Перейти к публикации
K0ZAK

Розкол в UA ком'юніті. UAsquad vs Ukraine? O_o

Рекомендованные сообщения

30.01.2026 в 18:04, intelligence сказал:

image.png.b0476a96b20d82f4916b6a13f679a31d.png

Виділиш час, включиш плащі і знайдеш мене в грі. Орієнтир це іменний плащ за 2.5к колов.

Я зацікавлений в розвитку клану, розумієш, розімні і успішні люди навколишнє серидовище покращують для себе в першу чергу. Але, думаю не розуміюєш бо стільки домислів і легенд ти гавкнув судячи по своїй ущєрбній персоні 🤣🤣

Думаю, що жостка порка на фаєрі на наступному сезоні покаже хто є хто у вашому клані. Хто залишиться, а хто піджавши хвост буде скавчати і тікати 😁

Я тебя в поле вообще никогда не видел)) 

image.png

On 1/30/2026 at 6:07 PM, BoostedAnimal said:

Не хотів в цю тему взагалі писати, але якщо це все правда, то це просто жесть...

Думаєш мені в прікол було б сидіти і це все вигадувати і описувати ? :) 
Можу пошукати пруфи. Як мінімум пару точно залишилось. 

On 1/30/2026 at 6:07 PM, BoostedAnimal said:

Не хотів в цю тему взагалі писати, але якщо це все правда, то це просто жесть...

Думаєш мені в прікол було б сидіти і це все вигадувати і описувати ? :) 
Можу пошукати пруфи. Як мінімум пару точно залишилось. 

30.01.2026 в 17:28, NoIQ сказав:

Розкажу вам історію сольніка і як я пробув у клані Юкрейн 2 тижня в пачці Анатолія.

Зразу кажу що не всі в клані Україна кончені люди, але мені чомусь попалися іменно такі... Є і хороші. Але питання чому ви там ?
Зразу додам що як прийшов в клан Україна - пішов читати правила (в тг), ну щоб не було всяких ситуацій.

Контекст (щоб було менше зайвих питань): 

• Останній раз нормально грав л2 в 2008, десь колись бігав на x50 High Five хроніках в 2012 році
  • На MW перший раз, на попередніх сезонах не був - нікого не знаю
  • По бусту все більш менш нормально
  • Спойлер основа, тір, дестр, шк (поміняв на мм)
    • вікно - БД
    • вікно - Варк
  • Був у 2 кланах (до того як попав в Юкрейн):
    • pwnz (просто для мінімум скілів) 
    • потім перейшов в blockbuff - нема варів, фулл скіли, форт.

Історія:

Грав соло, потрохи фармив - поки не стало важко соло (інсти, споти ітд). Було прийнято рішення піти кудись в кп.
Куди в кп ну звісно з Українцми хотілося грати.
Спочатку попав до OldSchool пачки як 10 на спойлері - все було чудово, прекрасні люди, веселі, допоможуть завжди. 

Показати вміст

Той кому треба знає про кого я пишу.
Дякую хлопці, ізза вас я не закинув MW :) 

Продовжуємо, після 10 на спойлері зрозумів що хочу побігати з людьми на епіки, замки, фарм і весь інший фан (який є в л2). 
Побачив оголошення що шукають ММ (на той час у мене саба не було ще) в пак до кл клану Юкрейн (Анатолія). 
Думаю буду допомагати Україні, підтримувати комюніті ітд.. Хер там. Тут тільки треба кланятися Анатолію... 
Звязався з ним, переговорили - все окей. Домовилися що міняю 1 саб на мага і іду до них. 
Викинув танка (шк), взяв ММ і вифармив його до 77 лвл за 3 дні (тупо під пачку, щоб бігати з хопцями та допомогати клану Україна).... Наївний був...
Вийшов основою з blockbuff і пішов зразу в Ukraine. (вікна залишилися).
Перші пару днів все було добре, поки не почали відкатуватися інсти... Я взнав нові правила (деякі з них придумовуються на льоту, під людину)...
Ось правила в кп Анатолія (да я спочатку повівся на це, мій пройоб):

