Перейти к публикации
K0ZAK

Розкол в UA ком'юніті. UAsquad vs Ukraine? O_o

Рекомендованные сообщения

07.02.2026 в 22:28, Мальта сказал:

😬
Я вчора і не планував продовжувать, бо писать задохуя((( 

Ну то почитай три поста в ряд, чоловіче. Ну йоб

Чого, без рамок. З ними, родімими. Просто я сам собі їх встановлюю.

Да, всім можна. Здивую тебе, но всі так і живуть. І ти в тому числі. Кожен сам собі ставить рамки. Єслі ти, не особисто, довбойоб - то і рамки будуть довбойобські просто. А єслі норм чєл - нормальні.

Здоровий глузд і виховання. Но не дядя якийсь рандомний, який показує тобі пальцем шо правильно а шо нє. Чи у тебе по іншому?

Виглядає як дойоб заради дойобу, хз

Хз. Все суб'єктивно. Мені, наприклад, норм ходить в кольорових шкарпетках, але не норм фарбувати волосся в рожевий колір (своє, маю на увазі, хто хоче - хай фарбує, не засуджую).

А комусь норм - єбать гусей ( засуджую категорично). Вбивав би я фклпаком рандомку заради фану? Хз. Готовий я ерона будь кого за це засудити. Скоріше нє, чим да.

Конструкцію про клоуни під постами не в повній мірі зрозумів, но про всяк випадок постараюсь не ставить🤭

Я неповаги не проявив тут ні до кого ні разу. Інтенції не мав так точно.

На пірамідах то був не я. Зараз, і вже доволі давно, на ньому грає інший воїн. Але там тоже дуже достойний мущіна. За клоуна я передав. Сказав - буде на форумі, зайде, поставить.

"Я прішол на норомальную пєрєстрєлку, с нормальними мужикамі..."))

Може-може.

Ти норм пишеш, моя повага) 
Без негативу (без негативу до всих єслі шо - у мене в реалі зріст 1.47 гріх до когось дойобуватись) 

Підсумок наступний : 
1. Мальта - норм ти пишеш (особисто моя думка) , перечитав фул не знайшов де ти дефаєш гетьмана яро і тд , є з чим не погоджуюсь але як думка окремої людини виглядає адекватно. + за те, що досить мяти старе гімно , я взагалі не єбу шо то за руна і чого за неї так пишуть. Ну захотів толік поцелуя , ну це ж братський був, не пітушиний. Щас Женя на БМВ їзде, ждем сервак толіка з перевіркой по ІП на ПРИНАДЛЄЖНОСТЬ 
2. Копатич - ну чо ти нахуй послав сразу , ми ж з добром тут. Вспомни як вбив мене на пірамідах на смерть, посміхнись. Переставайте хуями крити один одного ( крім могу друга канешно, того не гріх тепер , бо спілкуватись він не хоче чи не вміє) 
3. Моно - дякую за клоуна , ще 1 клоун і можна лівать с форума 
4. Козак - ти хуй шо кому докажеш , це як блять на привозі когось намагатись наєбать - спроби марні, тебе наєбуть ще більше 

Згідно останніх осад , мувів в полі і тд особисто я роблю наступні висновки: 
1. Настрої щодо сквадів не змінились , нас досі чомусь вважають 2 сортом - це великий мінус у покращенні спілкування. 
2. З Юкрейнів є з ким спілкуватись і ці муви в полі де не дивлячись на обставини паки не руйнують елементарну повагу може відіграти в довгу 
3. Діалог треба на рівні КЛів + ПЛів всих КП кланів, щоб прийти до діалогу(або не прийти), бо договорнячок між 3 людьми не покращить настрої спільноти
4. Пізно всрались - пару тижнів і почнеться відток людей(як на мене) і нема з ким вже домовлятись 

09.02.2026 в 09:21, Владік2 сказал:

Підсумок наступний : 
1. Мальта - норм ти пишеш (особисто моя думка) , перечитав фул не знайшов де ти дефаєш гетьмана яро і тд , є з чим не погоджуюсь але як думка окремої людини виглядає адекватно. + за те, що досить мяти старе гімно , я взагалі не єбу шо то за руна і чого за неї так пишуть. Ну захотів толік поцелуя , ну це ж братський був, не пітушиний. Щас Женя на БМВ їзде, ждем сервак толіка з перевіркой по ІП на ПРИНАДЛЄЖНОСТЬ 
2. Копатич - ну чо ти нахуй послав сразу , ми ж з добром тут. Вспомни як вбив мене на пірамідах на смерть, посміхнись. Переставайте хуями крити один одного ( крім могу друга канешно, того не гріх тепер , бо спілкуватись він не хоче чи не вміє) 
3. Моно - дякую за клоуна , ще 1 клоун і можна лівать с форума 
4. Козак - ти хуй шо кому докажеш , це як блять на привозі когось намагатись наєбать - спроби марні, тебе наєбуть ще більше 

