Zulius 0 Опубликовано: В воскресенье в 11:41 Рассказать Опубликовано: В воскресенье в 11:41 Пробую сервер. Попередньо зупинився на прокачці ШЕ, як універсального сапорта. Так як у мене ненормований графік гри - хочу соло+рандомні пачки. Наскільки реально крабити по такій схемі? І чи обов'язково паралельно мати спойлера, щоб хоч якось нафармити бабла і одягнути в більш/менш нормальний шмот? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Meggi. 1 Опубликовано: В воскресенье в 15:34 Рассказать Опубликовано: В воскресенье в 15:34 13.09.2026 в 14:41, Zulius сказал: Пробую сервер. Попередньо зупинився на прокачці ШЕ, як універсального сапорта. Так як у мене ненормований графік гри - хочу соло+рандомні пачки. Наскільки реально крабити по такій схемі? І чи обов'язково паралельно мати спойлера, щоб хоч якось нафармити бабла і одягнути в більш/менш нормальний шмот? до 40-50 лвл спойлер кайф в сетапі спойл+ШЕ(нафармити бабла), мейн шилка - такий собі вибір, враховуючи, що у кожного 3го вікно є аналогічне, подумав би краще про якогось ВЛа \ БД \ СВС \ танка, цими класами швидко і завжди знайдеш паті Zulius 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Zulius 0 Опубликовано: В воскресенье в 16:39 Автор Рассказать Опубликовано: В воскресенье в 16:39 13.09.2026 в 18:34, Meggi. сказав: до 40-50 лвл спойлер кайф в сетапі спойл+ШЕ(нафармити бабла), мейн шилка - такий собі вибір, враховуючи, що у кожного 3го вікно є аналогічне, подумав би краще про якогось ВЛа \ БД \ СВС \ танка, цими класами швидко і завжди знайдеш паті А варк як? Я просто думав, шо шилкою через сел баф простіше качатись в довгу Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Meggi. 1 Опубликовано: В воскресенье в 19:11 Рассказать Опубликовано: В воскресенье в 19:11 13.09.2026 в 19:39, Zulius сказал: А варк як? Я просто думав, шо шилкою через сел баф простіше качатись в довгу також будуть брати постійно, дивись ким тобі цікавіше грати Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
shchepin 5 Опубликовано: В понедельник в 00:11 Рассказать Опубликовано: В понедельник в 00:11 Спойлерді таңдап, оны жақсартыңыз Старый, злой дедушка... Zulius 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.