donskor 104 Опубликовано: 14 сентября Рассказать Опубликовано: 14 сентября а тепер проведемо аналіз 14.09.2025 в 10:53, Unbreakable Bond сказав: просто задумайся, якщо тобі люди які не несуть негативу говорять про проблеми в Клстві та вказують які забавно) замість того шоб з сезону до сезону покращувати гру сайду, радити, посилювати клан вирішили почесати до братков єбанули б вже свій клан в сайді, супер розумний з топ керівництвом, робили б все як треба. але ж нє))) * тут приклад з асоціаціями з реального життя, за який лутанув би РО * Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Unbreakable Bond 131 Опубликовано: 14 сентября Рассказать Опубликовано: 14 сентября 14.09.2025 в 11:09, donskor сказал: забавно) замість того шоб з сезону до сезону покращувати гру сайду, радити, посилювати клан вирішили почесати до братков Для початку з чого ти взяв, що я маю щось до цих людей? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
devil in i 8 Опубликовано: 14 сентября Рассказать Опубликовано: 14 сентября Ап Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 11 Опубликовано: 14 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 14 сентября 14.09.2025 в 03:06, Censor сказав: Анатолик, похоже, ты совсем запутался в датах — что, впрочем, для человека твоего уровня развития вполне естественно. Но напомню: 12-го Дента не было, он был 13-го. Именно 13-го в 20:50 Блек выложил на форуме скриншотик с флажками, а только спустя 3 часа эта инфа долетела до тебя в личку. Удивительно? Если уж взялся считать дни — так почему не указываешь, когда именно ты их тагнул в клан? По твоим словам получается, все пвп с ролика сняты 13-го. Забавно, правда? Ти знову обісрався, тим більше 13 дент і 13 їх кікнув. Про який тиждень ти пиздиш я хз. Коли я їх тагнув в клан? - 12 числа і ось пруф: Censor, BCAAcaps и qooockle 1 1 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Support4change 5 Опубликовано: 14 сентября Рассказать Опубликовано: 14 сентября 14.09.2025 в 10:53, Unbreakable Bond сказав: Напевно те, що ПЛи не хочуть виконувати твої команди і вони не будуть виконувати команди якогось мужика, якого чують вперше? Ну ти канєшно мені то не пизди, дент де всі пішли спати це сумнівна перемога, дивно, що ти почав агритись буквально на обєктивну критику Тобі кожна друга людина говорила про проблеми з Клством, тобі давали подаванів в допомогу, я можу десятки записів з пломи чи клами винести, де ви сретесь з леджером за сумнівні муви, але що це змінить коли ти не можеш прийняти факту, що ти щось робиш погано? І заміть, там було вказано до середи 5мв і далі розписано чому до середини. Толік, ну блять, я говорив з тобою в тсі, я говорив тобі, що у тебе проблеми з контролем клану, але ти відповідаєш угу, ага, а що я зроблю, якщо вони так ходять? Чомусь у тебе міліард відмазок, але ніколи не було пропозиції чи питання, щоб тобі пояснили або показали що не так, завжди ЧСВ або відповіді що когось більше\засос. До моментів де весь сервер сосеться проти алі питань 0, там не важливо хто і як клить, шансів нема, питання до +- рівних двіжів Швидче за все я далі тобі не відповім, щоб не продовжувати срач який не несе чогось нормального, просто задумайся, якщо тобі люди які не несуть негативу говорять про проблеми в Клстві та вказують які, то можлово тобі варто подумати як це змінити чи подумати кого взяти на кми в допомогу( в цьому немає нічого поганого) Дійсно скільки років граю в клані то противника більше, іноді кратно. Так що іноді «відмазки» не візмазки Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
donskor 104 Опубликовано: 14 сентября Рассказать Опубликовано: 14 сентября 14.09.2025 в 11:13, Unbreakable Bond сказав: Для початку з чого ти взяв, що я маю щось до цих людей? тоді читай це як дженерал звернення до тих, хто тут відписує гадості) ну а дженерал по дойобкам людей: дуже легко бути крутим полководцем, коли в тебе перевага фарму, шмоток, експи, зергу і тд а коли ви андердог, то в цьому весь цимєс робити диво і якось перемагати (особливо з такими лоуайку дагерпаком як був я) ну й людський фактор, де людина не робот і помиляється ніхто не відміняв так шо доєднуйтесь, панове, будемо перевертати те, що, здавалось би, перевернути неможливо! Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 11 Опубликовано: 14 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 14 сентября 14.09.2025 в 10:53, Unbreakable Bond сказав: Напевно те, що ПЛи не хочуть виконувати твої команди Це ти собі щось придумав? В нас Пли і їхні паки ідеально відіграли після мерджу на 5 сезоні. 14.09.2025 в 10:53, Unbreakable Bond сказав: вони не будуть виконувати команди якогось мужика, якого чують вперше? Я мав на увазі збери клан і покажи скіл, що заважає. 14.09.2025 в 10:53, Unbreakable Bond сказав: дент де всі пішли спати це сумнівна перемога Тобто фул ось це їхнє 69 положило нас мордою в підлогу, знесло Денту 50% і далі такі - та ну нахер, йдемо спати? Нас вже всі в той момент хоронили(вари, на стрімах і навіть частина алі). Але ми встали на характері і скілі та всіх розвалили, не дали їм встати, і пацанчики зрозуміли, що пора йти спати. 14.09.2025 в 10:53, Unbreakable Bond сказав: я можу десятки записів з пломи чи клами винести, де ви сретесь з леджером за сумнівні муви, але що це змінить коли ти не можеш прийняти факту, що ти щось робиш погано Жодного разу не срались на КЛках стосовно мувів, лише обговорювали що можемо покращити чи змінити. Можеш кинути запис з КЛки, аж цікаво 14.09.2025 в 10:53, Unbreakable Bond сказав: Швидче за все я далі тобі не відповім, щоб не продовжувати срач Також не маю бажання продовжувати заради нічого цей діалог, тому бувай qooockle и BCAAcaps 1 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 11 Опубликовано: 14 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 14 сентября Всім хейтерам та ображеним долею дякую за АП теми та хорошої гри з "братами". Надалі більше не буду відповідати на ваші дешеві висери і риганину. Займає надто багато часу "щоби що?" - щоби нічого. В цілому в нас тут не шоу "розсміши коміка" і 50 тисяч ви тут не виграєте Продовжуйте апати темку) qooockle, BCAAcaps, Dobryak и 1 другой 1 1 1 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
devil in i 8 Опубликовано: 14 сентября Рассказать Опубликовано: 14 сентября Ап Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 11 Опубликовано: 14 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 14 сентября up qooockle и BCAAcaps 1 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Dobryak 29 Опубликовано: 15 сентября Рассказать Опубликовано: 15 сентября АПчевський! Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
donskor 104 Опубликовано: 15 сентября Рассказать Опубликовано: 15 сентября апппппппп аппппппп Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 11 Опубликовано: 15 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 15 сентября up Wawkov, qooockle и BCAAcaps 1 2 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anakin Skywalker 6 Опубликовано: 15 сентября Рассказать Опубликовано: 15 сентября 14.09.2025 в 14:49, Anatolii_Ukraine сказав: Я мав на увазі збери клан і покажи скіл, що заважає. так то він мав свій клан, бонд був легендою 10 років назад, зараз правда це вже нікому не цікаво) Ап Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
intelligence 30 Опубликовано: 15 сентября Рассказать Опубликовано: 15 сентября up = Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.