Згідно останніх осад , мувів в полі і тд особисто я роблю наступні висновки: 
1. Настрої щодо сквадів не змінились , нас досі чомусь вважають 2 сортом - це великий мінус у покращенні спілкування. 
2. З Юкрейнів є з ким спілкуватись і ці муви в полі де не дивлячись на обставини паки не руйнують елементарну повагу може відіграти в довгу 
3. Діалог треба на рівні КЛів + ПЛів всих КП кланів, щоб прийти до діалогу(або не прийти), бо договорнячок між 3 людьми не покращить настрої спільноти
4. Пізно всрались - пару тижнів і почнеться відток людей(як на мене) і нема з ким вже домовлятись 

🫡

08.02.2026 в 20:49, Morwyn сказал:

Шановний, ви бєте себе в груди з словами що ви всіх уважно читаєте, в ми такі нехороші вас ні, й тут таке. Якщо вже так пішла п'янка, й ви писали про ПОСТФАКТУМ, то ви чось забули додати в список тих хто ПОСТФАКТУМ був проінформований про цей мув пана Леджера? Бо я щось не розумію тоді якщо він був завчасно проінформований то якого біса в нього була така чудова реакція в глобал воіс з командою зйобувать в місто з почті захвачено замку (або повністю нашого відповідно до коментаря пана Марево)? 

Окрім створення і апа темки кланового рекрутинга не писав на форумі мабуть з часів мв4, але бачу з кожною сторінкою все більше гівна на вентилятор накидується, тому трошки проясню.

Спочатку по свіжому - вчора на Годарді клана Ukraine  не було(можливо самовільно 1-2, які не були поряд зі мною, тому я їх не бачив), туди прилетіли тільки паки OldSchool. Прилетіли лише з ціллю пофанитися так як у нас не було нікого на замку, покусати будь які цілі які забігали в бойову зону. Серед цілей були мембери клану Забор, Іреале(разом з алі), Ноугрейд (разом з алі). Внаслідок наших дій ніхто ніяку первагу отримати не міг і не отримав, якщо говорити по кількості убитих таргетів найбільше "постраждав" мабуть клан Забор, тому зраду на рахунок того, що хтось цілеспрямовано ішов убивати ЮАСКВАД відміняйте.

На рахунок облоги Руни з минулого сезону. На тій облозі ми приблизно 1 год 40 хвилин билися для того, щоб перекастувати замок, що нам вдалося в результаті. Але після перекасту нас всіх викинуло в місто, а клан вари були під замком. Коли ми добігли до мосту замка Руни і стали на регруп, я уточнив де знаходяться паки клану Юкрейн і паки клану Юасквад, на що отримав інфу, що сквади в замку упали, чекають випорт (якого уже не дочекаються), чи ідуть з міста(не пам'ятаю точно), вари кастують, паки Юкрейн після перекасту Руни полетіли на Орен. На хресті на палілці стояла кількість варів, яку наявними силами ОС ми убити не могли, ФОІ в наявності не було, щоб спробувати бігти збивати каст. Саме тому я дав команду на пр, тому що варіанту засейвити замок на мою думку не було. А емоційна реакція була пов'язнана з тим, що хоч було витрачено багато сил і був досягнутий результат, ми абсолютно без бою цей результат віддали.На мою суб'єктивну думку нам буквально потрібно було ще раз регрупнутись і спробувати зачистити замок/убити кастера/регрупнути сайд і далі уже летіти по іншим замкам.

І в цілому стосовно цієї теми. Прошу включити мізки всіх адекватних (як це свого часу зробили ми з Анатолієм, коли у нас були певні розбіжності в поглядах на гру( назвемо це так хД) і зупинити срач від якого ніхто не виграє з українського ком'юніті. Якщо вам не в западло грати в сайдах, де грають люди які вам бажають скажімо "не всього самого найкращого" це ваше право. Не забувайте де ворог і не робіть ворогів зі своїх. Завжди можна знайти порозуміння, якщо захотіти.

Cтавимо собі найвищі цілі і разом їх досягаємо!

09.02.2026 в 09:33, Ledger сказал:

І в цілому стосовно цієї теми. Прошу включити мізки всіх адекватних (як це свого часу зробили ми з Анатолієм, коли у нас були певні розбіжності в поглядах на гру( назвемо це так хД) і зупинити срач від якого ніхто не виграє з українського ком'юніті. Якщо вам не в западло грати в сайдах, де грають люди які вам бажають скажімо "не всього самого найкращого" це ваше право. Не забувайте де ворог і не робіть ворогів зі своїх. Завжди можна знайти порозуміння, якщо захотіти.

