Papanda 2709 Опубликовано: 13 декабря 2025 Рассказать Опубликовано: 13 декабря 2025 Шановні гравці! MasterWork - це не лише етапи, змінені навички/предмети та величезний онлайн. Також важливим моментом доопрацювання нашого продукту є зміни й покращення існуючих локацій та додавання нових. Великий онлайн на серверах MasterWork буквально кричить про необхідність розширити наявну кількість спотів. Daily PvP - це дуже крутий контент і є базою для наших серверів. Однак між захопливими та принциповими битвами потрібен час і на фарм. Кожен сезон ми покращуємо та оновлюємо локації, і цей сезон не став винятком. Таким чином не залишилося локацій, які взагалі не змінювались: розширення кількості квестових монстрів і нпц, збільшення спотів, виправлення/додавання ресурсів/предметів тощо. Однак є локації, які ми хотіли б виділити окремо. Арени Великої Олімпіади Олімпіада — один із важливих елементів гри, і ми працюємо над їх покращенням. Також ми розширюємо кількість арен та пропрацьовуємо їхні "болючі місця". 4 стовпи; Фонтан; Дещо нове 😉 Замки Розширено проходи, створено можливості для додаткових стратегічних і тактичних маневрів. Основні Замки: Gludio; Dion; Giran; Innadril; Oren; Aden; Goddard; Schuttgart; Rune. Mid Company: Gludin; Human (Talking Isle); Dark Elven; Elven; Orc; Dwarven; Kamael (за необхідності) Особливі локації Розширено проходи, створено можливості для додаткових стратегічних і тактичних маневрів. Seed of Destruction: Додана окрема локація з унікальною ареною для Mid-company. Дізнатись більше. Ant Nest; Dent Castle; Авторський епічний Бос і величезна інстанс-локація з унікальними механіками. Дізнатись більше. Beleth's Throne Room; Оновлена тронна зала, здатна вмістити велику кількість гравців. Дізнатись більше. Zaken Ship. Нові та перероблені локації Розширено карти для створення нових спотів і проходів. Нові механіки, збільшена кількість монстрів і спотів, час їх спавну та дроп. Cruma Tower Було додано нові споти (кімнати) на 2 і 3 поверхах, збільшено кількість монстрів. Розширено проходи на поверхах вежі. Монстри залишилися без змін. Lair of Antharas Було додано кілька спотів (спуск за "мані-румою" і велика кімната перед підйомом на 2 міст). Pavel Ruins Було додано четверту яму, піднято рівень монстрів у ямі до 55-58, збільшено кількість монстрів у ямах; На пізніх етапах покращується для 80+ рівнів. Дізнатись більше. Archaic Laboratory Було додано одну малу та одну велику вежі; Існує у двох версіях: Для 60-65 рівнів; Для 85 рівнів. Перероблено характеристики та поведінку монстрів; Додано унікального Боса. Forbidden Gateway Для сезону: було збільшено кількість спотів, збільшено кількість монстрів, збалансовано швидкість респавну, додано можливість виконувати квест Supplier Reagents. Для Eternal: локацію було повністю перероблено для отримання Eternal зброї. Дізнатись більше. Shilliens Altar (скоро) Нова складна високорівнева групова локація 69-74 рівнів з новим унікальним босом. Hatoum Settlement Нова складна високорівнева групова локація 66-70 рівнів з новим унікальним босом. Дізнатись більше. Plunderous Plains (скоро) Нова складна високорівнева групова локація 66-70 рівнів, альтернатива Hatoum Settlement. Dragon Valley Перероблено силу монстрів, здоров’я монстрів збільшено (х2-х5), отримуваний досвід і нагороди підвищено. Новий груповий спот біля боса Ishka. Перероблений РБ Ishka. Дізнатись більше. Bee Hive Перероблено силу монстрів, здоров’я монстрів збільшено (х2-х4), отримуваний досвід і нагороди підвищено. Додано механіку "агра" навколишніх мобів після взаємодії з NPC Медовими Сотами. Devil’s Isle Перероблено силу монстрів, здоров’я монстрів збільшено (х2-х4), отримуваний досвід і нагороди підвищено. Devil's Pass Нічна локація. Значно перероблено силу монстрів, здоров’я монстрів збільшено (х2-х4), отримуваний досвід і нагороди підвищено. У спойл додано Majestic і Nightmare рецепти. Desert Quarry Локацію повністю перероблено. Дізнатись більше. Додано унікального Боса. Ancient Temple Remains Тепер локацію населяє високорівнева нежить із підвищеним отримуваним досвідом. Anomic Foundry Локацію повністю перероблено. Дізнатись більше. Isle Of Prayer Спотів і монстрів стало більше, перероблено силу монстрів, здоров’я монстрів збільшено, отримуваний досвід і нагороди підвищено. Chromatic Highlands Перероблено силу монстрів, здоров’я монстрів збільшено, отримуваний досвід і нагороди підвищено. Дізнатись більше. Primeval Isle Локація відкривається поступово. Дізнатись більше. Forge of Gods Локація відкривається поступово. Дізнатись більше. Pagan Temple Локацію перероблено: Дізнатись більше Додано нові споти; Додано елітних монстрів; Додано нового унікального Боса. Fairy Settlement Нова високорівнева локація з унікальним магазином. Дізнатись більше. Crypts of Disgrace Локацію оновлено, збільшено силу монстрів, призначена для групового прокачування на монстрах 32-36 рівнів. Дізнатись більше. Grave Robber Hideout Нова локація, призначена для групового прокачування на монстрах 42-45 