Перейти к публикации
K0ZAK

Розкол в UA ком'юніті. UAsquad vs Ukraine? O_o

Рекомендованные сообщения

09.02.2026 в 12:50, LPf41nt сказал:

Ну якщо 3 паки йшли фармити на локу і їм вистачає фарму виключно на їх 3 паки, то вони явно не мають з вами ділитись. До прикладу в такій самій ситуацій пак Алемара вирішив атакувати моїх сокланів, бо їм (як вони вважали) не вистачає мобів (хоча в них був свій спот нормальний, їх ми не чіпали). А ти тут розписуєш про братів) виходить брати це коли вас не чіпають. але ви можете?(тут мова саме про клан в цілому).

Ну ти ж про нас казав брати))) ми тепер не брати, ми так само манкурти, русквади і тд)))

А як ми одне й те саме пишемо одночасно при цьому не домовляючись. Кожен раз як таке відбувається згадую наше з тобою спільне фото, тепло на душі стає сразу(такі молоді, такі щасливі)  :
Кто такой Глад Валакас – стример Твич, как зовут, интересы, где живет,  сколько зарабатывает

29.01.2026 в 16:48, Lishina сказал:

@franko
Увы злой модер сильно почистил тему, но ты мне так и не ответил, хотя видел!

Перефразирую максимально толерантно:

1) Вы вместе с *другими кланами* бегали по АК и Закену. Скажи что этого не было.
2) Вы стояли дефали трупы на Денте, пока *другие кланы* фармили его. Скажи что этого не было.
3) Вы вчера пошли так же с *другими кланами* на Тараса, а закончилось всё в итоге дракой. Но пока все дрались – вы нанесли ДПС. Скажи что этого не было.

1.Было, но у нас не было альянса, и мы били друг друга и по некст таргету и аое, ну не можем мы убить ноугрейдов, они намного сильнее, а фана хотят все.

Как там кстати альянсик с карнавалами на денте, все нормально? 
2. Интересно как бы сделали вы на нашем месте, когда дать встать ОМЛ это смерть для нас.

3 Тоже самое что и 1 пункт.

09.02.2026 в 12:54, Франко сказал:

1.Было, но у нас не было альянса, и мы били друг друга и по некст таргету и аое, ну не можем мы убить ноугрейдов, они намного сильнее, а фана хотят все.

Как там кстати альянсик с карнавалами на денте, все нормально? 
2. Интересно как бы сделали вы на нашем месте, когда дать встать ОМЛ это смерть для нас.

3 Тоже самое что и 1 пункт.

Блін , ну ти ж адекватна людина з явно присутнім критичним мислення. От чим описане тобою відрізняється від нашої реалізації? 

Просто хоть УБИЙ(на олі звісно) не розумію чому те чим ви підйобуєте нас відрізняється від того, що робите ви) 

Якісь подвійні стандарти... Саме через це ми не можемо спільнотою прийти до одного знаменника 

09.02.2026 в 09:21, Владік2 сказал:

Пізно всрались - пару тижнів і почнеться відток людей(як на мене) і нема з ким вже домовлятись 

Не згоден. Ми ж тут товчем не про замиритись на сєрв конкретно. А в довгу. Ну, моя думка шо так треба.

09.02.2026 в 09:21, Владік2 сказал:

Діалог треба на рівні КЛів + ПЛів всих КП кланів

Во. На цьому треба було б закрить тему.

image.png

09.02.2026 в 10:31, LPf41nt сказал:

тобто ти сам вже рофлиш зі свого тейку?))

Рофлю з тіпів, які особливо не вчитуються в те, що написано, а просто шукають як форсануть свою точку зору.

image.png

09.02.2026 в 10:33, Ledger сказал:

І в цілому стосовно цієї теми. Прошу включити мізки всіх адекватних (як це свого часу зробили ми з Анатолієм, коли у нас були певні розбіжності в поглядах на гру( назвемо це так хД) і зупинити срач від якого ніхто не виграє з українського ком'юніті. Якщо вам не в западло грати в сайдах, де грають люди які вам бажають скажімо "не всього самого найкращого" це ваше право. Не забувайте де ворог і не робіть ворогів зі своїх. Завжди можна знайти порозуміння, якщо захотіти.

