Перейти к публикации
Arhangel_1

Шукаю КП на старт 

Рекомендованные сообщения

Розгляну СВС \ Паладін \ ВЛ \ Гном, можливо якась профа на КМи в ХЕВі сеті.  

Про мене: 

Мені за 30. Дорослий, адекватний (хоча тут є сумніви), відповідальний. Трохи псих, трохи наркоман. Алергія на ШкОлОлО. Основний досвід гри – Астеріос-стайл. На МВ пограв два сезони, на ЛУЧі досвід відсутній. Донат мінімальний. Прайм на старт умовний 24\7. 

На ЛУЧ іду заради задоволення! Є досвід гри в КП, є досвід гри солоКП в 9 вікон, грав як на релаксі з підпивасниками, так і з ноулайферами. Але конкретно на ЛУЧ іду заради задоволення! Планую вкачатись, одягтись і просто почілитись і покайфувати, пізнавати л2 з 0, бігати локаціями, виконувати квести, вивчати ЛОР і знімати відоси.  

Кого шукаю: 

КП на старт для прокачки до 60го рівня, можливо довше але максимум на місяць до 1го вересня, а далі можливі варіанти: 

1. Розбігаємось, як в морі кораблі. В такому випадку мені взагалі байдуже хто ви, звідки і чим займаєтесь, лише б топили як я. 

2. Я бігаю з вами виключно на КМи, на фарм за бажанням але прайм стабільний точно тримати не буду. Мені не цікаво фармити заради фарму, щоб комусь щось довести. З часом ви знаходите мені заміну і ми так само розходимось. 

3. Я граю виключно на КМах. В прайм чар належить КП і ви юзаєте його на свій розсуд. Я за бажанням когось можу подрайверити, щось пофармити і тд. Виконую функції 10го мембера. P.s. Цей пункт тільки для українців.  

4. "На довгу гру” - варіант можливий лише якщо у вас нетоксичне, україномовне КП, гравці в якому поважають один одного і спілкуються без мату. Як на мене - це міф 😉 

Розгляну варіант гри драйвером. Якщо потрібна допомога можу побігати з вами на ваших чарах за відповідну плату. 

WHITE! 

Пропозиції в ТГ @xABTOP  

Дякую за увагу!

Хочу позвать стартовать с нами в клане ELG на новом сервере Lu4 31 июля!

О нас:
Клан существует с 2005 года, мы играли вместе в десятки разных игр.
Именно в L2 началась наша история, пройти мимо такого интересного события, как открытие нового сервера на Луче, мы не могли, и вот мы здесь :)

Будет два состава - киберспортивный для достигаторов и лайферский для расслабленной игры.
Место найдется всем, вне зависимости от онлайна и опыта игры. Главное - желание играть вместе и общаться.
Мы рады как готовым КП и полу-КП, так и соло игрокам на места в КП или в чил состав, а также набираем и обучаем новичков.

Основной канал связи в клане Discord: http://discord.gg/K7K9WG8

elG_Lu4_square_600.jpg.12bf209da00bd86e41e9c77e87f055d4.jpg

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Вставить в виде обычного текста

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Сейчас на странице   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.
  • Создать...