Перейти к публикации
losos

Sparta [UA] Набір

Рекомендованные сообщения

29.07.2026 в 10:09, Harum Scarum сказал:

а ще тобі завадили полетіти в космос, так би став мільйонером але не фартонуло бо підісрав Толік, це дуже сумна історія, але й брудом поливаєш лише ти, плачеш лише ти, заспокойся дитино і не флуди хоч тут

Дивись, Толік не відповідає, бо нема чим крити. Бо я пишу лише правду і факти.
Ти ж пишеш якусь абстрактну хуйню про плачеш \ дитино \ космос \ мілйонер....
І ти не зможеш відповісти на наступне питання:
Де я поливаю когось брудом? 
Але давай домовимось одразу, бруд - це коли обсирають, а не пишуть факти, котрі людина не може спростувати.

Я розумію, що Толік зараз шукає людей, котрі не в контексті історії та політики проекту Е-Глобал для дружби та підкріплення. Але я ж сказав, Толік, вибачаєшся за свої вчинки, по чоловічому, як доросла людина - сідаємо за стіл переговорів.
Мебель

29.07.2026 в 15:37, K0ZAK сказал:

Дивись, Толік не відповідає, бо нема чим крити. Бо я пишу лише правду і факти.
Ти ж пишеш якусь абстрактну хуйню про плачеш \ дитино \ космос \ мілйонер....
І ти не зможеш відповісти на наступне питання:
Де я поливаю когось брудом? 
Але давай домовимось одразу, бруд - це коли обсирають, а не пишуть факти, котрі людина не може спростувати.

Я розумію, що Толік зараз шукає людей, котрі не в контексті історії та політики проекту Е-Глобал для дружби та підкріплення. Але я ж сказав, Толік, вибачаєшся за свої вчинки, по чоловічому, як доросла людина - сідаємо за стіл переговорів.
Мебель

Боже , дайте людині в клан добрати мемберів ШО ВИ ВІЗДЄ С ЦЬОЙ ПАЛІТІКОЙ

Лосось , я тебе не знаю, але у тебе класний нік 

Приємно бачите ще один український клан на еГлобал 

Удачі в доборі та приємної гри! 

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Вставить в виде обычного текста

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Сейчас на странице   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.
  • Создать...