Бля, чоловіче. Ти хорош🫡

image.png

09.02.2026 в 11:54, Франко сказал:

они намного сильнее, а фана хотят все.

Ми робимо те саме, але не прикриваючись відмазками "офіційного ал'янсу не було". 

Оце ваше мислення - треба виривати з корінням. 
Піхуй, офіційно чи ні. Це ал'янс.

image.png.50cf8c8fcfb5d41bafe169c95ff8598c.png

09.02.2026 в 10:58, Lishina сказал:

В Українському ком'юніті лишніх декілька людей.

Ошибочка. Лишніх в Українському ком'юніті немає. Є ті, кому важко, або не дуже хочеться порозумітись. Є ті, яким соціалка не важлива взагалі, і які "ми граєм заради пака і поєбать на все інше). Є ті, яким важко пояснить шось, бо їм треба ну дуууже зосередитись шоб викупить сенс 3х і больше речень.І т.д. Но лишніх немає.

09.02.2026 в 10:58, Lishina сказал:

але Анатолій зробив це неможливим

Ти не граєш в гру виключно заради Анатолія. І, даже, якщо ти не знаходиш з ним спільної мови ( а це і не твоя справа в принципі, це справа кла твого), то робить його єдиним фактором для ухвалення всіх рішень - я хз. Виглядає як бажання скласти з себе відповідальність за результат.

09.02.2026 в 11:00, LPf41nt сказал:

ЯКІ грали б в українському комьюніті, "якби не Толік"

Уяви такий прикольчік. Я(або ти, або якийсь рандомний Вася) в якийсь день вирішую, шо мене не влаштовує: Кл/клан/політика клану/довжина мого члена/допиши сюда будь-яку свою важливу причину. І розумію шо нічо точно не зміниться так, як мені треба. Але я ну дуууууже хочу, УСІЄЮ ГЛИБИНОЮ СВОЄЇ ПАТРІОТИЧНОЇ ДУШІ , грати в Українському ком'юніті. Шо дєлать?

Я можу: змінить клан.

Ок, припустимо - інший(інші) кл мене також не на 100% влаштовує. Я знаю, шо крім мене є також паки, які хочуть "новий контент" і тоже не хочуть грати в клані з паками які "не хочуть вчитися"(но офенс, кіси-заї),і які тоже незадоволені клом, і які тоже амбітні і які тоже УСІЄЮ ГЛИБИНОЮ СВОЄЇ ПАТРІОТИЧНОЇ ДУШІ хочуть грати саме в Українському ком'юніті. ШТО ЖЕ ДЄЛАТЬ? ПАМАГІТЄ ДАШЕ ПЕТЄШЕСТВІНЄЦЕ С ЕТОЙ ЗАДАЧКОЙ В ОДНО ДЄЙСТВІЄ?!!!!111

Правильно. Я беру всіх амбітних, сексуальних, майстерних патріотів, збираю з них один новик Український клан, вибираю між собою першого серед рівних, або головного і в ролі кла добираюсь в існуюче своє ж алі і граю в ту гру, яка мені видається правильною. І показую своїм прикладом, як воно треба. І своїми результатами, а вони точно були б, мотивую інші паки, з інших Українських кланів, розвиватись тягнутись до мого рівня і тагатись в мій Український клан в моєму Українському альянсі. І робити всим цим процесом Український Алі сильнішим і досвідченішим.

Скрытый текст

Ну або я просто кажу шо хтось там підорас і он во всьом віноват. В том чісле і в том, што я іграю/собіраю інтернаціональний клан. там то і люді поспособнєє і кли получше.

09.02.2026 в 11:17, Lishina сказал:

стоять трупи охороняють, коли інший алі фармить Дента

Дядь, та харош уже. Вже даже не смішно.

09.02.2026 в 11:17, Lishina сказал:

Я його тегав коли той скрін був актуальний. Реакції 0.

