Перейти к публикации
K0ZAK

Розкол в UA ком'юніті. UAsquad vs Ukraine? O_o

Рекомендованные сообщения

28.01.2026 в 23:44, Vladlow сказал:

Марево теж міг сказати "дайте поРЛити", Толя з Леджером такто по черзі керують парадом а то деякі думають що тільки Толя завжди РЛить, і факапи бували в обох, всі люди, не без цього.

чего вы к РЛьству то прицепились?)) Вы как будто читаете и не до конца. Дело далеко не в этом , я весь сервер всему клану говорил не трогать вас , помогать вам , что мы будем в али на мерже и тд , как итог вы срете на голову массово , мы сейчас не говорим  за локальный случай стычки одноразовой.

28.01.2026 в 23:29, donskor сказал:

3 "Толя розвалив комуніті" - так зберіть своє, в чому проблема? 

Проблема в том что вы срете в чатах, свое чсв показываете при любой возможности. Давай тебе как старому мемберу Юкрейн вопрос, неужели ты не читал и не слушал в ТСе за 2 года гнилые высказывания про наш клан? ну вот будь честен хотя бы перед собой...

Изменено пользователем MapeBo

28.01.2026 в 23:29, donskor сказал:

7 руна на мв5 - був контекст внутряковий для чатів і стратегії. якшо тобі її не донесли чому так - питання до того, хто мав цю інфу донести) в нас теж були питання, після пояснень все було логічно 

А ты не думал что у нас свои причины есть? или нужно было у вас разрешения спросить? омг

А ты не думал случайно что эта агрессия не просто так? а начата как раз вашими паками типа эррона и Алемара?

28.01.2026 в 19:46, K0ZAK сказал:

фул цц + 2е ЦЦ на старте это всего 3ЦЦ?
1500 чел? 
О чем ты?)

На мв 5 на старте было фул забитое цц и пачек 3-5 было во втором цц, где ты увидел в моём сообщении 3 цц?Я просто вахуе как за 2 сезона можно проебать такое кол-во людей.

И каждое РЛьство прихоидило к тому, что если РЛит Леджер, Юкрейны показательно мутают (или не мутают) но пишут что замутали Леджера, и Толя транслирует инфу в тс, и наоборот, РЛит Толя, ОСы мутают его и Леджер дублирует инфу, писькомерство типа "я рлил мы забрали 3 эпика, Леджер рлил мы забрали 1" , ну бля на столько заебало тогда это, клоунада.

29.01.2026 в 00:03, Akashy сказав:

И каждое РЛьство прихоидило к тому, что если РЛит Леджер, Юкрейны показательно мутают (или не мутают) но пишут что замутали Леджера, и Толя транслирует инфу в тс, и наоборот, РЛит Толя, ОСы мутают его и Леджер дублирует инфу, писькомерство типа "я рлил мы забрали 3 эпика, Леджер рлил мы забрали 1" , ну бля на столько заебало тогда это, клоунада.

Лол, вот бы с мв6 статистику увидеть, кто что наРЛил)))

29.01.2026 в 01:10, SoloSws сказал:

Лол, вот бы с мв6 статистику увидеть, кто что наРЛил)))

Без понятия кто там сейчас Рлит и по каким дням, это лично мои воспоминания с мв5, альянс был ебейший, как бы комьюнити ,но как бы всем видом показать какой бездарный кл у нас в альянсе показать своему клану тоже хочется.

а шо то кроме нытья будет ?:pandaredlol: и каких то не понятный воспоминаний с прошлых лет без пруфов? @K0ZAK

Изменено пользователем iHellraiser

28.01.2026 в 14:44, MapeBo сказал:

А ты не думал случайно что эта агрессия не просто так? а начата как раз вашими паками типа эррона и Алемара?

да ну братан откуда ветер дует )))) я  лично был неоднократным свидетелем когда нам на голову становились сквады с фразой давайте двигайтесь потом получали пизды и после начинается вот это всё аля " нас обижают Юкрейны  мондраж нога скорость памагите " ну камон  братик)

Дяді скинули посилання на тему. Дивлюсь і думаю:

"Ну нарешті хтось підняв серйозну тему. Негаразди Українського ком'юніті. Причини/наслідки/шо робить". Думаю слаааава богу, давно пора.

Заходжу - Майже беззмістовна простиня обіженого 30+ мужчіни. Чисто каша із емоцій, домислів і суб'єктивної водички.

Якусь аналітику викатувать не буду, бо воно не варто витраченого часу. По загальним пунктам все доволі притомно розписав Донскор.
Скажу тільки, що автор  теми жаліється шо там в чаті шось не так у нього, але він сам тоже не проти клаву пощіпать.

Крч. Я розчарований.

з.і. - ну і братух, треба срочно викупить різницю між "суспільством" і "спільнотою".