рівнів; Додано оновленого Боса. Дізнатись більше. Den of Evil Локацію оновлено, призначена для групового прокачування на монстрах 48-57 рівнів; Додано нового унікального Боса. Дізнатись більше. Carons Dungeon Нова локація для полювання на монстрів 59-60 рівнів. Дізнатись більше. Darion’s Doom Halls Нова локація на острові Hellbound для 78+ рівнів. Дізнатись більше. Mimir's Forest Нова локація на Острові Душ для 78+ рівнів. Дізнатись більше. Protectors of Eternity Група авторських високорівневих локацій. Дізнатись більше. Nornil Cave Eastern Mining Zone Raider’s Crossroads School of Dark Arts Obelisk of Victory Iris Lake Катакомби та Некрополі Збільшено швидкість появи монстрів. Елітні монстри Елітний монстр — надзвичайно сильний монстр із підвищеними характеристиками, набором навичок і розумним застосуванням цих навичок. Монстр має відповідну нагороду у вигляді більш цінного дропа та спойла, а також більшої кількості досвіду. Додано в локації: Archaic Laboratory; Pagan Temple; Mimir's Forest; Hatoum Settlement; Fairy Settlement; Crypts of Disgrace; Grave Robber Hideout; Den of Evil; Carons Dungeon. Загальні покращення Збільшено кількість монстрів, спотів, час спавну, скориговано дроп тощо. Abandoned Camp Перероблено силу монстрів, здоров’я монстрів збільшено, отримуваний досвід і нагороди підвищено. Dion Hills Монстрів стало більше. Forgotten Temple Перероблено силу монстрів, здоров’я монстрів збільшено, отримуваний досвід і нагороди підвищено. Execution Grounds Перероблено силу монстрів, здоров’я монстрів збільшено, отримуваний досвід і нагороди підвищено. Langk Lizardmen Dwellings Перероблено силу монстрів, здоров’я монстрів збільшено, отримуваний досвід і нагороди підвищено. Додано нові споти. Maille Lizardmen Barracks Перероблено силу монстрів, здоров’я монстрів збільшено, отримуваний досвід і нагороди підвищено. Додано нові споти. Orc Barracks Перероблено силу монстрів, здоров’я монстрів збільшено, отримуваний досвід і нагороди підвищено. Додано нові споти. Windy Hill Піднято рівні 34-37. Перероблено силу монстрів, здоров’я монстрів збільшено, отримуваний досвід і нагороди підвищено. Додано нові споти. Wasteland Збільшено кількість монстрів і отримуваний досвід. Grave Robbers Souls Перероблено силу монстрів, здоров’я монстрів збільшено, отримуваний досвід і нагороди підвищено. Plunderous Plain Перероблено силу монстрів, здоров’я монстрів збільшено, отримуваний досвід і нагороди підвищено. Додано нові споти. Sky Wagon Relic Перероблено силу монстрів, здоров’я монстрів збільшено, отримуваний досвід і нагороди підвищено. Додано нові споти. Hardins Academy Перероблено силу монстрів, здоров’я монстрів збільшено, отримуваний досвід і нагороди підвищено. Додано нові споти. War-Torn Plains Збільшено кількість монстрів. Timac Orc Outpost Збільшено кількість монстрів. Отримуваний досвід і нагороди підвищено. The Forest Of Mirrors Збільшено кількість монстрів і спотів. War-Torn Cemetery Збільшено кількість монстрів. Cemetery Збільшено кількість монстрів. Outlaw Forest Збільшено кількість монстрів. Ancient Battleground Додано нові споти по всій локації аж до Blazing Swamp. Wall of Agros Значно збільшено кількість монстрів, відбалансовано споти; Додано квест на Top A-grade зброю. Blazing Swamp Значно збільшено кількість монстрів, відбалансовано споти. Tower of Insolence Збільшено кількість монстрів, відбалансовано споти. Stakato Nest Відбалансовано споти та респ. Збільшено кількість монстрів у деяких кімнатах. Hot Springs Збільшено кількість монстрів. Mithril Mines Для сезону: Збільшено кількість монстрів. Для етапу HF: Перероблено споти, збалансовано швидкість респавну, змінено нагороди. Для Eternal: Локацію повністю перероблено. Дізнатись більше. Den of Evil Для етапу HF: Збільшено кількість монстрів. Beleth Magic Circle Збільшено кількість монстрів, збільшено кількість спотів. Phantasmal Ridge Збільшено кількість монстрів, збільшено кількість спотів. Wounded Land Збільшено кількість монстрів, збільшено кількість спотів. Plains of Lizardmen Для етапу HF: Перероблено споти, збалансовано швидкість респавну, змінено нагороди. Field of Whispers Для етапу HF: Перероблено споти, збалансовано швидкість респавну, змінено нагороди. Field of Silence Для етапу HF: Перероблено споти, збалансовано швидкість респавну, змінено нагороди. Crypts of Disgrace Для етапу HF: Перероблено споти, збалансовано швидкість респавну, змінено нагороди. Monastery Of Silence Для етапу HF: Перероблено споти, збалансовано швидкість респавну, змінено нагороди. Додано унікального Боса. Seal of Shilen Для етапу HF: Перероблено споти, збалансовано швидкість респавну, змінено нагороди. Pavel Ruins & Archaic Labaratory Для етапу HF: Перероблено споти, збалансовано швидкість респавну, змінено нагороди. Ми раді презентувати та продовжувати створювати нові локації для вашої зручності та розваг. Підтримайте лайком, щоб ми розуміли, що вам подобається напрямок наших покращень 😉 Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения