувати з цього нічого не вийде, буде нестійка структура. 

Єдиний вихід , що я бачу - нормальна комунікація між паками,що можуть собі це дозволити виходячи з поваги до походження.

АЛЕ ,якщо кинули Вар , то вважаю,що ця тема все таки привела до логічного рішення ситуації і її можна закривати) 

То можна і в альянсі бути з апнутим варом і на дента ходити всім разом, а в дейлі хоч очі повидирайте один одному

23.02.2026 в 14:20, SoloSws сказал:

То можна і в альянсі бути з апнутим варом і на дента ходити всім разом, а в дейлі хоч очі повидирайте один одному

:ddHuh:

23.02.2026 в 13:20, SoloSws сказал:

Не знаю щодо цього 
Враховуючи загальний посил алі в тому числі , то мабуть або в цілому ок(алі всюди) або ніяк. Я не бачу сенсу з алі чисто під якісь івенти. Тим паче враховуючи специфіку гри в мід варі я б взагалі заборонив будь-які алі. Самий кайфовий час гри це перші 2-3 Дента.

А якщо робити алі , то цілитись в біг вар можливо і на берегу домовлятись за все. 

Ну не може бути ефективної взаємодії коли присутня неповага,а вона на разі є з обох боків) 

Кожна сторона скаже , що винна інша і у кожної сторони є факти. Саме тому й кажу, що або загальний мир або кинути вар - це логічне завершення цієї лав сторі. 

Всі рухи далі це вже дії конкретних мемберів і їх відносин між собою,а загальну картину показують пк в катах , стички на спотах, спілкування в білий чат - я кажу про обидві сторони) 

Типу якщо хтось гадає , що йобнувши мене в пк і висравши в чат шось типу "знай своє місце" буде якась адекватна реакція у відповідь - це неможливо ) 

23.02.2026 в 01:16, K0ZAK сказал:

Ти почув там повагу до нашого клану, чи зневагу? 

Дядь, я не пам'ятаю, писав тобі чи нє - тобі треба не тєму раді срача створювать, а рішить свої особисті питання с Толяном. Я вам в цьому не помічник.
Все, шо ти тут пишеш схоже на "поважайте мене срочно, бо я хочу статисфакцію за те, шо мене в том сєзоні назвали бєсполєзним на спойлєрі".

І ти на сер'озних щах зараз вимагаєш підтвердження того шо ти поважний від незнайомих тіпів на форумі. При тому, шо твоя особита поведінка - далека від еталона, гідного поваги.

Хз-хз.

23.02.2026 в 09:17, K0ZAK сказал:

Та я ж про нормальні пачки, а не про Алємара

А шо не так з пачкою Алемара? Кромє того, шо у вас з ним, як і з Толямбою, не склались особисті відносини?

23.02.2026 в 10:06, Владік сказал:

АЛЕ ,якщо кинули Вар , то вважаю,що ця тема все таки привела до логічного рішення ситуації і її можна закривати

Ця тема від початку не мала сенсу. Тут ніхто не планував нічого вирішувать і це була просто шляпа, якою було вирішено виправдати муви з алі з сосками. 
Так чи інакше, склалось як склалось. Я думаю всі отримали, і ще отримають те, що хотіли і те, на що нахуєвертили. 
Добре, що це збережеться тут, і можна буде потім звернутись до першоджерела, за потреби.

Я байдужий до особистих негараздів третіх осіб між собою, бо то не мої справи і вони мене не обходять. Але в конкретно в цій ситуації мене вкурвлює тіки те, що в альянсі -1 ЮА клан, який міг розвивати себе і ком'юніті, давать результат, буть корисним і уважаємим як він того і хотів. А натомість він на емоціях своє місце і ідею проміняв на.. На що, до речі? Пару компліментів "класниє рєбята" від тіпів, кому похуй з ким грать? На шо ще? Ілюзію з ними рівності, типу "вот какіє парні, нас уважают. Нє то чьто Толік"?
Це сміх. Скрізь сльози правда.

Хотя, можливо, роль meat-shield для інтернаціоналу це і є прєдєл мєчтаній по кар'єрному розвитку. Якщо так - питань не маю.
Маю лише надію, що серед вас є ще пачки або пли, кого ця роль не влаштовує і які, можливо, ще над чимось замисляться.

