Перейти к публикации
Papanda

MasterWork ll: Оновлені Локації

Рекомендованные сообщения

Шановні гравці!
MasterWork - це не лише етапи, змінені навички/предмети та величезний онлайн.
Також важливим моментом доопрацювання нашого продукту є зміни й покращення існуючих локацій та додавання нових.

Великий онлайн на серверах MasterWork буквально кричить про необхідність розширити наявну кількість спотів. image.png Daily PvP - це дуже крутий контент і є базою для наших серверів. Однак між захопливими та принциповими битвами потрібен час і на фарм.
Кожен сезон ми покращуємо та оновлюємо локації, і цей сезон не став винятком. Таким чином не залишилося локацій, які взагалі не змінювались: розширення кількості квестових монстрів і нпц, збільшення спотів, виправлення/додавання ресурсів/предметів тощо.

Однак є локації, які ми хотіли б виділити окремо.

accessory_hero_cap_i00.png Арени Великої Олімпіади
Олімпіада — один із важливих елементів гри, і ми працюємо над їх покращенням. Також ми розширюємо кількість арен та пропрацьовуємо їхні "болючі місця".

• 4 стовпи;
  • Фонтан;
  • Дещо нове 😉

etc_bloodpledge_point_i00.png Замки
Розширено проходи, створено можливості для додаткових стратегічних і тактичних маневрів.

• Основні Замки:
    • image.png Gludio;
    • image.png Dion;
    • image.png Giran;
    • image.png Innadril;
    • image.png Oren;
    • image.png Aden;
    • image.png Goddard;
    • image.png Schuttgart;
    • image.png Rune.
  • Mid Company:
    • image.png Gludin;
    • image.png Human (Talking Isle);
    • image.png Dark Elven;
    • image.png Elven;
    • image.png Orc;
    • image.png Dwarven;
    • image.png Kamael (за необхідності)

skillboss.png Особливі локації
Розширено проходи, створено можливості для додаткових стратегічних і тактичних маневрів.

• image.png Seed of Destruction:
  • image.png Ant Nest;
  • image.png Dent Castle;
    • Авторський епічний Бос і величезна інстанс-локація з унікальними механіками. Дізнатись більше.
  • image.png Beleth's Throne Room;
  • image.png Zaken Ship.

image.png Нові та перероблені локації
Розширено карти для створення нових спотів і проходів. Нові механіки, збільшена кількість монстрів і спотів, час їх спавну та дроп.

• image.png Cruma Tower
    • Було додано нові споти (кімнати) на 2 і 3 поверхах, збільшено кількість монстрів. Розширено проходи на поверхах вежі. Монстри залишилися без змін.
  • image.png Lair of Antharas
    • Було додано кілька спотів (спуск за "мані-румою" і велика кімната перед підйомом на 2 міст).
  • image.png Pavel Ruins
    • Було додано четверту яму, піднято рівень монстрів у ямі до 55-58, збільшено кількість монстрів у ямах;
    • На пізніх етапах покращується для 80+ рівнів. Дізнатись більше.
  • image.png Archaic Laboratory
    • Було додано одну малу та одну велику вежі;
    • Існує у двох версіях:
    • Перероблено характеристики та поведінку монстрів;
    • Додано унікального Боса.
  • image.png Forbidden Gateway
    • Для сезону: було збільшено кількість спотів, збільшено кількість монстрів, збалансовано швидкість респавну, додано можливість виконувати квест Supplier Reagents.
    • Для Eternal: локацію було повністю перероблено для отримання Eternal зброї. Дізнатись більше.
  • image.png Shilliens Altar (скоро)
    • Нова складна високорівнева групова локація 69-74 рівнів з новим унікальним босом.
  • image.png Hatoum Settlement 
    • Нова складна високорівнева групова локація 66-70 рівнів з новим унікальним босом. Дізнатись більше.
  • image.jpeg Plunderous Plains (скоро)
    • Нова складна високорівнева групова локація 66-70 рівнів, альтернатива Hatoum Settlement.
  • image.png Dragon Valley
    • Перероблено силу монстрів, здоров’я монстрів збільшено (х2-х5), отримуваний досвід і нагороди підвищено. Новий груповий спот біля боса Ishka. Перероблений РБ Ishka. Дізнатись більше.
  • image.png Bee Hive
    • Перероблено силу монстрів, здоров’я монстрів збільшено (х2-х4), отримуваний досвід і нагороди підвищено. Додано механіку "агра" навколишніх мобів після взаємодії з NPC Медовими Сотами.
  • image.png Devil’s Isle
    • Перероблено силу монстрів, здоров’я монстрів збільшено (х2-х4), отримуваний досвід і нагороди підвищено.
  • image.png Devil's Pass
    • Нічна локація. Значно перероблено силу монстрів, здоров’я монстрів збільшено (х2-х4), отримуваний досвід і нагороди підвищено. У спойл додано Majestic і Nightmare рецепти.
  • image.png Desert Quarry
  • image.png Ancient Temple Remains
    • Тепер локацію населяє високорівнева нежить із підвищеним отримуваним досвідом.
  • image.png Anomic Foundry
  • image.png Isle Of Prayer
    • Спотів і монстрів стало більше, перероблено силу монстрів, здоров’я монстрів збільшено, отримуваний досвід і нагороди підвищено.
  • image.png Chromatic Highlands
    • Перероблено силу монстрів, здоров’я монстрів збільшено, отримуваний досвід і нагороди підвищено. Дізнатись більше.
  • image.png Primeval Isle
  • image.png Forge of Gods
  • image.png Pagan Temple
    • Локацію перероблено: Дізнатись більше
    • Додано нові споти;
    • Додано елітних монстрів;
    • Додано нового унікального Боса.
  • image.png Fairy Settlement
  • image.png Crypts of Disgrace
    • Локацію оновлено, збільшено силу монстрів, призначена для групового прокачування на монстрах 32-36 рівнів. Дізнатись більше.
  • image.jpeg Grave Robber Hideout
    • Нова локація, призначена для групового прокачування на монстрах 42-45 рівнів;
    • Додано оновленого Боса. Дізнатись більше.
  • image.jpeg Den of Evil
    • Локацію оновлено, призначена для групового прокачування на монстрах 48-57 рівнів;
    • Додано нового унікального Боса. Дізнатись більше.
  • image.jpeg Carons Dungeon 
  • image.png Darion’s Doom Halls
  • image.jpeg Mimir's Forest
  • Primordial Stone Protectors of Eternity
  • etc_wind_rune_i00.png?_gl=1*1ac670l*_gcl Катакомби та Некрополі
    • Збільшено швидкість появи монстрів.