Изменено пользователем Мальта

image.png

28.01.2026 в 19:20, Foxetss сказав:

Українці - чемпіони в національних змаганнях за зраду) Тупо Кайдашева сім'я на мастєрворкє

Главный враг украинца - это другой украинец, так было всегда, а потом уже все остальные. Кто вкурсе тот вкурсе))

28.01.2026 в 22:29, donskor сказал:

жесть
поїхали:
1 хотіли стартанути без нас - трохи печально, але і ладно би. у нашої пачки (і в мене як ПЛа) +- 0 негативу, хочете пограти свою гру - чом би й ні
2 люди приходять, переходять. діло житєйське. не погоджуюсь щодо "це результат дій Толі" - яких конкретних дій? шо саме ставалось не так, що вони уходили?) (чи їх уводили хм?)
3 "Толя розвалив комуніті" - так зберіть своє, в чому проблема? 
4 про допомогу - початок був такий самий. потім пацани розповідали за неподобающу поведінку - діло таке, буває, конфлікти на спотах-катах-хуятах, таке і в алі траплялось\трапляється\буде траплятись. але весь негатив і !мир в серці призвів до того, шо поки ми стоїмо балдієм в макросах і катаєм дотку\кс приходить мембер вашого клану і розфлагує нас цілеспрямовано) після кількох подібних епізодів негатив сам по собі існує як данність
5 розколи в алічатах - я б взагалі його забанив окрім ПЛів та Клів) 99% хуйні там від дефолт мемберів шо на пиві приколи тянуть
6 по темі рекрутингу не в контексті, сорі, скіпну
7 руна на мв5 - був контекст внутряковий для чатів і стратегії. якшо тобі її не донесли чому так - питання до того, хто мав цю інфу донести) в нас теж були питання, після пояснень все було логічно 
8 а тепер короночка, яку ви розганяєте:
image.png.3210cdb0eca2f3581c01b5a38ad37253.png
тоді рлив не Толя))

жесть
поїхали:
1) вірно
2) краще поговорити з ними, але те що я чув, погане ставлення до них та не подобався розподіл дропу
3) Толік постійно втрачає людей. клан Юкрейн не стає більшим, Укр ком'юніті без Толіка - питання часу.
4) таке було від обох сторін. Кожен випадок треба було б розбирати окремо, але повний треш почався після того як на феях 1 пачка намагалась посунути наших, почалась бійка, пак Юкрейнів програв, привів 2 пачки і дійшло це до клан на клан.
5) згоден, там завжди більше бруду ніж корисних повідомлень
6) як зручно скіпати те, за що незручно відповідати 😁
7) який внутряковий контекст? Що ти собі бігудєй накрутив? Толік домовився з ОПовцем про допомогу і стримав своє слово. І це наче не погано, але нахіба нас тоді звинувачувати у якихось засосах? Воно ж бревна не видно в своїх очах...
8) це без різниці хто РЛив. Я б навіть сказав що правильно (для клану) все робили. І вчора на Тарасі також все правильно зробили. Але коли сосетесь зі всіма - не треба нам виставляти рахунок за якийсь засос. У вас їх було, є і буде побільше наших.

=*

Як вже писав в темі рекрутингу : 
1. Якщо ти під своїм тагом б'єшся з варами і поряд стоїть пачка Юкрейнів- значить стоїть 2 пачки варів. Допоможуть навіть тіпам з ніками Орєшнік і П**ін , навіть якщо там титул буде "МАТУШКА ЗЕМЛЯ" аби тіки покласти когось зі сквадів і написать шось в чат. 
2. Якщо ти під своїм тагом б'єшся з варами і поряд стоїть пачка ОлдСкулів - тіпи БАЮМА фрішного кинуть бити аби допомогти (тут навпаки просили не заважати,бо хотіли чесного пвп пачка на пачку) 

От пункт 1 і 2 показує розбіжність ком'юніті в 2 сміжних кланах. 

Якщо говорити про "ВСІМ КАЖУТЬ ВАС НЕ ТРОГАТЬ МИМ ВАС ЛЮБИМ С ДЄСТВА" - Толік після файту не соромиться написати шось про "хазяінів" і тд - ТОЛЯ, Я БУВ БЕЗ ОШИЙНИКА - Я ДВОРНЯГА!!!!

Юкрейни й досі намагаються на споті здатись "головними" коли бачуть наш таг , доки не прийдеться натиснути "ту віледж" , щоб позвати на підмогу пару паків. 

Тіпи , ми не 2 сорт , ми сильне і адекватне ком'юніті. За весь сезон навіть срачів толком в чаті не було(скучновато, согласєн). 

Особисто у мене ніколи не було проблем з паком МакКофе(шкода,що не Петровська слобода з вишнею) і був закус з паком 22(моно чи я хз хто там ПЛ) , де хлопці в ЛС максимально адекватно відповіли навіть після стички. Всі інші - або ПР , або у разі виграшу чи програшу над нами моя мама вдома ікає потім від того, що в білому чаті.

Була стичка на лучі з членом ком'юніті Юкрейнів де я признав нашу помилку і хотів прийти до діалогу - нічого крім особистих образ не отримав у відповідь. То як тут можна нормально спілкуватись? Ви на щось образились і показуєте це в агресії ,а ми не готові голову попелом посипати і піти фармити гремлінів,як ви б хотіли. 

28.01.2026 в 23:58, Akashy сказал:

На мв 5 на старте было фул забитое цц и пачек 3-5 было во втором цц, где ты увидел в моём сообщении 3 цц?Я просто вахуе как за 2 сезона можно проебать такое кол-во людей.

Так ты перечитай свое сообщение)
Но да, вначале МВ5 мы чутка не влезли в 1 ЦЦ, но это было единожды.
Но все равно альянс был сильным.

29.01.2026 в 00:13, Akashy сказал:

Без понятия кто там сейчас Рлит и по каким дням, это лично мои воспоминания с мв5, альянс был ебейший, как бы комьюнити ,но как бы всем видом показать какой бездарный кл у нас в альянсе показать своему клану тоже хочется.

Судя по всему ты был в этом альянсе, а суда по подписи на форуме, сейчас в Иреалл. 
Почему? Вот ту вопросы задают че люди уходят, вот поделись своей стороной, почему ты ушел?

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Вставить в виде обычного текста

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Сейчас на странице   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.
  • Создать...