Дойоб заради дойоба, не надо😘

09.02.2026 в 12:50, LPf41nt сказал:

русквади і тд)))

днрсквад😁(жарт)

Изменено пользователем Мальта

image.png

09.02.2026 в 11:50, Франко сказал:

Доброго ранку. Був у форумній відпустці, в яку мене відправив модератор. Тому не міг відповісти.

Ні, мій пак ніколи не був в контрах зі сквадами, і від початку сезону ми часто впрягались в пвп за вас, і досить часто отримували допомогу у відповідь, виключенням були тільки паки Nograde.

Хто там писав, чому Маркуса назвав неадекватним: Ми залетіли в портал на новій лоці, Маркус сказав що ви закрили локу кланом, я відповів що ми 5 хвилин пару мобів вбʼємо і підемо. Він нічого не відповів, почали вбивати 1 моба, і ви злетілись і вбили нас. 

Я запитав типу що за фігня, і хтось зі сквадів написав що команду нас вбити дав Марево, я відповів окей , ми тоді будемо мати таке саме відношення ( ну трохи емоційніше, бо такої хуйні від вас не очікували) 

Запитали у Анатолія чому брати нас вбивають, і він вас доречі захищав, і не тільки в цій ситуації, а походу всього сезону, намагався тримати баланс.

Тому я згоден з Леджером, не шукайте ворога де його нема

Я там був
Я сам нічого не зрозумів і відверто, мені та ситуація зовсім не сподобалась і на дішу не приємно.
В паті дали команду: до бою, і я залетів з ШД але бачу, що ви не флагнуті і відійшов... 
---
На питання, а що сталось? - мені відповіли, щось типу: що ви проігнорували інформацію, що тут зайнято і стали на голову.
---

09.02.2026 в 12:21, Мальта сказал:

Бля, чоловіче. Ти хорош🫡

Чим хорош?
Відсутністю реакції на своїх мемберів що нам бажають не прокинутись від ракет?
Чи тим що звертається до нас, а не до Анатоліка?

Я вважаю що фраза "не робіть ворогів зі своїх" не вірна. Треба адресувати Анатолію "не ставай ворогом для своїх"

09.02.2026 в 13:53, Lishina сказал:

Я вважаю що..

...Тобі треба шось порішать з вашими з Анатолієм особистими стосунками і не пхать їх скрізь, де це доцільно і де нє.

Леджер хорош тим, на йкій загальній думці він будує свій конкретний меседж, до якого ти або не дочитав, або переїбав його своїми емоціями викликаними Анатолієм ще, я так розумію, дуже давно, але які тебе не відпускають досі. (Емоції в принципі я не засуджую, всі люди, базару. Но треба трохи тримать під контролем).

Изменено пользователем Мальта

image.png

09.02.2026 в 10:33, Ledger сказал:

Окрім створення і апа темки кланового рекрутинга не писав на форумі мабуть з часів мв4, але бачу з кожною сторінкою все більше гівна на вентилятор накидується, тому трошки проясню.

Спочатку по свіжому - вчора на Годарді клана Ukraine  не було(можливо самовільно 1-2, які не були поряд зі мною, тому я їх не бачив), туди прилетіли тільки паки OldSchool. Прилетіли лише з ціллю пофанитися так як у нас не було нікого на замку, покусати будь які цілі які забігали в бойову зону. Серед цілей були мембери клану Забор, Іреале(разом з алі), Ноугрейд (разом з алі). Внаслідок наших дій ніхто ніяку первагу отримати не міг і не отримав, якщо говорити по кількості убитих таргетів найбільше "постраждав" мабуть клан Забор, тому зраду на рахунок того, що хтось цілеспрямовано ішов убивати ЮАСКВАД відміняйте.

