Перейти к публикации

Рекомендованные сообщения

10.09.2025 в 23:35, Palianytsia93 сказав:

Ну власне тому і писав про гру внє політики, що це повна лажа і наводив приклади вище.... А потім прийшов Сармат, і почав мені писати про військовослужбовців і так далі... Якщо не зрозумів перечитай будь ласка всю історію

Що ти взагалі таке несеш?) Де я декларував, что наш клан - лише для українців? До чого тут Гукач? Який внєпалітікі?

Наскільки я можу бачити філософію клана юкрейн, то вона полягає в тому, що кожен українець - це гарна людина, кожен не українець - погана людина. Я не згоден з таким підходом. Нікому не нав`язую своє бачення життя, але у нас інтернаціональний клан і у нас немає ніяких критеріїв набору, котрі базуються на кольорі шкіри, паспорта чи віросповіданні. Наш основний критерій відбору мемберів - це щоб людина не була дегенаратом. А колір паспорта тут немає ваги. Якщо ти єбана свиня, котра грає заради того, щоб хрюкнути на біржі, якщо ти зетна тварина, чи просто довбойоб типу фінта - тобі закрита дорога до нашого клану, без винятків. Але, якщо ти граєш в складі групи, ти адекватна людина, котра вміє спілкуватися і з повагою відноситись до клану і грати разом з кланом - ласкаво просимо до нашої дружньої сім`ї.

Изменено пользователем CapMaT

On 9/10/2025 at 10:46 PM, Roks said:

Дивись коли ти піддаєш сумніву діяльність когось, ти натякаєш на те що ця людина, а бо група людей робить не вірно?
Чи вказує/натякає це, на те що людина хуйово, або не правильно робить свою справу? Виходить хуйовий/не правильний лідер.
Вроді все так. Чи щось упустив?

Запитай себе. Звідки в тебе стільки засудження у твоїх питаннях? Тим паче до людини або клану, про який ти нічого не знаєш.

моя думка складається з того, що я знаю. Всі ми можемо помилятись і це нормально, це не робить нас хуйовими. Тому в моїх "натяках" як ти кажеш не було думки про те що хтось хуйовий. А якщо повернутись до до моєї думки про клан, то я приходжу і напряму кажу які в мене є сумніви і питаю безпосередньо вас в чому цей сенс. Не більше не менше.

On 9/10/2025 at 10:50 PM, Relaksoid said:

Так а ми тут у симулятор реального життя граємо?

Ми заходимо побити гоблінів гномами. 

У клану філософія дуже проста: якщо ти адекватний, якщо ти готовий грати на результат клану і хочеш бути частиною спільноти - тобі тут раді.

А усі ті особи, про які ти говориш - у нас в клані не перебувають ( а якщо і бувають - то вилітають інстантно, при першому показу свого "я")

При цьому ми не вішаємо собі ярлик "український клан", беручи при цьому пак, у якого якраз грають росіяни, бо він сильний.

P.S. Якось дивно у тебе обліковий запис схожий на твінка:pandaredlol:

Ні, ми граємо в гру, але ми не переносимось в іншу реальність під час гри, це далі має вплив на наше реальне життя. Тобто чувак який набирає в пачку ось так підписаний @azz98rus буде українцем, вірно ?

11.09.2025 в 00:25, Palianytsia93 сказал:

Тобто чувак який набирає в пачку ось так підписаний @azz98rus буде українцем, вірно ?

З чого ти взяв, що він має бути українцем?

9/11/2025 в 12:25 AM, Palianytsia93 сказал:

No, we play a game, but we don't get transported to another reality while playing, it still has an impact on our real life. So the guy who is typing in a pack like this signed  @azz98rus will be Ukrainian, right?

Brother i dont know who u are but stop it with the drama .This is gaming,the main goal is to have fun and avoid shitty reality.Move on with ur life.

On 9/10/2025 at 11:27 PM, Relaksoid said:

З чого ти взяв, що він має бути українцем?

та мені ж сказали що ті про кого я пишу їх в клані немає, а пишу я про русаків. А тут чувак з ніком rus тобто все ж таки такі люди присутні в клані чи я щось не зрозумів? якщо ні то виправте будь ласка і поясніть

11.09.2025 в 00:31, Palianytsia93 сказал:

та мені ж сказали що ті про кого я пишу їх в клані немає, а пишу я про русаків. А тут чувак з ніком rus тобто все ж таки такі люди присутні в клані чи я щось не зрозумів? якщо ні то виправте будь ласка і поясніть

Я мав на увазі зетників і тд.

