wewqsdfsdeter 23 Опубликовано: В пятницу в 13:24 Автор Рассказать Опубликовано: В пятницу в 13:24 24.07.2026 в 09:22, Владік сказав: Я грав на гамі зі старту , зараз йду на нові сервери Ти просиш, щоб тебе жертву врятували автофлагом І я грав якраз коли "інші люди" вбивали ПК ,а не як терпіли стояли і боялись шо він на них подивиться , це зараз у вас там нєжинки остались , раніше люди бились ) Твоя ідея викладена на форумі має право на обговорення і критику. Я не засмічую інтернет ,а виразив свою точку зору. О, професійний стрибун по серверах, Ви? Дуже смішно чути про «ніжинок» від людини, чий максимум — це пофанитись на старті і побігти шукати «новий чистий сервер», бо на старому нічого досягти не вдалося. Попробуй не переживати про ЗП клан лідера, бігаючи за ним по серверам, а спочатку хоч до 65-го докачайся. 24.07.2026 в 09:46, K0ZAK сказав: бсоє не робиться в місто. А тепає ПК в локації під місто. Де можуть бути інші гравці, що почнуть його душити. Скільки людей має сидіти під містом в кожному кущу, щоб не пропустити появу ПК в рандомній точці після БСОЕ? Головне не кажіть їм, що ПК може повторно прожати БСОЕ або просто релогнутись (а потім через сайт зробити ТП в будь-яке місто). Топ-клани просто роблять БСОЕ в замок. Щодо «20+ ПК і скільки % він втратить» — ти, схоже, взагалі не уявляєш, як працюють ці механіки. Скільки потрібно «жертв», щоб кожен у паті набив собі хоча б по 20+ ПК? При цьому, після оновлення, карма чудово і безболісно змивається за пару хвилин, навіть якщо там 70+ ПК. Я сам маю таких 60+ персонажів (доречі, при відмиві обладунки випадають дуже рідко, може 5-10% шанс). Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Владік 29 Опубликовано: В пятницу в 13:51 Рассказать Опубликовано: В пятницу в 13:51 24.07.2026 в 16:24, wewqsdfsdeter сказал: О, професійний стрибун по серверах, Ви? Дуже смішно чути про «ніжинок» від людини, чий максимум — це пофанитись на старті і побігти шукати «новий чистий сервер», бо на старому нічого досягти не вдалося. Попробуй не переживати про ЗП клан лідера, бігаючи за ним по серверам, а спочатку хоч до 65-го докачайся. Скільки людей має сидіти під містом в кожному кущу, щоб не пропустити появу ПК в рандомній точці після БСОЕ? Головне не кажіть їм, що ПК може повторно прожати БСОЕ або просто релогнутись (а потім через сайт зробити ТП в будь-яке місто). Топ-клани просто роблять БСОЕ в замок. Щодо «20+ ПК і скільки % він втратить» — ти, схоже, взагалі не уявляєш, як працюють ці механіки. Скільки потрібно «жертв», щоб кожен у паті набив собі хоча б по 20+ ПК? При цьому, після оновлення, карма чудово і безболісно змивається за пару хвилин, навіть якщо там 70+ ПК. Я сам маю таких 60+ персонажів (доречі, при відмиві обладунки випадають дуже рідко, може 5-10% шанс). Не розумію твоєї агресії в мою сторону Ми пограли КП , викачались в кап на тому етапі що був і пішли грати на сезон, бо планували взагалі луч на 40 днів як було презентовано,а відіграли майже до старту сезону. Як мені грати - визначати точно не тобі, нагороди ніякі собі не вішав і я ХЗ що в твоємо розумінні "нічого не досягли". За ЗП клан лідера не переживаю, це його справа і я як вільна людина можу піти грати куди захочу. У перерві грав в доту і кс іноді , не грав в л2 зовсім. Я бачу в тобі просто людину яка хоче грати ПВЕ контент , без конкуренці і не засуджую за це. Ти пишеш тему на форумі , де кожен має право висловити свою думку. При цьому всьому , що ти кажеш ти пишеш в іншій темі як тебе ображають люди ,які на 10 місяць життя серверу приводять на споти 60 лвли , щоб дефати свої вікна. Вони ж виходе всього досягли і йдуть досягати знову по другому колу )))) Гарного дня , бажаю не втрачати % і грати в кайф ) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
