Мальта 276 Опубликовано: 22 февраля Рассказать Опубликовано: 22 февраля @Владік2 ось тобі, до нашої минулої бесіди, зацікавлена в перемовинах сторона конфлікту🤷♂️ Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
K0ZAK 105 Опубликовано: 22 февраля Автор Рассказать Опубликовано: 22 февраля 22.02.2026 в 23:17, Vladlow сказал: А хто почав срач в Дварвені підіймати, а Козак? Ти або за чатом слідкуй, або не пиши таку єресь. Це ваші тіпи там почали крінжа навалювати Я хз чи писав хтось відео в той момент, чи скріни...але мабуть ні, конент міста не дуже цікавий) 22.02.2026 в 23:17, Vladlow сказал: ти дійсно виглядаєш ображенкою Чому? От просто поясни чому) Бо поки що це пустий дзвін якийсь з твоєї клавіатури Це як сказати що ти виглядаєш підсосом Анатолія. Але без доказів ці "ти виглядаєш" нічого не важать. 22.02.2026 в 23:17, Vladlow сказал: підколоти Анатолія про бв сет Джуд у кожній другій паті є. Покажи мені нормальну пачку, де джуд бігає в БВ. Ну наведи приклад) *в той час, коли люди веспер вдягають вже. Це ж КЛ ваш йопт...ну скиньтесь йому чи шо... emrijen 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
K0ZAK 105 Опубликовано: 22 февраля Автор Рассказать Опубликовано: 22 февраля 22.02.2026 в 23:37, Мальта сказал: @Владік2 ось тобі, до нашої минулої бесіди, зацікавлена в перемовинах сторона конфлікту🤷♂️ В яких перемовинах? Бля... Давай просте питання. Наприклад останній ефір на радіо з Анатолієм. Ти почув там повагу до нашого клану, чи зневагу? scream666 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
geran4eG 47 Опубликовано: 23 февраля Рассказать Опубликовано: 23 февраля 23.02.2026 в 01:14, K0ZAK сказал: Ти або за чатом слідкуй, або не пиши таку єресь. Це ваші тіпи там почали крінжа навалювати Я хз чи писав хтось відео в той момент, чи скріни...але мабуть ні, конент міста не дуже цікавий) Чому? От просто поясни чому) Бо поки що це пустий дзвін якийсь з твоєї клавіатури Це як сказати що ти виглядаєш підсосом Анатолія. Але без доказів ці "ти виглядаєш" нічого не важать. Джуд у кожній другій паті є. Покажи мені нормальну пачку, де джуд бігає в БВ. Ну наведи приклад) *в той час, коли люди веспер вдягають вже. Це ж КЛ ваш йопт...ну скиньтесь йому чи шо... пачка ВЕЛИКОГО и УЖАСНОГО --- АЛЕМАРА пойдет? наш джуд переоделся из БВ только вчера emrijen 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
LPf41nt 49 Опубликовано: 23 февраля Рассказать Опубликовано: 23 февраля 23.02.2026 в 00:37, Мальта сказал: @Владік2 ось тобі, до нашої минулої бесіди, зацікавлена в перемовинах сторона конфлікту🤷♂️ а хтось казав що ми зараз зацікавлені в алі КоФ? Наче вже давно ні)) а по друге я давно казав що треба вар, бо ваші постійно приходять заважати, щоб не було їбатні з цими расфлагами і тд Мальта 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
K0ZAK 105 Опубликовано: 23 февраля Автор Рассказать Опубликовано: 23 февраля 23.02.2026 в 02:34, geran4eG сказал: пачка ВЕЛИКОГО и УЖАСНОГО --- АЛЕМАРА пойдет? наш джуд переоделся из БВ только вчера Та я ж про нормальні пачки, а не про Алємара emrijen 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Владік 23 Опубликовано: 23 февраля Рассказать Опубликовано: 23 февраля 23.02.2026 в 00:37, Мальта сказал: @Владік2 ось тобі, до нашої минулої бесіди, зацікавлена в перемовинах сторона конфлікту🤷♂️ Я пішов з цього спорту. Повісив рукавиці на цвях... Не граю, тому важко аналізувати саме ігрові моменти але з радіо я там підгорів трошки у декількох моментах та й від реакції. Чисто зі сторони тут замкнуте коло, що базується на наступному : 1. Взаємні образи 2. Двозначність мувів(мабуть найбільш критичне на разі) - виключно виходячи з інтерв'ю КЛ Юкрейн признав прям муви як СТРАТЕГІЧНО НЕОБХІДНІ , а наш клан торкнувся одразу ребрендинг 3. Всі чекають доки перед ними вибачаться І побудувати з цього нічого не вийде, буде нестійка структура. Єдиний вихід , що я бачу - нормальна комунікація між паками,що можуть собі це дозволити виходячи з поваги до походження. АЛЕ ,якщо кинули Вар , то вважаю,що ця тема все таки привела до логічного рішення ситуації і її можна закривати) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
