why are u gay 2 Опубликовано: В пятницу в 15:28 Рассказать Опубликовано: В пятницу в 15:28 (изменено) До вашої уваги teamspeak пачки КЛ UAsquad - MapeBo, у записі їхнє ставлення до інших українських кланів, контентмейкера корчмаря (upd), ставлення до сармата, філза, анатолія та інших, та багато інших цікавих фактів. Хлопці так сильно зайняті приниженням інших гравців та розповідями про свою "непереможність", що просто не помітили головного — на сервері їх ніхто ніколи не сприймав серйозно. Рецепт "успіху" від UAsquad: трошечки гри, та тонни ниття та обсирання інших на форумі. Вмикаємо відео та дивимося, як заздрість перетворює клан на посміховисько сервера. Реакція на український клан спарта, пачка кла, марево рофлить з "пивних вибляків". На мв6 була створена спеціальна тема, де у всіх бідах звинуватили клан Юкрейн та Анатолія: АВЕ МАРЕВО! Изменено 19 часов назад пользователем why are u gay donskor 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
EuGGene 0 Опубликовано: В пятницу в 15:55 Рассказать Опубликовано: В пятницу в 15:55 нічого нового про сквадів не дізнались...) Тільки підтвердилось, що й так було всім відомо Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
_Outlaw 10 Опубликовано: В пятницу в 16:01 Рассказать Опубликовано: В пятницу в 16:01 не о чем тема и видео , но ты старался Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
InMeatWeTrust 10 Опубликовано: В пятницу в 16:06 Рассказать Опубликовано: В пятницу в 16:06 Okkur er alveg sama ™ Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
vladmakarrov 71 Опубликовано: В пятницу в 16:18 Рассказать Опубликовано: В пятницу в 16:18 Пост ниочем) засуньте свои головы обратно в землю, как это было на МВ6 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Владік 32 Опубликовано: В пятницу в 16:20 Рассказать Опубликовано: В пятницу в 16:20 Кто мой ник блять занял , я шо вам сделал? BoostedAnimal 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
K0ZAK 130 Опубликовано: В пятницу в 16:30 Рассказать Опубликовано: В пятницу в 16:30 Мені дуже цікаво було б послухати відео, але за твоєю музикою ніхуя блять не чутно. А стосовно звинувачень Толіка у розпаді Укр ком'юніті....а кого винуватити? Ти сам скинув тему, де безліч разів були названі факти, котрі Анатолій досі ніяк не може прокоментувати. Тому що нема чим бити ті факти. Він знає що я писав правду і є чим те все підтверджувати. Тому і може лише відмовчуватись У Анатолія було 3 клани в ал'янсі, в самому Юкрейн було 20+ паків. Зараз що там залишилось? Кланів немає, паки порозбігались, залишились лише найближчі. На батлі доводиться аж з трикольоровими робити ал'янс. Від нього порозбігались, Марево лише набрав паків, але винуватий він))) 100% Повторююсь ще раз, коли Анатолій вибачиться, я буду готовий лише сприяти зміцненню Української коаліції Але доки він хуйні натворив, а вибачитись по чоловічому не зміг. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
LPF41nt 60 Опубликовано: В пятницу в 16:42 Рассказать Опубликовано: В пятницу в 16:42 зашел в кп к типам, чтоб заскринить как один тип не понимает прикола Дискорда, а юмор про "пивных выблядков" ты не понимаешь ибо не в контексте. Не ну серьезные предьявы))) Nice try:D Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Владік 32 Опубликовано: В пятницу в 16:46 Рассказать Опубликовано: В пятницу в 16:46 31.07.2026 в 19:30, K0ZAK сказал: Мені дуже цікаво було б послухати відео, але за твоєю музикою ніхуя блять не чутно. А стосовно звинувачень Толіка у розпаді Укр ком'юніті....а кого винуватити? Ти сам скинув тему, де безліч разів були названі факти, котрі Анатолій досі ніяк не може прокоментувати. Тому що нема чим бити ті факти. Він знає що я писав правду і є чим те все підтверджувати. Тому і може лише відмовчуватись У Анатолія було 3 клани в ал'янсі, в самому Юкрейн було 20+ паків. Зараз що там залишилось? Кланів немає, паки порозбігались, залишились лише найближчі. На батлі доводиться аж з трикольоровими робити ал'янс. Від нього порозбігались, Марево лише набрав паків, але винуватий він))) 100% Повторююсь ще раз, коли Анатолій вибачиться, я буду готовий лише сприяти зміцненню Української коаліції Але доки він хуйні натворив, а вибачитись по чоловічому не зміг. Можно я вместо Толика извинюсь и ты его просто забудешь ? Играем же , играем Шо вам сука надо шото найти в интернете Кто найдет общий язык - найдет его блять вне зависимости от тага Коллеги Юкрейны, меня может кикнут с клана нахуй, но я желаю вам удачной СВОЕЙ игры и нам желаю того же ! Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
why are u gay 2 Опубликовано: 19 часов назад Автор Рассказать Опубликовано: 19 часов назад On 7/31/2026 at 7:30 PM, K0ZAK said: Мені дуже цікаво було б послухати відео, але за твоєю музикою ніхуя блять не чутно. А стосовно звинувачень Толіка у розпаді Укр ком'юніті....а кого винуватити? Ти сам скинув тему, де безліч разів були названі факти, котрі Анатолій досі ніяк не може прокоментувати. Тому що нема чим бити ті факти. Він знає що я писав правду і є чим те все підтверджувати. Тому і може лише відмовчуватись У Анатолія було 3 клани в ал'янсі, в самому Юкрейн було 20+ паків. Зараз що там залишилось? Кланів немає, паки порозбігались, залишились лише найближчі. На батлі доводиться аж з трикольоровими робити ал'янс. Від нього порозбігались, Марево лише набрав паків, але винуватий він))) 100% Повторююсь ще раз, коли Анатолій вибачиться, я буду готовий лише сприяти зміцненню Української коаліції Але доки він хуйні натворив, а вибачитись по чоловічому не зміг. Круто, що в рамках цієї теми ти визнав що займаєшся деструктивними діями які призводять до розпаду ком'юніті. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
why are u gay 2 Опубликовано: 19 часов назад Автор Рассказать Опубликовано: 19 часов назад On 7/31/2026 at 7:01 PM, _Outlaw said: не о чем тема и видео , но ты старался Ок Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
K0ZAK 130 Опубликовано: 17 часов назад Рассказать Опубликовано: 17 часов назад 01.08.2026 в 08:59, why are u gay сказал: Круто, що в рамках цієї теми ти визнав що займаєшся деструктивними діями які призводять до розпаду ком'юніті. Це як,так само як і ти? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
K0ZAK 130 Опубликовано: 17 часов назад Рассказать Опубликовано: 17 часов назад 01.08.2026 в 08:59, why are u gay сказал: Ок Знову неможливо слухати через музику Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.