wewqsdfsdeter 23 Опубликовано: В пятницу в 21:32 Автор Рассказать Опубликовано: В пятницу в 21:32 24.07.2026 в 16:51, Владік сказав: Не розумію твоєї агресії в мою сторону Ми пограли КП , викачались в кап на тому етапі що був і пішли грати на сезон, бо планували взагалі луч на 40 днів як було презентовано,а відіграли майже до старту сезону. Як мені грати - визначати точно не тобі, нагороди ніякі собі не вішав і я ХЗ що в твоємо розумінні "нічого не досягли". За ЗП клан лідера не переживаю, це його справа і я як вільна людина можу піти грати куди захочу. У перерві грав в доту і кс іноді , не грав в л2 зовсім. Я бачу в тобі просто людину яка хоче грати ПВЕ контент , без конкуренці і не засуджую за це. Ти пишеш тему на форумі , де кожен має право висловити свою думку. При цьому всьому , що ти кажеш ти пишеш в іншій темі як тебе ображають люди ,які на 10 місяць життя серверу приводять на споти 60 лвли , щоб дефати свої вікна. Вони ж виходе всього досягли і йдуть досягати знову по другому колу )))) Гарного дня , бажаю не втрачати % і грати в кайф ) Ого, скільки виправдань та цікавих історій! Щоправда, ти знов усе перекрутив. Скарги на безкарне ПК — це не «образа», а констатація того, як крива механіка дозволяє абузити систему. В принципі, це й не дивно, адже людина, яка бачить гру лише на «сезонах», просто не розуміє проблем на пізніх етапах даного сервера. Бажаю успішно відпрацювати черговий сезон та взяти кап до наступного стрибка! Гарного дня. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
sgtm 220 Опубликовано: В пятницу в 22:12 Рассказать Опубликовано: В пятницу в 22:12 if there is auto flag half the server will never leave the town... Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
K0ZAK 125 Опубликовано: В пятницу в 22:55 Рассказать Опубликовано: В пятницу в 22:55 24.07.2026 в 23:32, wewqsdfsdeter сказал: Ого, скільки виправдань та цікавих історій! Щоправда, ти знов усе перекрутив. Скарги на безкарне ПК — це не «образа», а констатація того, як крива механіка дозволяє абузити систему. В принципі, це й не дивно, адже людина, яка бачить гру лише на «сезонах», просто не розуміє проблем на пізніх етапах даного сервера. Бажаю успішно відпрацювати черговий сезон та взяти кап до наступного стрибка! Гарного дня. Зайшов на Гамму потестити старт. ЗаПКшив тіпа. Я 7 лвл. Він приблизно такий самий Мене вбив гвад - я все ще ПК Прибігаю на локацію мобів вбивати - мене вбиває інший персонаж - я все ще ПК Прибігаю ще раз на локацію, вбиваю 5 мобов - я все ще пк Мене вбиває персонаж - я нарешті відмився. І це було перше ПК А як відмиватись коли в мене ПК буде 20+ ? Я хз на що ти скаржишся, мені виглядало сьогодні це відмивання як гєморой. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
K0ZAK 125 Опубликовано: В пятницу в 22:55 Рассказать Опубликовано: В пятницу в 22:55 (изменено) @wewqsdfsdeter Зайшов на Гамму потестити старт. ЗаПКшив тіпа. Я 7 лвл. Він приблизно такий самий Мене вбив гвард - я все ще ПК Прибігаю на локацію мобів вбивати - мене вбиває інший персонаж - я все ще ПК Прибігаю ще раз на локацію, вбиваю 5 мобов - я все ще пк Мене вбиває персонаж - я нарешті відмився. І це було перше ПК А як відмиватись коли в мене ПК буде 20+ ? Я хз на що ти скаржишся, мені виглядало сьогодні це відмивання як гєморой. Изменено В пятницу в 22:57 пользователем K0ZAK Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Владік 29 Опубликовано: В субботу в 07:42 Рассказать Опубликовано: В субботу в 07:42 25.07.2026 в 00:32, wewqsdfsdeter сказал: Ого, скільки виправдань та цікавих історій! Щоправда, ти знов усе перекрутив. Скарги на безкарне ПК — це не «образа», а констатація того, як крива механіка дозволяє абузити систему. В принципі, це й не дивно, адже людина, яка бачить гру лише на «сезонах», просто не розуміє проблем на пізніх етапах даного сервера. Бажаю успішно відпрацювати черговий сезон та взяти кап до наступного стрибка! Гарного дня. Я не пойму чим ти вийобуєшся, тим шо БІЛЬШЕ МЕНЕ ГРАЄШ В КОМПЮТЕР? Які виправдання, я тебе знати не знаю, щоб перед тою виправдовуватись Грай як тобі по кайфу,а я буду як мені ) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.