В Українському ком'юніті лишніх декілька людей.
Я думаю кожен з ЮАскваду хотів би грати суто в Українському сайді, але Анатолій зробив це неможливим.

Не можливо миритись з людиною, що весь МВ5 тебе ганбить і розказує яке ми сміття, а на МВ6 коли ми зросли, а його клан поменшав - ми одразу стали дуже потрібні (вбачаючи на запропонований розподіл дропу).
Не можливо миритись з людиною, що як криса написує в приватні ПЛам, намагається через чат посіяти у мемберів недовіру до нашого клан лідера.
Не можливо миритись з людиною, що дозволяє собі такий бруд в загальних чатах в адресу нашого клану.
Не можливо миритись з людиною, що дозволяє своїм мемберам гангати нашу тему рекрутингу.
Не має бажання миритись з Анатолієм, бо навіть після всіх цих зашкварів він навіть не вибачився перед Марево.

Це моя власна думка, це не позиція Марево чи клану звісно, але дуже сподіваюсь, що Марево це підтримає.
Наведу прямий приклад. Я з радістю обійму Нойз МС, але точно не обнімусь з Міндічем та Рєзніковим. Сподіваюсь зрозумієш аналогію.

image.png.50cf8c8fcfb5d41bafe169c95ff8598c.png

09.02.2026 в 10:33, Ledger сказал:

Це авжеж все класно про ворогів і хто що кому бажає. Я можу тобі прямо зараз скинути як твої "не вороги" поляки з твого ж клану кажуть що ми бан***і шмати, і що нам треба зкинути ракету на голову. Я можу тобі прям зараз зкинути відос как ваші(ОлдСкули) у варці просять дуже культурно дати їм добити дейлік, у той час як на сусідньому споті Анатолій з Люцифєром і ко одразу флагаються на нас (бо в нас були флаги взагалі на інших людей). У той же час я не бачив такого від НоГрейдів (окрім того КрісТаліка якого кікнули з клану). Я вже мовчу про те що там багато українців ЯКІ грали б в українському комьюніті, якби не оця вся хуйня з тим, що ваш толік чомусь вирішив що він може обирати хто манкурт, а хто ні.

Типу блядь ало, ви ще блядь не зрозуміли що проблема не в тому що МАРЕВО нам там щось доносить погане про КоФів? Проблема в тому що в кофах є паки, котрі вирішили що вони кращі, рівніші і можуть розказути комусь хто є українцем, а хто ні. Хто тут манкурт, а хто ні.

І так, я не бачу свій пак в алі КоФ взагалі коли там у руля Толя і його чмоні, наприклад.

UPD: з приводу Орена для лобатого, я просто пам'ятаю як ми своїм паком ахуїли з того муву. Мені все-равно як ви там це будете захищати, це був говномув, ви пішли брати замок тіпу, який вас потім хуєсосив по повній. Збс геймплан.

Изменено пользователем LPf41nt

09.02.2026 в 10:00, LPf41nt сказал:

ви пішли брати замок тіпу, який вас потім хуєсосив по повній

Так і Анатолій його всю дорогу підорасив) 
Ну і стосовно муву - так, поганий мув. Але ми що, лівнули з цього? Ні. Ми почали Толіка називати манкуртом? Та ні.
Це ж інше. І коли вони за ручку зі всім мід варом ідуть гангати своїх колишніх - це не манкурство. Не плутайте)
І коли стоять трупи охороняють, коли інший алі фармить Дента - це взагалі вже третє.

09.02.2026 в 10:00, LPf41nt сказал:

поляки з твого ж клану кажуть...

Я його тегав коли той скрін був актуальний. Реакції 0.

02.02.2026 в 12:24, Okoharo сказал:

Ніхто, ніколи, нікуди сосок не гукав. Вони і без нас постійно бігають по локам, вас шукають - не вигадуй дурниць.

А це не ти з тих юкрейнів, що постійно жаліються, типу: соски поретагались в ЮАсквад, щоб юкрейнів побити? Бо це ж неможливо, що ви по 3-4 рази в місто підряд відлітали від ЮАсквад. Я без агресії - просто факт.
У мене в якийсь час око почало сіпатись від таких повідомлень.

Точно пам’ятаю, що ті хлопці завжди на один пак більше приводили, і як тільки вигравали бій, то уходили "на коні" й більше не повертались :)

Сподіваюсь, не ти, бо соромно мало б бути.

Доброго ранку. Був у форумній відпустці, в яку мене відправив модератор. Тому не міг відповісти.

Ні, мій пак ніколи не був в контрах зі сквадами, і від початку сезону ми часто впрягались в пвп за вас, і досить часто отримували допомогу у відповідь, виключенням були тільки паки Nograde.