На рахунок облоги Руни з минулого сезону. На тій облозі ми приблизно 1 год 40 хвилин билися для того, щоб перекастувати замок, що нам вдалося в результаті. Але після перекасту нас всіх викинуло в місто, а клан вари були під замком. Коли ми добігли до мосту замка Руни і стали на регруп, я уточнив де знаходяться паки клану Юкрейн і паки клану Юасквад, на що отримав інфу, що сквади в замку упали, чекають випорт (якого уже не дочекаються), чи ідуть з міста(не пам'ятаю точно), вари кастують, паки Юкрейн після перекасту Руни полетіли на Орен. На хресті на палілці стояла кількість варів, яку наявними силами ОС ми убити не могли, ФОІ в наявності не було, щоб спробувати бігти збивати каст. Саме тому я дав команду на пр, тому що варіанту засейвити замок на мою думку не було. А емоційна реакція була пов'язнана з тим, що хоч було витрачено багато сил і був досягнутий результат, ми абсолютно без бою цей результат віддали.На мою суб'єктивну думку нам буквально потрібно було ще раз регрупнутись і спробувати зачистити замок/убити кастера/регрупнути сайд і далі уже летіти по іншим замкам.

І в цілому стосовно цієї теми. Прошу включити мізки всіх адекватних (як це свого часу зробили ми з Анатолієм, коли у нас були певні розбіжності в поглядах на гру( назвемо це так хД) і зупинити срач від якого ніхто не виграє з українського ком'юніті. Якщо вам не в западло грати в сайдах, де грають люди які вам бажають скажімо "не всього самого найкращого" це ваше право. Не забувайте де ворог і не робіть ворогів зі своїх. Завжди можна знайти порозуміння, якщо захотіти.

Я розумію, що ми в алі з вашими ворогами. 
І це друже прикро, бо в мене за 2 сезони не було жодної негавтивної ситуації з Олдсукалами. 
Окрім декількох виблядків, що з початку сезону бігали і ПК-ашили. А ми тупо стояли з відкритим єбалом і не розуміли, шо відбуваєтсья. Ну в сім'ї не без гандона. 
---
Я про що. 
Як це було з нашої сторони. ПЛ каже, регруп по мені. Біжмо, хто як, розкидані. Один каже, мене вбили! Пл каже: та хто?? Тут тільки Олдскули! Перший каже, так вони і вбили! Я думаю, та ну, хуйня якась, сам біжу, тут хуяк і мене в бивають.
-- Я думаю... єбать...
Ну давайте фанитсь, шо у там, правильно Леджер?

Изменено пользователем Okoharo

09.02.2026 в 12:52, Мальта сказал:

Ошибочка. Лишніх в Українському ком'юніті немає. Є ті, кому важко, або не дуже хочеться, порозумітись. Є ті, яким соціалка не важлива взагалі і які "ми граєм заради пака і поєбать на все інше). Є ті, яким важко пояснить шось, бо їм треба ну дуууже зосередитись шоб викупить сенс 3х і больше речень.І т.д. Но лишніх немає.

Ти не граєш в гру виключно заради Анатолія. І, даже, якщо ти не знаходиш з ним спільної мови ( а це і не твоя справа в принципі, це справа кла твого) то робить його єдиним фактором для ухвалення всіх рішень - я хз. Виглядає як бажання скласти з себе відповідальність за результат.

Уяви такий прикольчік. Я(або ти, або якийсь рандомний Вася) в якийсь день вирішую, шо мене не влаштовує: Кл/клан/політика клану/допиши сюда будь-яку свою важливу причину. І розумію шо нічо точно не зміниться так, як мені треба. Але я ну дуууууже хочу, , грати в Українському ком'юніті. Шо дєлать?

Я можу: змінить клан.

Ок, припустимо - інший(інші) кл мене також не на 100% влаштовує. Я знаю, шо крім мене є також паки, які хочуть "новий контент" і тоже не хочуть грати в клані з паками які "не хочуть вчитися"(но офенс, кіси-заї),і які тоже незадоволені клом, і які тоже амбітні і які тоже УСІЄЮ ГЛИБИНОЮ СВОЄЇ ПАТРІОТИЧНОЇ ДУШІ хочуть грати саме в Українському ком'юніті. ШТО ЖЕ ДЄЛАТЬ? ПАМАГІТЄ ДАШЕ ПЕТЄШЕСТВІНЄЦЕ С ЕТОЙ ЗАДАЧКОЙ В ОДНО ДЄЙСТВІЄ?!!!!111

