Перейти к публикации
QQsiki

когда ивенты?

Рекомендованные сообщения

уже которую неделю ни одного ивента, почему? всегда были, сейчас нет, в чем проблема сделать носки, цветы, тыквы? даже не интересно как-то...

01.12.2025 в 09:03, QQsiki сказав:

уже которую неделю ни одного ивента, почему? всегда были, сейчас нет, в чем проблема сделать носки, цветы, тыквы? даже не интересно как-то...

хатумы тебе чем не ивент?

01.12.2025 в 10:03, QQsiki сказал:

в чем проблема сделать носки

носки это же новогодний ивент, а до нового года еще месяц

01.12.2025 в 09:03, QQsiki сказал:

Носки, как уже написали выше, новогодний ивент и будет, соответственно, под новый год. До этого планируется еще один ивент и о нем мы напишем в патчноуте.

01.12.2025 в 13:44, Eleyn сказал:

Носки, как уже написали выше, новогодний ивент и будет, соответственно, под новый год. До этого планируется еще один ивент и о нем мы напишем в патчноуте.

А можно ли черную пятницу продлить плиз, люди хотели стартовать но не успели купить, и теперь не хотят стартовать(

01.12.2025 в 12:19, ATUK сказал:

А можно ли черную пятницу продлить плиз, люди хотели стартовать но не успели купить, и теперь не хотят стартовать(

Мы не планируем продлять черную пятницу.

01.12.2025 в 12:44, Eleyn сказал:

спасибо, а то грустно как то )

01.12.2025 в 10:03, QQsiki сказал:

pedro-pascal-laughing-then-crying.gif

01.12.2025 в 09:03, QQsiki сказал:

на етом сервере есть ивенты???
я за 4 сезона тут ничего вспомнить не могу (кроме носков, которые всегда скипались, ибо каникулы).

зы. фанаты хеллоуина вы меня конечно извените, но баф на мп реген я ивентом назвать не могу.

On 12/3/2025 at 10:36 AM, atoll13 said:

на етом сервере есть ивенты???
я за 4 сезона тут ничего вспомнить не могу (кроме носков, которые всегда скипались, ибо каникулы).

зы. фанаты хеллоуина вы меня конечно извените, но баф на мп реген я ивентом назвать не могу.

А пірʼя? А гарбузи?

Шкода тільки, що назви у івентів різні, а механіки +- однакові. Різноманіття хочеться 🥲

A samurai has no goal, only a path. 🥷

03.12.2025 в 11:16, BoostedAnimal сказал:

А пірʼя? А гарбузи?

Гарбузи? Я їх тут небачів, вони коли весною (явно не на хелоуін, не на старт сервера)? 
Пір'я - щось було таке, але там якесь фіаско з нагородами було наче. І там не то що грати, там навіть квест ітеми в'яло купляли.
на 3 мв (чи то вже четвертий був) наче був якийсь івент прикольний, але там в нагороді були са 11-12, і нанили шо то руінить ринок (ну да, ціна са впала раз в 5 до 100 колів), після того в нагородах візуал, цп/баф банкі, нікому непотрібні точкі, і з невеличким шансом шось цінне (але рандом такий, що іколи не варто навіть напрягатись заради івенту)

може то і виглядає як ниття, але коли в пачноуті/анонсі цілий абзац з описом "івенту", а по факту, там візуал і баф на годину з регєном, то я відчуваю себе якось найобаним. Як лох який повівся на чергову рекламу, і тепер черпає гавно ложкою.

навіть чат жепете каже що нагороди мають бути)
image.png.be06887b5d86c4380bc9d71f9aee68b1.png

On 12/3/2025 at 11:37 AM, atoll13 said:

Гарбузи? Я їх тут небачів, вони коли весною (явно не на хелоуін, не на старт сервера)? 
Пір'я - щось було таке, але там якесь фіаско з нагородами було наче. І там не то що грати, там навіть квест ітеми в'яло купляли.
на 3 мв (чи то вже четвертий був) наче був якийсь івент прикольний, але там в нагороді були са 11-12, і нанили шо то руінить ринок (ну да, ціна са впала раз в 5 до 100 колів), після того в нагородах візуал, цп/баф банкі, нікому непотрібні точкі, і з невеличким шансом шось цінне (але рандом такий, що іколи не варто навіть напрягатись заради івенту)

може то і виглядає як ниття, але коли в пачноуті/анонсі цілий абзац з описом "івенту", а по факту, там візуал і баф на годину з регєном, то я відчуваю себе якось найобаним. Як лох який повівся на чергову рекламу, і тепер черпає гавно ложкою.

навіть чат жепете каже що нагороди мають бути)
image.png.be06887b5d86c4380bc9d71f9aee68b1.png

Не можу не погодитися)

Але от реально як ти бачиш рішення?

Зараз шанси гімна і багато хто рот кохав тих івентів, так як це безтолку. Якщо шанс апнуть, то це руінитиме ринок + кожен пес бігатиме з епіком або віллою і це також хєрня.

A samurai has no goal, only a path. 🥷

03.12.2025 в 11:51, BoostedAnimal сказал:

Але от реально як ти бачиш рішення?

Мені здається нагороди мають бути варті витрачених зусиль. 
Імхо варто апати не топ нагороду, а і щось загальнодоступне. Ну бо коли івент ітеми на ринку нічого не варті, то зрозуміло, що той івент нікому не вперся.
А ринок. Тут він і так суіцидиться на кожній стадії, на кожному черговому скачку ціни колів.
Той же олімп вкидає на ринок конську кількість топової расходкі. Даже такому раку як я вдалось за пару годин набити мгп на 400 колів. І ніхто не каже що він руінить ринок 🤷‍♂️

03.12.2025 в 11:51, BoostedAnimal сказал:

кожен пес бігатиме з епіком або віллою і це також хєрня.

та і так бігатимуть, з січня-лютого, коли ті віли стабільно сипатимуться з данжів. 
А тай самий орфєн/коре, ну то чісто панти, а не приріст по ефективності. Банально простий лс в біжу може дати більше профіта ніж не енчантнутий епік. Даже той самий ак дадуть весною нафармити (правда тоді він вже нахуй нікому непотрібен, але маєм те що маєм).

Мені здається нагороду збалансувати під етап то не проблема. Сідає команда і брейнштормить +- кожного рішення. Просто все як завши впирається в те, що то нікому не треба. І йдуть простим шляхом: "працює? -> нерухай".

Але як наслідок усі сезони проходять під копірку, вже 90% сервера знають що і коли приблизно очікувати. І, буде відверті, то вбиває трохи дух авантюризму.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Вставить в виде обычного текста

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Создать...