Хто там писав, чому Маркуса назвав неадекватним: Ми залетіли в портал на новій лоці, Маркус сказав що ви закрили локу кланом, я відповів що ми 5 хвилин пару мобів вбʼємо і підемо. Він нічого не відповів, почали вбивати 1 моба, і ви злетілись і вбили нас. 

Я запитав типу що за фігня, і хтось зі сквадів написав що команду нас вбити дав Марево, я відповів окей , ми тоді будемо мати таке саме відношення ( ну трохи емоційніше, бо такої хуйні від вас не очікували) 

Запитали у Анатолія чому брати нас вбивають, і він вас доречі захищав, і не тільки в цій ситуації, а походу всього сезону, намагався тримати баланс.

Тому я згоден з Леджером, не шукайте ворога де його нема

09.02.2026 в 11:50, Франко сказал:

Доброго ранку. Був у форумній відпустці, в яку мене відправив модератор. Тому не міг відповісти.

Ні, мій пак ніколи не був в контрах зі сквадами, і від початку сезону ми часто впрягались в пвп за вас, і досить часто отримували допомогу у відповідь, виключенням були тільки паки Nograde.

Хто там писав, чому Маркуса назвав неадекватним: Ми залетіли в портал на новій лоці, Маркус сказав що ви закрили локу кланом, я відповів що ми 5 хвилин пару мобів вбʼємо і підемо. Він нічого не відповів, почали вбивати 1 моба, і ви злетілись і вбили нас. 

Я запитав типу що за фігня, і хтось зі сквадів написав що команду нас вбити дав Марево, я відповів окей , ми тоді будемо мати таке саме відношення ( ну трохи емоційніше, бо такої хуйні від вас не очікували) 

Запитали у Анатолія чому брати нас вбивають, і він вас доречі захищав, і не тільки в цій ситуації, а походу всього сезону, намагався тримати баланс.

Тому я згоден з Леджером, не шукайте ворога де його нема

Та друже, ти б ще згадав коли було 2 Німеччини ) 

По тій ситуації - вас же попередили , ми зайшли в 3 паки і тримали локу від всих хто залітав. Не бачу проблеми в цій ситуації(Крім того, що знов хтось шось винен.)

Був там. Чи давав команду Марево хз , я не бачив, знаю шо вбивали всих хто залітав) 

Аналогічно заходили ,де був ваш пак і нам пояснили , що не треба бити мобів  , сказали де не зайнято, забились в кут і били. 

Стосовно "брати" - спитайте за базар і поведінку у вашого "брата" і все буде зрозуміло ) Мені дуже подобається,як за будь-якої зручної можливості всі кажуть, що ми за нього не відповідаємо. 

Та і ворогів ніхто в вас не баче. Ми ж про гру, ні? В грі ми опоненти , не вороги.  На рівні людських відносин,повторюсь, багато з ким можна спілкуватись і співіснувати, нажаль, не з всіма)  

09.02.2026 в 10:50, Франко сказал:

Був у форумній відпустці

Нарешті ти надаш відповідь?

09.02.2026 в 10:50, Франко сказал:

мій пак ніколи не був в контрах зі сквадами

Це ти зараз серйозно, чи ти про наші відносини до мас стягування сил для пізділок клан на клан?)

хтось зі сквадів написав що команду нас вбити дав Марево

пхахаха сам Марево дав команду вбивати конкурентів на спотах)))

Запитали у Анатолія чому брати нас вбивають

111111111111.jpg

09.02.2026 в 12:24, LPf41nt сказал:

пхахаха сам Марево дав команду вбивати конкурентів на спотах)))

111111111111.jpg

2 моба, це конкуренція на спорті?) зрозуміло.

Це ви на картинці з новими братами підтримуєте один одного при відключеннях світла ?) 

09.02.2026 в 12:37, Франко сказал:

Ну якщо 3 паки йшли фармити на локу і їм вистачає фарму виключно на їх 3 паки, то вони явно не мають з вами ділитись. До прикладу в такій самій ситуацій пак Алемара вирішив атакувати моїх сокланів, бо їм (як вони вважали) не вистачає мобів (хоча в них був свій спот нормальний, їх ми не чіпали). А ти тут розписуєш про братів) виходить брати це коли вас не чіпають. але ви можете?(тут мова саме про клан в цілому).

Це ви на картинці з новими братами підтримуєте один одного при відключеннях світла ?) 

Ну ти ж про нас казав брати))) ми тепер не брати, ми так само манкурти, русквади і тд)))

Конкуренція на споті - це коли ви КП або декількома КП займаєте локацію і нікого туди не пускаєте(при цьому попереджаючи "братський" таг, що локацію зайнято). Так як відкриття локації теж шось коштувало, на той момент.
Ти ж з адекватного паку , ми перетинались в полі і нормально все було , нашо перекручувати?) 

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Вставить в виде обычного текста

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Сейчас на странице   1 пользователь

• Создать...