• Одягайся сам - ти ніхто і звати тебе ніяк.
    • Я сам одів рар тт біжу, акра з СА +4 150 атт
    • Тільки сета не мав, єлі випросив і то під то що верну (ну окей це не проблема)
  • Ти маг і повинен фармити офф прайм... (я не проти, але за це окремо розпишу)
  • у ВСІ ІНСТИ проходки купляй сам! Але лут з інстів (сундучки) віддавай на пачку. На пачку яка не хоче одягати Карл...
    • Спочатку думав що всі так роблять але одягають мемберів з кп. 
    • Це був 1 дзвіночок для мене - але хто я такий на МВ, новачок - можна монеток зрубати, треба ж комусь віддати з клану краще.
  • Дали МА сет, але 3 рази казали якщо лівну, або просто перестану грати - заберуть сет через Адмінів... (чи не засосом з Адмінами пахне? а?)
  • Весь лут під час фарму - на гнома з пачки (ок, це норма якщо допомагають)
  • По луту з епіків (маг вілл, біжа і тд) - я останній в черзі (просто бо... я хз чого?)
  • Може ще щось було, але не суттєве. 

Піздец почався трошки, пізніше:
День, стою фармлю офф прайм в фозі на некро споті (ну вдягатися якось треба), прилітає пачка Україна.
Ану вгадайте чия пачка ? Хто любить на голову ставати своїм ? Кому все можна в Україні ?

Хочуть стати - окей пускаю бо так написано в правилах клану. Пишу, що типу 1 парік поки баф і іду. 
Проходить секунд 30 на мене приолітає репорт... А вгадайте за що ? 
Репорт за то що у мене вікна в іншому клані! Карл! Вікня блять.... 
Написав тим хто прилетів "Нащо так зразу репорт кидати ? не можна було написати або проговорити в ТС" на що мене оклали матами і розказали куди мені іти. - просто кончені люди. (пруфи є - кому треба закину).
Думаю окей, щось не дочитав в правилах... Дивлюся в тг - а заборони на таке нема!
Почали переписуватися в тг (на рахунок вікон і тд). - переписка зайняла десь 1-2 години..
На питання чому до мене інше відношення чим до когось з клану я так і не отримав (тільки водичку розказували, і далі за вікна мені втирати пробуватли)
Після цього мене трохи вкурвило це все:

• качатися нема де - бо свої стають на голову.
  • все віддавай - получиш ніхуя.
  • Допомоги - 0, раз 10-15 писав щоб допомогли варів вигнати - хуй хто прийшов (я про тих хто був онлайн і не на макросі).

Коли я Анатолію казав що де в правилах таке що вікна не можуть бути в іншому клані - відповідь мене просто убила....

Це просто піздец, людина як хоче так і робить - я прийшов помогати, грати гру разом - а мені хочу додам правила, хочу не додам... Тут вся суть Анатолія.

Розвиток далі - думаю треба заспокоїтися, сам ж прийшов в клан і на така умови.
Виводжу вікна з клану, який пиздець як тригерить Анатолія і всіх приближонних, вроді продовжуємо грати. 
Так як з фога вигнали, іду думаю стану в стакато на макрос. А там стоять люди з кп (Анатолія друзі, родичі, любованики я хз) і що ? І в них вікна в іншому клані. 
І сука їм за це нічого, просто піздец... Дзвіночок 2!!!
Ось вам і підтримка людини яка планує далі грати...
На це мені відповіли, в стилі Анатолія (походу там пів клану такого, зазомбованого) - "Я так завжди бігав, проблем не було".... Чувак який читав тг коли ми сралися за мої вінка... 
Тут я і почав задумовуватися за зміну клану та пачки, але не пройвши 2 кімнати стакато - та сама херня - уже інший з клану а вікна не в Україіні... Це було все.

Ще одна цікава ситуація про ставання на голову: 
Якраз за 1 день до ситуації з мною в алі чаті сралися за ХБ спот (Україна стала на голову Олдам).
І як думаєте хто став ? все тойже любимий е***3 (як завжди..). 
Походу в нього фетіш такий своїм на голову ставати. 
Ну його впринципі можна зрозуміти - вари пизди всюди дають - ось і обідвся на всіх....

Ось вам історія без старих знайомств, без всякої херні хто кому шо дав ітд, без старих обід. Просто людини соло який попав в клан Україна... 
Думайте з ким граєте, і чи воно вам треба. 
Дякую! Всіх адекватних обняв, неедеквати ідіть лісом!