Правильно. Я беру всіх амбітних, сексуальних, майстерних патріотів, збираю з них один новик Український клан, вибираю між собою першого серед рівних, або головного і в ролі кла добираюсь в існуюче своє ж алі і граю в ту гру, яка мені видається правильною. І показую своїм прикладом, як воно треба. І своїми результатами, а вони точно були б, мотивую інші паки, з інших Українських кланів, розвиватись тягнутись до мого рівня і тагатись в мій Український клан в моєму Українському альянсі. І робити всим цим процесом Український Алі сильнішим і досвідченішим.

Показать содержимое

Ну або я просто кажу шо хтось там підорас і он во всьом віноват. В том чісле і в том, што я іграю/собіраю інтернаціональний клан. там то і люді поспособнєє і кли получше.

Дядь, та харош уже. Вже даже не смішно.

Дойоб заради дойоба, не надо😘

днрсквад😁(жарт)

Блять,я навіть розбирати не буду це на цитати. 
Ти накатав як і майже завжди - повну ХУ Є ТУ

Твій КЛ що, хотів порозумітись? Це блять коли?!!!?
Коли в приватні ліз з питаннями щодо "а чи все вам доніс Марево? А чи не все? А що? А як?..."  Та не твоя це сука справа, криса сутула. Це чужий клан.
Чи коли він в чат цю ригонтю вивалював? Це тоді він хотів порозумітись?

Чи коли він дозволив гангати нашу тему рекрутингу?
А, та ні...я гоню. Він хотів порозумітись коли збирав весь клан гангати пару наших паків. Це "порозуміння із сили", я просто не одразу дотямив.

От ти цікавий хлопак. Ти кажеш що лишніх немає, а я кажу є. Нахуй ти мені це доводиш? Ти ж розумієш що це суб'єктивно?

Тут можна доводити лише факти.

Не Марево ригав в чат хуйню про Юкрейнів. Не наші мембери гангали вашу тему рекрутингу. Не наші мембери кричали що ви манкурти і знов таки не наші мембери бажали Українцям ракет, а потім Марево це ковтнув і ніяк не відреагував.

Ітог 1. Анатолік - підарас котрих світ ще не бачив. Він не "свій". Він чужіше за чужих.
Леджер десь загубив свої горіхи і чомусь боїться залишитись без Анатоліка і без своїх кінченних мемберів, котрих тут вже згадували.

09.02.2026 в 13:00, Мальта сказал:

...Тобі треба шось порішать з вашими з Анатолієм особистими стосунками і не пхать їх скрізь, де це доцільно і де нє.

Леджер хорош тим, на йкій загальній думці він будує свій конкретний меседж, до якого ти або не дочитав, або переїбав його своїми емоціями викликаними Анатолієм ще, я так розумію, дуже давно, але які тебе не відпускають досі. (Емоції в принципі я не засуджую, всі люди, базару. Но треба трохи тримать під контролем).

Я клянусь, я тобі відповідати білдьше не буду. Бо ти промитий як кінченний. Ти не видиш те що стоїть перед тобою.
А перед тобою твік КЛ Анатолій, котрий розвів це все. І Леджер котрий загубив горіхи і не хоче дати ляща Анатолію, що б той хоч трохи задумався, може не просто так від нього біжать люди не те що вже своїми групами, а цілими кланами.

09.02.2026 в 14:06, Lishina сказал:

Твій КЛ що, хотів порозумітись? Це блять коли?!!!?

Коли в приватні ліз з питаннями щодо "а чи все вам доніс Марево? А чи не все? А що? А як?..."  Та не твоя це сука справа, криса сутула. Це чужий клан.

Чи коли він дозволив гангати нашу тему рекрутингу?

Він хотів

збирав весь клан гангати пару наших паків.

Анатолік - ЗЛОДЮГА котрих світ ще не бачив. Він не "свій". Він чужіше за чужих.

09.02.2026 в 14:00, Мальта сказал:

image.png

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Вставить в виде обычного текста

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Сейчас на странице   1 пользователь

• Создать...