death_roar.png Елітні монстри 

Елітний монстр — надзвичайно сильний монстр із підвищеними характеристиками, набором навичок і розумним застосуванням цих навичок. Монстр має відповідну нагороду у вигляді більш цінного дропа та спойла, а також більшої кількості досвіду.

• Додано в локації:
    • Archaic Laboratory;
    • Pagan Temple;
    • Mimir's Forest;
    • Hatoum Settlement;
    • Fairy Settlement;
    • Crypts of Disgrace;
    • Grave Robber Hideout;
    • Den of Evil;
    • Carons Dungeon.

image.png Загальні покращення
Збільшено кількість монстрів, спотів, час спавну, скориговано дроп тощо.

• Abandoned Camp
    • Перероблено силу монстрів, здоров’я монстрів збільшено, отримуваний досвід і нагороди підвищено.
  • Dion Hills
    • Монстрів стало більше.
  • Forgotten Temple
    • Перероблено силу монстрів, здоров’я монстрів збільшено, отримуваний досвід і нагороди підвищено.
  • Execution Grounds
  • Langk Lizardmen Dwellings
    • Перероблено силу монстрів, здоров’я монстрів збільшено, отримуваний досвід і нагороди підвищено. Додано нові споти.
  • Maille Lizardmen Barracks
    • Перероблено силу монстрів, здоров’я монстрів збільшено, отримуваний досвід і нагороди підвищено. Додано нові споти.
  • Orc Barracks
  • Windy Hill
    • Піднято рівні 34-37. Перероблено силу монстрів, здоров’я монстрів збільшено, отримуваний досвід і нагороди підвищено. Додано нові споти.
  • Wasteland
    • Збільшено кількість монстрів і отримуваний досвід.
  • Grave Robbers Souls
  • Plunderous Plain
  • Sky Wagon Relic
  • Hardins Academy
  • War-Torn Plains
    • Збільшено кількість монстрів.
  • Timac Orc Outpost
    • Збільшено кількість монстрів. Отримуваний досвід і нагороди підвищено.
  • The Forest Of Mirrors
    • Збільшено кількість монстрів і спотів.
  • War-Torn Cemetery
  • Cemetery
  • Outlaw Forest
  • Ancient Battleground
    • Додано нові споти по всій локації аж до Blazing Swamp.
  • Wall of Agros
    • Значно збільшено кількість монстрів, відбалансовано споти;
    • Додано квест на Top A-grade зброю.
  • Blazing Swamp
    • Значно збільшено кількість монстрів, відбалансовано споти.
  • Tower of Insolence
    • Збільшено кількість монстрів, відбалансовано споти.
  • Stakato Nest
    • Відбалансовано споти та респ. Збільшено кількість монстрів у деяких кімнатах.
  • Hot Springs
  • Mithril Mines
    • Для сезону: Збільшено кількість монстрів.
    • Для етапу HF: Перероблено споти, збалансовано швидкість респавну, змінено нагороди.
    • Для Eternal: Локацію повністю перероблено. Дізнатись більше.
  • Den of Evil
    • Для етапу HF: Збільшено кількість монстрів.
  • Beleth Magic Circle
    • Збільшено кількість монстрів, збільшено кількість спотів.
  • Phantasmal Ridge
  • Wounded Land
  • Plains of Lizardmen
    • Для етапу HF: Перероблено споти, збалансовано швидкість респавну, змінено нагороди.
  • Field of Whispers
  • Field of Silence
  • Crypts of Disgrace
  • Monastery Of Silence
    • Додано унікального Боса.
  • Seal of Shilen
  • Pavel Ruins & Archaic Labaratory

Ми раді презентувати та продовжувати створювати нові локації для вашої зручності та розваг. Підтримайте лайком, щоб ми розуміли, що вам подобається напрямок наших покращень 😉

Гость
Эта тема закрыта для публикации сообщений.
  • Сейчас на странице   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.
  • Создать...