Зараз у UAsquad клані в кп, з чудовими позитивними людьми, без херні - жаль що потратив 2 тижні на Анатолія.... і його свиту. 
Не розумію тільки, чому клан OldSchool все ще з Анатолієм - але це не моя справа - напевно є причини - просто цікаво.

Ну не сподобалось грати взяв то і розійшовся,твоЯ роль виконувати команди і все,а не лежати як сука на денті і видумувати що нема світла,і в цей же час вести перемовини про іншу кп (спалився в ТС потом тіпа в афк перестрибнув),твоє простирадло не варте того щоб читати,ти хотів щоб тебе пожаліли?

Изменено пользователем Ikta

On 1/30/2026 at 7:16 PM, Ikta said:

твоЯ роль виконувати команди і все

Ось вся суть Дрочерів на анатолія... 
Ось вам і підтвердження моїх слів.

А да забув за Дента - типу маєш бутьи ноулайфом але дента забрати, да відійшов афк. Але ж ви його забрали.. 
Без толку тобі щось доказувати...
Пост не для тебе був.. а для нормальних людей які ще не побачили хто ви

Изменено пользователем NoIQ

30.01.2026 в 18:16, Ikta сказал:

Ну не сподобалось грати взяв то і розійшовся,твоЯ роль виконувати команди і все,а не лежати як сука на денті і видумувати що нема світла,і в цей же час вести перемовини про іншу кп (спалився в ТС потом тіпа в афк перестрибнув),твоє простирадло не варте того щоб читати,ти хотів щоб тебе пожаліли?

Хаха, поржав) а людина так старалась розписувала, а он воно як все було насправді 😂😂😂😂

30.01.2026 в 19:16, Ikta сказал:

А ви точно з людьми спілкуєтесь? «ТВОЯ РОЛЬ ВИКОНУВАТИ КОМАНДИ» , «лежати як сука» 

ахуєть 

30.01.2026 в 17:11, glorytoUkraine сказал:

модератор  дурачьок!   удачі

Ти чого на мої питання не відповів?
Знов нема що сказати?

image.png.50cf8c8fcfb5d41bafe169c95ff8598c.png

30.01.2026 в 19:16, Ikta сказал:

Чисто как животное ответил "Твоя роль команды исполнять"  так тебе клоуну и говорит вся эта тема что вы охуевшие , твое смс это доказывает )

30.01.2026 в 19:26, EgoTySe сказал:

Хаха, поржав) а людина так старалась розписувала, а он воно як все було насправді 😂😂😂😂

Людина старалась і писала , а ти повірив тварині )

30.01.2026 в 21:06, MapeBo сказав:

Людина старалась і писала , а ти повірив тварині )

То що і тебе пожаліти бідося?) Розвели срач наче всі забуло хто є хто,про манкуртів не буду казати навчу новому слову,плебеї) 

30.01.2026 в 21:52, Ikta сказал:

То що і тебе пожаліти бідося?) Розвели срач наче всі забуло хто є хто,про манкуртів не буду казати навчу новому слову,плебеї) 

так срач начался после того как вы гангать нашу тему о рекрутинге начали,дэбик)

Изменено пользователем scream666

Читаю і дивуюсь (але не сильно).
Стільки фанів Анатолія, а ніхто із них не може відповісти на конкретні питання.
Навіть Анатолій заходить, читає, але куколдить і все. Відповідей 0. 
Аргументи скінчились на "обіжєнкі" 

Хлопці та дівчата, хто ще сидить у Толіка - давайте в ЮАсквад. Ми побудуємо ком'юніті сильніше, справедливіше і чистіше ніж це зробив Толік

image.png.50cf8c8fcfb5d41bafe169c95ff8598c.png

On 1/29/2026 at 11:13 PM, eron3 said:

Ігорчик, ти забув як мені в тг клянчив дефати вас?Пам'ятай своє місце, свинко.

П.с після того як ти дропнув переписку ми випали, який же ти даун:)

шо ти за хуйню постиш, дитино, ти 9х9 - типовий мусор манкуртолія рівно на 15 секунд, досить вже  кидати цей фрапс де ти вікна вбиваєш, господи.

xmapa.jpg.173e8d3ab53ead9d8ecdb2f518304f36.jpg

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Вставить в виде обычного текста

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Сейчас на странице   1 пользователь

• Создать...