Тимпаче, тобі Сармат усе ж розписав. Чи важко прочитати?

Изменено пользователем Relaksoid

On 9/10/2025 at 10:52 PM, CapMaT said:

Що ти взагалі таке несеш?) Де я декларував, что наш клан - лише для українців? До чого тут Гукач? Який внєпалітікі?

Наскільки я можу бачити філософію клана юкрейн, то вона полягає в тому, що кожен українець - це гарна людина, кожен не українець - погана людина. Я не згоден з таким підходом. Нікому не нав`язую своє бачення життя, але у нас інтернаціональний клан і у нас немає ніяких критеріїв набору, котрі базуються на кольорі шкіри, паспорта чи віросповіданні. Наш основний критерій відбору мемберів - це щоб людина не була дегенаратом. А колір паспорта тут немає ваги. Якщо ти єбана свиня, котра грає заради того, щоб хрюкнути на біржі, якщо ти зетна тварина, чи просто довбойоб типу фінта - тобі закрита дорога до нашого клану, без винятків. Але, якщо ти граєш в складі групи, ти адекватна людина, котра вміє спілкуватися і з повагою відноситись до клану і грати разом з кланом - ласкаво просимо до нашої дружньої сім`ї.

Я не казав що ти декларував, тільки сказав що мені так здалося, якщо ні, то вибач, в цьому помилився. Що саме в питанні "який внєпалітікі" тебе цікавить, бо питання сформульовано досить незрозуміло?

З приводу філософії клану зрозумів, дякую. На жаль не розділяю вашу думку. Бо грати разом в клані з тими хто має один конкретний паспорт світу я б не хотів. Бажаю успіхів

On 9/10/2025 at 11:32 PM, Relaksoid said:

Я мав на увазі зетників і тд.

Тимпаче, тобі Сармат усе ж розписав. Чи важко прочитати?

Прочитати не важко, тільки зараз просто це зробив. Шкода, що існує думка що тільки зетніки мають вплив та значення на те що відбувається. Вашу позиції я зрозумів, хоча і шкодую що вона така. Успіхів вам.

On 9/10/2025 at 11:28 PM, sgtm said:

Brother i dont know who u are but stop it with the drama .This is gaming,the main goal is to have fun and avoid shitty reality.Move on with ur life.

Sorry man, can't agree with you that it's just a game, but I got your point. Good luck and have fun

11.09.2025 в 00:35, Palianytsia93 сказал:

Я не казав що ти декларував, тільки сказав що мені так здалося, якщо ні, то вибач, в цьому помилився. Що саме в питанні "який внєпалітікі" тебе цікавить, бо питання сформульовано досить незрозуміло?

З приводу філософії клану зрозумів, дякую. На жаль не розділяю вашу думку. Бо грати разом в клані з тими хто має один конкретний паспорт світу я б не хотів. Бажаю успіхів

Паляница ты из какого клана сам будешь?

Играть с адекватными людьми в игру - зашквар, получить лаве на крипто-кошелек от этих людей,за то, что ты привел клан на проект - не зашквар, это если резюмировать.Дальше думай,  1+1 прибавить сможешь, это ничто другое, как лицемерие и пиздеж, вот и всё.

11.09.2025 в 00:37, Palianytsia93 сказал:

Прочитати не важко, тільки зараз просто це зробив. Шкода, що існує думка що тільки зетніки мають вплив та значення на те що відбувається. Вашу позиції я зрозумів, хоча і шкодую що вона така. Успіхів вам.

10.09.2025 в 23:52, CapMaT сказал:

Наскільки я можу бачити філософію клана юкрейн, то вона полягає в тому, що кожен українець - це гарна людина, кожен не українець - погана людина.

Ти забув додати, що так як Анатолій - лідер клану Ukraine - то саме він та його шайка вирішує, хто є українцем а хто ні))) І якщо ти не в його клані то ти "манкурт" (доречі від нього перший раз це слово почув). 

Тут Анатолій рішає хто ти по національності))) 

11.09.2025 в 00:37, Palianytsia93 сказал:

Це нормальна думка не грати з росіянами. Але якщо ти в цьому такий категоричний, то тобі і на сервері немає сенсу грати з росіянами. З адмінами росіянами. Людина яка тут серить, про правильних українців і тд, сам сидить на зарплаті від сервера. Де працюють росіяни. Пупупу.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Вставить в виде обычного текста

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Сейчас на странице   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.
  • Создать...