Arhangel_1 0 Опубликовано: В среду в 09:44 Рассказать Опубликовано: В среду в 09:44 Розгляну СВС \ Паладін \ ВЛ \ Гном, можливо якась профа на КМи в ХЕВі сеті. Про мене: Мені за 30. Дорослий, адекватний (хоча тут є сумніви), відповідальний. Трохи псих, трохи наркоман. Алергія на ШкОлОлО. Основний досвід гри – Астеріос-стайл. На МВ пограв два сезони, на ЛУЧі досвід відсутній. Донат мінімальний. Прайм на старт умовний 24\7. На ЛУЧ іду заради задоволення! Є досвід гри в КП, є досвід гри солоКП в 9 вікон, грав як на релаксі з підпивасниками, так і з ноулайферами. Але конкретно на ЛУЧ іду заради задоволення! Планую вкачатись, одягтись і просто почілитись і покайфувати, пізнавати л2 з 0, бігати локаціями, виконувати квести, вивчати ЛОР і знімати відоси. Кого шукаю: КП на старт для прокачки до 60го рівня, можливо довше але максимум на місяць до 1го вересня, а далі можливі варіанти: 1. Розбігаємось, як в морі кораблі. В такому випадку мені взагалі байдуже хто ви, звідки і чим займаєтесь, лише б топили як я. 2. Я бігаю з вами виключно на КМи, на фарм за бажанням але прайм стабільний точно тримати не буду. Мені не цікаво фармити заради фарму, щоб комусь щось довести. З часом ви знаходите мені заміну і ми так само розходимось. 3. Я граю виключно на КМах. В прайм чар належить КП і ви юзаєте його на свій розсуд. Я за бажанням когось можу подрайверити, щось пофармити і тд. Виконую функції 10го мембера. P.s. Цей пункт тільки для українців. 4. "На довгу гру” - варіант можливий лише якщо у вас нетоксичне, україномовне КП, гравці в якому поважають один одного і спілкуються без мату. Як на мене - це міф Розгляну варіант гри драйвером. Якщо потрібна допомога можу побігати з вами на ваших чарах за відповідну плату. WHITE! Пропозиції в ТГ @xABTOP Дякую за увагу! Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
CatOfFay 17 Опубликовано: 17 часов назад Рассказать Опубликовано: 17 часов назад Хочу позвать стартовать с нами в клане ELG на новом сервере Lu4 31 июля! О нас: Клан существует с 2005 года, мы играли вместе в десятки разных игр. Именно в L2 началась наша история, пройти мимо такого интересного события, как открытие нового сервера на Луче, мы не могли, и вот мы здесь :) Будет два состава - киберспортивный для достигаторов и лайферский для расслабленной игры. Место найдется всем, вне зависимости от онлайна и опыта игры. Главное - желание играть вместе и общаться. Мы рады как готовым КП и полу-КП, так и соло игрокам на места в КП или в чил состав, а также набираем и обучаем новичков. Основной канал связи в клане Discord: http://discord.gg/K7K9WG8 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.