SoloSws 52 Опубликовано: 23 февраля Рассказать Опубликовано: 23 февраля То можна і в альянсі бути з апнутим варом і на дента ходити всім разом, а в дейлі хоч очі повидирайте один одному KIskis и scream666 1 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
pigdog 3 Опубликовано: 23 февраля Рассказать Опубликовано: 23 февраля 23.02.2026 в 14:20, SoloSws сказал: То можна і в альянсі бути з апнутим варом і на дента ходити всім разом, а в дейлі хоч очі повидирайте один одному Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Владік 23 Опубликовано: 23 февраля Рассказать Опубликовано: 23 февраля 23.02.2026 в 13:20, SoloSws сказал: То можна і в альянсі бути з апнутим варом і на дента ходити всім разом, а в дейлі хоч очі повидирайте один одному Не знаю щодо цього Враховуючи загальний посил алі в тому числі , то мабуть або в цілому ок(алі всюди) або ніяк. Я не бачу сенсу з алі чисто під якісь івенти. Тим паче враховуючи специфіку гри в мід варі я б взагалі заборонив будь-які алі. Самий кайфовий час гри це перші 2-3 Дента. А якщо робити алі , то цілитись в біг вар можливо і на берегу домовлятись за все. Ну не може бути ефективної взаємодії коли присутня неповага,а вона на разі є з обох боків) Кожна сторона скаже , що винна інша і у кожної сторони є факти. Саме тому й кажу, що або загальний мир або кинути вар - це логічне завершення цієї лав сторі. Всі рухи далі це вже дії конкретних мемберів і їх відносин між собою,а загальну картину показують пк в катах , стички на спотах, спілкування в білий чат - я кажу про обидві сторони) Типу якщо хтось гадає , що йобнувши мене в пк і висравши в чат шось типу "знай своє місце" буде якась адекватна реакція у відповідь - це неможливо ) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Мальта 276 Опубликовано: 23 февраля Рассказать Опубликовано: 23 февраля 23.02.2026 в 01:16, K0ZAK сказал: Ти почув там повагу до нашого клану, чи зневагу? Дядь, я не пам'ятаю, писав тобі чи нє - тобі треба не тєму раді срача створювать, а рішить свої особисті питання с Толяном. Я вам в цьому не помічник. Все, шо ти тут пишеш схоже на "поважайте мене срочно, бо я хочу статисфакцію за те, шо мене в том сєзоні назвали бєсполєзним на спойлєрі". І ти на сер'озних щах зараз вимагаєш підтвердження того шо ти поважний від незнайомих тіпів на форумі. При тому, шо твоя особита поведінка - далека від еталона, гідного поваги. Хз-хз. 23.02.2026 в 09:17, K0ZAK сказал: Та я ж про нормальні пачки, а не про Алємара А шо не так з пачкою Алемара? Кромє того, шо у вас з ним, як і з Толямбою, не склались особисті відносини? 23.02.2026 в 10:06, Владік сказал: АЛЕ ,якщо кинули Вар , то вважаю,що ця тема все таки привела до логічного рішення ситуації і її можна закривати Ця тема від початку не мала сенсу. Тут ніхто не планував нічого вирішувать і це була просто шляпа, якою було вирішено виправдати муви з алі з сосками. Так чи інакше, склалось як склалось. Я думаю всі отримали, і ще отримають те, що хотіли і те, на що нахуєвертили. Добре, що це збережеться тут, і можна буде потім звернутись до першоджерела, за потреби. Я байдужий до особистих негараздів третіх осіб між собою, бо то не мої справи і вони мене не обходять. Але в конкретно в цій ситуації мене вкурвлює тіки те, що в альянсі -1 ЮА клан, який міг розвивати себе і ком'юніті, давать результат, буть корисним і уважаємим як він того і хотів. А натомість він на емоціях своє місце і ідею проміняв на.. На що, до речі? Пару компліментів "класниє рєбята" від тіпів, кому похуй з ким грать? На шо ще? Ілюзію з ними рівності, типу "вот какіє парні, нас уважают. Нє то чьто Толік"? Це сміх. Скрізь сльози правда. Хотя, можливо, роль meat-shield для інтернаціоналу це і є прєдєл мєчтаній по кар'єрному розвитку. Якщо так - питань не маю. Маю лише надію, що серед вас є ще пачки або пли, кого ця роль не влаштовує і які, можливо, ще над чимось замисляться. Закривайте. Lucifer_UA 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Владік 23 Опубликовано: 23 февраля Рассказать Опубликовано: 23 февраля 23.02.2026 в 15:46, Мальта сказал: Ця тема від початку не мала сенсу. Тут ніхто не планував нічого вирішувать і це була просто шляпа, якою було вирішено виправдати муви з алі з сосками. Так чи інакше, склалось як склалось. Я думаю всі отримали, і ще отримають те, що хотіли і те, на що нахуєвертили. Добре, що це збережеться тут, і можна буде потім звернутись до першоджерела, за потреби. Я байдужий до особистих негараздів третіх осіб між собою, бо то не мої справи і вони мене не обходять. Але в конкретно в цій ситуації мене вкурвлює тіки те, що в альянсі -1 ЮА клан, який міг розвивати себе і ком'юніті, давать результат, буть корисним і уважаємим як він того і хотів. А натомість він на емоціях своє місце і ідею проміняв на.. На що, до речі? Пару компліментів "класниє рєбята" від тіпів, кому похуй з ким грать? На шо ще? Ілюзію з ними рівності, типу "вот какіє парні, нас уважают. Нє то чьто Толік"? Це сміх. Скрізь сльози правда. Хотя, можливо, роль meat-shield для інтернаціоналу це і є прєдєл мєчтаній по кар'єрному розвитку. Якщо так - питань не маю. Маю лише надію, що серед вас є ще пачки або пли, кого ця роль не влаштовує і які, можливо, ще над чимось замисляться. Закривайте. Ну щодо сенсу - багато хто висловився , підсвітив що турбує і тепер є з чим працювати за потреби. Стосовно другої частини - грати хотіли самі і як ви бачили з чим успішно справлялись поки не прийшли всі балансити мід вар) Думаю і далі продовжимо розвиватись в цьому напрямку(маю надію). А стосовно інтернаціоналу і тд це вже тема ,яка себе вичерпала) Я живу і працюю тут, спілкуюсь з такими ж людьми. Чисто по людськи маю надію, що колись буде сегмент окремий , де ні ВИ не будете потребувати зробити СТРАТЕГІЧНИЙ МУВ ні ми зробити ОФІЦІЙНЕ АЛІ) На дворі з'явилось сонечко , ну їх нахер ці ваші компютери. До зустрічі на МВ7 ) Мальта 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Vladlow 43 Опубликовано: 23 февраля Рассказать Опубликовано: 23 февраля 23.02.2026 в 01:14, K0ZAK сказав: Це ваші тіпи там почали крінжа навалювати тобто це не ти почав діалог з "як вам файт на хуман замку?" на що Толя відповів "добре, ру*** відпизжена" а ти потім почав "о а тут відповідає" і тд, замість того щоб просто написати "так гф, Забор соснув" 23.02.2026 в 01:14, K0ZAK сказав: Чому? бро, ти навіть темку зробив щоб обсирати Толіка, нормальна людина якщо якісь різні погляди плюнула і просто пішла, ти ж запустив тут Санта Барбари на майже 50 сторінок) Що це як не поведінка типічної ображенки? Чи тебе хтось попросив цю темку створити? 23.02.2026 в 01:14, K0ZAK сказав: Джуд у кожній другій паті є. Покажи мені нормальну пачку, де джуд бігає в БВ. в нас джуд бігав в чистому МЖ ще відносно недавно, якщо Толіку подобається в БВ бігати то хай, може потів одразу Ворпал візьме хто зна. Нашому паку від нього потрібні лише грамотні коли і все. Хай хоть лежить весь км на підлозі тільки б казав куди бігти і кого лупити. 23.02.2026 в 13:20, SoloSws сказав: То можна і в альянсі бути з апнутим варом і на дента ходити всім разом, а в дейлі хоч очі повидирайте один одному Згоден, таке вже було. Навіть коли вперше були в альянсі всі 3 клани, то регулярно хтось десь когось пиздив за спот) 23.02.2026 в 15:46, Владік сказав: Кожна сторона скаже , що винна інша і у кожної сторони є факти. Саме тому й кажу, що або загальний мир або кинути вар - це логічне завершення цієї лав сторі. То є так, але сьогодні друг другу морди б'ємо, а завтра вже в десна можемо лупитися. Може таке бути? Може. 23.02.2026 в 15:57, Владік сказав: На дворі з'явилось сонечко А сонечко вже дійсно як весняне, та й по патчноутам походу ще місяць-два до мерджа. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