Закривайте.

image.png

23.02.2026 в 15:46, Мальта сказал:

Ця тема від початку не мала сенсу. Тут ніхто не планував нічого вирішувать і це була просто шляпа, якою було вирішено виправдати муви з алі з сосками. 
Так чи інакше, склалось як склалось. Я думаю всі отримали, і ще отримають те, що хотіли і те, на що нахуєвертили. 
Добре, що це збережеться тут, і можна буде потім звернутись до першоджерела, за потреби.

Я байдужий до особистих негараздів третіх осіб між собою, бо то не мої справи і вони мене не обходять. Але в конкретно в цій ситуації мене вкурвлює тіки те, що в альянсі -1 ЮА клан, який міг розвивати себе і ком'юніті, давать результат, буть корисним і уважаємим як він того і хотів. А натомість він на емоціях своє місце і ідею проміняв на.. На що, до речі? Пару компліментів "класниє рєбята" від тіпів, кому похуй з ким грать? На шо ще? Ілюзію з ними рівності, типу "вот какіє парні, нас уважают. Нє то чьто Толік"?
Це сміх. Скрізь сльози правда.

Хотя, можливо, роль meat-shield для інтернаціоналу це і є прєдєл мєчтаній по кар'єрному розвитку. Якщо так - питань не маю.
Маю лише надію, що серед вас є ще пачки або пли, кого ця роль не влаштовує і які, можливо, ще над чимось замисляться.

Закривайте.

Ну щодо сенсу - багато хто висловився , підсвітив що турбує і тепер є з чим працювати за потреби.
Стосовно другої частини - грати хотіли самі і як ви бачили з чим успішно справлялись поки не прийшли всі балансити мід вар) 
Думаю і далі продовжимо розвиватись в цьому напрямку(маю надію). А стосовно інтернаціоналу і тд це вже тема ,яка себе вичерпала) 

Я живу і працюю тут, спілкуюсь з такими ж людьми. 

Чисто по людськи маю надію, що колись буде сегмент окремий , де ні ВИ не будете потребувати зробити СТРАТЕГІЧНИЙ МУВ ні ми зробити ОФІЦІЙНЕ АЛІ) 

На дворі з'явилось сонечко , ну їх нахер ці ваші компютери. До зустрічі на МВ7 ) 

23.02.2026 в 01:14, K0ZAK сказав:

тобто це не ти почав діалог з "як вам файт на хуман замку?"
на що Толя відповів "добре, ру*** відпизжена"
а ти потім почав "о а тут відповідає" і тд, замість того щоб просто написати "так гф, Забор соснув"

Чому?

бро, ти навіть темку зробив щоб обсирати Толіка, нормальна людина якщо якісь різні погляди плюнула і просто пішла, ти ж запустив тут Санта Барбари на майже 50 сторінок) Що це як не поведінка типічної ображенки? Чи тебе хтось попросив цю темку створити?

в нас джуд бігав в чистому МЖ ще відносно недавно, якщо Толіку подобається в БВ бігати то хай, може потів одразу Ворпал візьме хто зна. Нашому паку від нього потрібні лише грамотні коли і все. Хай хоть лежить весь км на підлозі тільки б казав куди бігти і кого лупити.

23.02.2026 в 13:20, SoloSws сказав:

Згоден, таке вже було. Навіть коли вперше були в альянсі всі 3 клани, то регулярно хтось десь когось пиздив за спот)

23.02.2026 в 15:46, Владік сказав:

Кожна сторона скаже , що винна інша і у кожної сторони є факти. Саме тому й кажу, що або загальний мир або кинути вар - це логічне завершення цієї лав сторі. 

То є так, але сьогодні друг другу морди б'ємо, а завтра вже в десна можемо лупитися. Може таке бути? Може.

23.02.2026 в 15:57, Владік сказав:

На дворі з'явилось сонечко

А сонечко вже дійсно як весняне, та й по патчноутам походу ще місяць-два до мерджа.

23.02.2026 в 14:46, Мальта сказал:

тобі треба не тєму раді срача створювать, а рішить свої особисті питання с Толяном. Я вам в цьому не помічник.

Дивись, тобі не треба бути помічником.
Ти тут виставив нас стороною що не хоче іти на контакт. На що я тобі поставив питання. Але відповісти ти не зміг навіть на таке просте питання.

І в мене з Толіком немає нічого особистого. Я все життя був за справедливість. А правда така: Толік образився що з ним не хочуть грати і почав вірити у бажане. Взагалі не вбачаючи реальну проблему.
Я нагадаю про всяк випадок: проблема не в розподілу дропу. А в совокупності фактів, за якими Анатолій зробив собі репутацію не того лідера, з ким хочеться грати. І як ми бачимо, це думка не одної людини, не одного КП і навіть не одного клану.

Тому ця тема не про особисте. Ця тема - зверення до людей, про те, ким виявився лідер могутнього ал'янсу КоФ.
Він також вирішив звернутись до Українців на сервері (що не з ним). Але пацючим методом. То в особисті написує, то в білий чат гівном поливає іншого КЛа (Марево).

А я звернувся відкрито, без цих ігор під ковдрою. Ось і вся різниця.
І на ці тейки а ні тобі, а ні іншим людям додати нема чого. По суті. 

Ще раз:
1) слухаєш підкаст - чуєш ставлення Анатолія до клану ЮАсквад.
2) дивишся як веде політику Анатолій - бачиш що він гнила людина.

На ці 2 тези спробуйте хтось заперечити

Чому я обираю Марево і буду відстоювати його до кінця? Тому що єдине у чому ви його можете звинуватити - це гра з інтернаціональними кланами в ал'янсі. Але мені особисто однаково, бути в ал'янсі, в засосі, союзі, коаліції, консолідації, єдиному стратегичному інтересі чи будь як інакше назви це явище - мені все одно. Ви граєте так само, але обираєте знов таки шлях пацюка. Роблячи ці засоси не офіційними. І потім звинувачуєте тих, хто робить все відверто.

23.02.2026 в 14:46, Мальта сказал:

А шо не так з пачкою Алемара? Кромє того, шо у вас з ним, як і з Толямбою, не склались особисті відносини?

Є пачки ПВП направлення, є пачки ПВЕ направлення. Толока тім та Z-толеранс направлені на руйнування дейлі завдань на макросі)
Ось що не так з Алемаром. Нічого особистого в мене з ним не було. Ми навіть з ним наче повідомленнями не обмінювались жодного разу

23.02.2026 в 14:57, Владік сказал:

мене вкурвлює тіки те, що в альянсі -1 ЮА клан, який міг розвивати себе і ком'юніті, давать результат, буть корисним і уважаємим

1) Бути "уважаємим" з Толіком не можливо. Тих хто це підтвердили більше, ніж тих хто це спростував. І це факт.
2) Мене так само обурює що ми не змогли грати разом. Я так само хотів грати в Українському ком'юніті і показувати всім іншим кланам силу.
Тому я і пишу тут, що Толік зруйнував Укр ком'юніті. Бо від нього потікали люди. Не до нас, не в НоуГрейд, не в Пікселя, не в ОМЛ. А від. Від Толіка. І нажаль потікали хто куди. І тепер це ком'юніті розмазано по всім цим кланам.

Якщо ти не відповісиш на моє попереднє питання - я тобі більше відповідати не буду. Потрібно почати мабуть з азів.
Нагадаю: останній ефір на радіо з Анатолієм. Яке відчуття, як ставиться Анатолій до клану ЮАсквад?

23.02.2026 в 16:59, Vladlow сказал:

обто це не ти почав діалог з "як вам файт на хуман замку?"
на що Толя відповів "добре, ру*** відпизжена"
а ти потім почав "о а тут відповідає" і тд, замість того щоб просто написати "так гф, Забор соснув"

Я. А я якісь образи писати почав?
Я просто прикольнувся що тут він замутаний, а в чаті відповідав. Правда лише на початку(
У відповідь на нас понеслась купа лайна з ваших мемберів. І це замість подяки за поміч)

ти навіть темку зробив щоб обсирати Толіка

Вище розписав чому тема створена.

нормальна людина якщо якісь різні погляди плюнула і просто пішла

От ти зараз серйозно?) Чому твій КЛ не пройшов мимо, а почав лізти в наш клан з поясненнями де там нам Марево і що напиздів)
Обіцяв навіть пруфи, але то як "карта звідки готувалось нападєніє" :pandaredlol:

якщо Толіку подобається в БВ бігати то хай

Це подобається навіть мені!

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Вставить в виде обычного текста

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Сейчас на странице   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.
  • Создать...