K0ZAK 105 Опубликовано: 23 февраля Автор Рассказать Опубликовано: 23 февраля 23.02.2026 в 14:46, Мальта сказал: тобі треба не тєму раді срача створювать, а рішить свої особисті питання с Толяном. Я вам в цьому не помічник. Дивись, тобі не треба бути помічником. Ти тут виставив нас стороною що не хоче іти на контакт. На що я тобі поставив питання. Але відповісти ти не зміг навіть на таке просте питання. І в мене з Толіком немає нічого особистого. Я все життя був за справедливість. А правда така: Толік образився що з ним не хочуть грати і почав вірити у бажане. Взагалі не вбачаючи реальну проблему. Я нагадаю про всяк випадок: проблема не в розподілу дропу. А в совокупності фактів, за якими Анатолій зробив собі репутацію не того лідера, з ким хочеться грати. І як ми бачимо, це думка не одної людини, не одного КП і навіть не одного клану. Тому ця тема не про особисте. Ця тема - зверення до людей, про те, ким виявився лідер могутнього ал'янсу КоФ. Він також вирішив звернутись до Українців на сервері (що не з ним). Але пацючим методом. То в особисті написує, то в білий чат гівном поливає іншого КЛа (Марево). А я звернувся відкрито, без цих ігор під ковдрою. Ось і вся різниця. І на ці тейки а ні тобі, а ні іншим людям додати нема чого. По суті. Ще раз: 1) слухаєш підкаст - чуєш ставлення Анатолія до клану ЮАсквад. 2) дивишся як веде політику Анатолій - бачиш що він гнила людина. На ці 2 тези спробуйте хтось заперечити Чому я обираю Марево і буду відстоювати його до кінця? Тому що єдине у чому ви його можете звинуватити - це гра з інтернаціональними кланами в ал'янсі. Але мені особисто однаково, бути в ал'янсі, в засосі, союзі, коаліції, консолідації, єдиному стратегичному інтересі чи будь як інакше назви це явище - мені все одно. Ви граєте так само, але обираєте знов таки шлях пацюка. Роблячи ці засоси не офіційними. І потім звинувачуєте тих, хто робить все відверто. 23.02.2026 в 14:46, Мальта сказал: А шо не так з пачкою Алемара? Кромє того, шо у вас з ним, як і з Толямбою, не склались особисті відносини? Є пачки ПВП направлення, є пачки ПВЕ направлення. Толока тім та Z-толеранс направлені на руйнування дейлі завдань на макросі) Ось що не так з Алемаром. Нічого особистого в мене з ним не було. Ми навіть з ним наче повідомленнями не обмінювались жодного разу 23.02.2026 в 14:57, Владік сказал: мене вкурвлює тіки те, що в альянсі -1 ЮА клан, який міг розвивати себе і ком'юніті, давать результат, буть корисним і уважаємим 1) Бути "уважаємим" з Толіком не можливо. Тих хто це підтвердили більше, ніж тих хто це спростував. І це факт. 2) Мене так само обурює що ми не змогли грати разом. Я так само хотів грати в Українському ком'юніті і показувати всім іншим кланам силу. Тому я і пишу тут, що Толік зруйнував Укр ком'юніті. Бо від нього потікали люди. Не до нас, не в НоуГрейд, не в Пікселя, не в ОМЛ. А від. Від Толіка. І нажаль потікали хто куди. І тепер це ком'юніті розмазано по всім цим кланам. Якщо ти не відповісиш на моє попереднє питання - я тобі більше відповідати не буду. Потрібно почати мабуть з азів. Нагадаю: останній ефір на радіо з Анатолієм. Яке відчуття, як ставиться Анатолій до клану ЮАсквад? emrijen 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
K0ZAK 105 Опубликовано: 23 февраля Автор Рассказать Опубликовано: 23 февраля 23.02.2026 в 16:59, Vladlow сказал: обто це не ти почав діалог з "як вам файт на хуман замку?" на що Толя відповів "добре, ру*** відпизжена" а ти потім почав "о а тут відповідає" і тд, замість того щоб просто написати "так гф, Забор соснув" Я. А я якісь образи писати почав? Я просто прикольнувся що тут він замутаний, а в чаті відповідав. Правда лише на початку( У відповідь на нас понеслась купа лайна з ваших мемберів. І це замість подяки за поміч) 23.02.2026 в 16:59, Vladlow сказал: ти навіть темку зробив щоб обсирати Толіка Вище розписав чому тема створена. 23.02.2026 в 16:59, Vladlow сказал: нормальна людина якщо якісь різні погляди плюнула і просто пішла От ти зараз серйозно?) Чому твій КЛ не пройшов мимо, а почав лізти в наш клан з поясненнями де там нам Марево і що напиздів) Обіцяв навіть пруфи, але то як "карта звідки готувалось нападєніє" 23.02.2026 в 16:59, Vladlow сказал: якщо Толіку подобається в БВ бігати то хай Це подобається навіть мені! Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.